Szintén! S mindegyik kedvenc csapatomnál ezt érzem. Vereség, bukás után még jobban felerősödnek bennem a csapat iránti érzelmem. Mazochista vagyok valszeg..ozsimiki írta:Sajnálom, hogy kiestünk, de fura lény vagyok, Imádom most még jobban a Barcát!
Barça a Bajnokok Ligájában
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- margarin
- Jugador del Barça
Nem kell bántani senkit..ez a csapat így is sokat adott nekünk!
Annyira látszik,elfáradtak és már nem a régi a a dolog.Ez van,lassan hozzá kell szokni,megváltoznak a dolgok.
Annyira látszik,elfáradtak és már nem a régi a a dolog.Ez van,lassan hozzá kell szokni,megváltoznak a dolgok.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ilyen nincsen... nem lehet ez igaz több mint fele meccset emberelőnyben játszhattuk, volt 11-esünk 4 kapufánk 2 meccsen... Valaki nagyon nem akarta odafent, hogy ez a Barca idén akármi fontosat is nyerjen. Olyan szomorú vagyok, hogy hihetetlen. Messi idén nem lesz aranylabdás az is biztos... Nagyon el lett szúrva ez a szezon

..................................
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Fura, hogy pont azért szereti sok mindenki a Barcát mert így játszikzoli001 írta:Xavi001 írta:Remélem akárkit is kap ez cselzi,azt is így fogja legyőzni,szánalmas ez a mai foci!
Mi volt ebben a szánalmas?
0-1.nél mit játszottak volna??????Nekünk volt sürgős![auto_cenzúra] de nagyon!
16-ról nem lőni ott tökölödni!Vicc!
Sebaj majd jövőre!

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
-
- Capitá del Barça
épp a meccs előtt írtam le, hogy amit megadott a sors 2009-ben azt nehogy most elvegye... erre meg milett 
Sajnos ez a foci, nem mindig a jobbak mennek tovább, de tovább kell lépni, és jövőre megpróbálni. Mindezt úgy írom, hogy mindjárt sírok... a 11es után éreztem, hogy itt baj lesz, meg amolyan Interes feeling is volt a meccsben.
Grt a fiúknak megpróbálták, nem sikerült, sajnos...

Sajnos ez a foci, nem mindig a jobbak mennek tovább, de tovább kell lépni, és jövőre megpróbálni. Mindezt úgy írom, hogy mindjárt sírok... a 11es után éreztem, hogy itt baj lesz, meg amolyan Interes feeling is volt a meccsben.
Grt a fiúknak megpróbálták, nem sikerült, sajnos...

Barça,Barça,Baaarça!!!
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Az egy dolog, hogy fiatalokat építgetünk állandóan, de [auto_cenzúra] kéne vásárolni játékosokat, mert egy bl elődöntőbe baszott kevesek!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
a szezon 3 legfontosabb meccsére teljesen kipukkatdunk. ráadásul a reál ellen és ma, teljes ötlettelen, semmi értelme felállással mentünk pályára...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
A futball igazságos, az a csapat, amelyik emberhátrányban két gólt kap, nem érdemli meg a győzelmet...
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
mi az hogy visszalát?joekacsa írta:Guardiola visszalát!!!
- MU&Barca fan
- Barça B
Hát sajna ennyi. Most mondjam azt, hogy a korszaknak vége? Mind1. A kupát még be kell húzni, és drukkolni, hogy ne a Real nyerje a BL-t mert akkor mennek az EU szuperkupáért, és a klub VBért.
De Gea - Fabio,Evans,Vidic,Evra - Valencia,Pogba,Cleverley,Nani - Rooney,Welbeck
V.V - Alves,T.Silva,Piqué,Alba - Busquets,Xavi,Iniesta - Sanchez,Messi,Tello
V.V - Alves,T.Silva,Piqué,Alba - Busquets,Xavi,Iniesta - Sanchez,Messi,Tello
Xavi001 írta:Remélem akárkit is kap ez cselzi,azt is így fogja legyőzni,szánalmas ez a mai foci!
Mi volt ebben a szánalmas?
0-1.nél mit játszottak volna??????Nekünk volt sürgős!Elbasztuk de nagyon!
16-ról nem lőni ott tökölödni!Vicc!
Sebaj majd jövőre!
Edzőbuktatàs.....Isten sokat adott most elvett...ő se akarta,....de a csapat se....
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Kit kell felkötni ezek után? Messi-t, Pep-et?
Kiestünk de nincs világvége.Rettentően szomorú vagyok de ez a Barca idén nagyon elfáradt.Semmi élképzelés, pontatlanság és miegymás.
Eddig azt mondták hogy nem kellenek igazolások a nyáron.De bizony is kellenek.És én ezek után úgy vélem hogy Pep is búcsút mond idény végén.
ÁÁá nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ezek után.
Na peace srácok.
( a legjobban a végén a szurkolók hozzáállása tetszett.Izomból énekelték a himnuszt.Fantasztikus volt)
Kiestünk de nincs világvége.Rettentően szomorú vagyok de ez a Barca idén nagyon elfáradt.Semmi élképzelés, pontatlanság és miegymás.
Eddig azt mondták hogy nem kellenek igazolások a nyáron.De bizony is kellenek.És én ezek után úgy vélem hogy Pep is búcsút mond idény végén.
ÁÁá nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ezek után.
Na peace srácok.
( a legjobban a végén a szurkolók hozzáállása tetszett.Izomból énekelték a himnuszt.Fantasztikus volt)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tdavid 2012.04.24. 22:46:06-kor.

Csak remélni tudom,hogy rémálom és holnap lesz a meccs.. Sírni tudnék,toporzékolok.... Nem jutok szavakhoz..Legszivesebben nem is tudnám mit kéne ilyenkor mondanom.. De továbbra is Barcelona szurkoló vagyok és örök életemig az leszek,hiszen ilyenkor kell támogatni a csapatot-- és remélem jövőre elég nagy löket lesz nekik,hogy visszaszerezzék a bajnoki aranyat és a Bl kupát
Nem tudom a mai meccset felfogni..nem megy... Csak ez jár a fejembe..MIÉRT??MIÉRT???MIÉRT???

Nem tudom a mai meccset felfogni..nem megy... Csak ez jár a fejembe..MIÉRT??MIÉRT???MIÉRT???

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evikem97 2012.04.24. 22:45:12-kor.
Guardiola visszalát!!!
joekacsa
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Ne keseredjünk el! Az az igazság, hogy így is van 3 kupa idén..ez a döntőbe jutás is majdnem megvolt...SRÁCOK! MI SZURKOLUNK A VILÁG LEGJOBB CSAPATÁNAK! Függetlenül attól mit is játszik...kérdem én: az eredményt igazolja a játék képe?....Itt tessék elgondolkodni. Jó jó a focit gólra játsszák...ez van kérem. VISCA EL BARCA!

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Én ezt nem bíííírom idegekkel b....
Így kiesni ez valami szégyen! Megvertük magunkat... 50. percben Messi vígan begurítja a büntetőt, ahogy máskor, 4-5-tel kitömjük őket, erre még a végén Torres egyenlít. Nincs szalonképes formában véleményem, úgyhogy inkább nem is írok. Majd a szomszédnak lehet holnap magyarázkodnom.
És neki van igaza...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2012.04.24. 22:44:45-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Miért? Az mennyivel jobb, hogy a középpályásaink passzolgatnak jobbra-balra? Megérdemelten estünk ki, megmondtam, hogy a Real vereség után vége a szezonnak. Pep kereshet csapatot, Messi meg vegyen vissza az arcából. Hozzunk 2 csatárt a nyáron, mert az nincs!Xavi001 írta:Remélem akárkit is kap ez cselzi,azt is így fogja legyőzni,szánalmas ez a mai foci!
Vége 1 korszaknak. Köszönöm, hogy megélhettem, láthattam, de sajnos ez nem vigasztal ezen a héten.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2012.04.24. 22:43:43-kor.
Azt hittem, hogy már nem múlhatjuk alul a londoni teljesítményünket....tévedtem!!
Megint kapufák, kihagyott tizi, Messi sétálgatás... 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagy meccs volt, nem ment be most se sok minden, igaz kevesebb is volt.
Teljesen sorszerű volt az egész párharc, már a 11esnél érezni lehetett,hogy nem lesz bent, azt is,hogy ha az nincs bent,akkor vége. Még utána volt kapufa, meg minden.
Sajnálom, hogy kiestünk, de fura lény vagyok, Imádom most még jobban a Barcát,és köszönet ezért az idényért is! Szívvel, lélekkel küzdöttek, úgy,hogy nincs igazán formában, főleg helyzetkihasználás terén a csapat.
Közönségnek grt, mindenki teli torokból énekelte a himnuszt a lefújást után!
Nem bírom ki,hogy ne jegyezzem meg: aki gusztustalan mód nyilvánul meg, annak nevét személy szerint megjegyzem, ha már a srácok nem ócsárolják a sajtón keresztül az ellenfeleket,és gratulálnak amikor kell, legyenek a szurkolok is különbek, és emlékezzenek arra, hogy ők idén is megpróbáltak mindent. Ami a BL-t illeti, biztos.
FORCA BARCAAA!!!
Teljesen sorszerű volt az egész párharc, már a 11esnél érezni lehetett,hogy nem lesz bent, azt is,hogy ha az nincs bent,akkor vége. Még utána volt kapufa, meg minden.
Sajnálom, hogy kiestünk, de fura lény vagyok, Imádom most még jobban a Barcát,és köszönet ezért az idényért is! Szívvel, lélekkel küzdöttek, úgy,hogy nincs igazán formában, főleg helyzetkihasználás terén a csapat.
Közönségnek grt, mindenki teli torokból énekelte a himnuszt a lefújást után!
Nem bírom ki,hogy ne jegyezzem meg: aki gusztustalan mód nyilvánul meg, annak nevét személy szerint megjegyzem, ha már a srácok nem ócsárolják a sajtón keresztül az ellenfeleket,és gratulálnak amikor kell, legyenek a szurkolok is különbek, és emlékezzenek arra, hogy ők idén is megpróbáltak mindent. Ami a BL-t illeti, biztos.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador d'estrella
azért elég szégyen hogy ez a csapat csak ilyen játékkal képes tovább jutni, ez már nem foci,ez 1 semmi, igen kapott bírói segítséget,a a fociba nem a fájdalmat,hanem a tetlegességet büntetnik, és Terry direkt csinálta,buta volt , megérdemelte. A Barca meg elég gáz amit csinált, nem volt képes így se betalálni, Messi meg fejbe elfáradt.
Na b******!!! Jobbat nem tudok mondani.