sjd írta:Ugye tudod, hogy annak köszönhetjük a 75%os labdabirtoklást és az egész játékunkat, hogy nem csak vaktában bikázzuk ki a labdákat?
Llorrente Ibra kategória, Muniain meg nem tudom, hogy jobb-e akárcsak Afellaynál isBarcaman1993 írta:Ha csatárt veszünk, akkor én inkább gondolnék Llorrentére, vagy Muniainra, mint a bohóc Neymarra, vagy a csillagászati árú Van Persire. Esetleg Torres, ha belelendülne vmi véletlen folytán.Más nem jutott az eszembe. Illetve 1 mégis. Adrián Lopez az Atleticoból. Nagyon jól nyomja a srác és nagyon fiatal mellé. A gond, hogy ő is valószínűleg drága lenne, de nem hinném, hogy Neymar kategória.
csababarca írta: Thiago Silva jó lenne, de én az utóbbi meccseken lévő védelmi teszetoszaság végett kínomban már egy angol védőt is elnéznék,vagy németet(Hummels),aki nem gondolkozik a 16on belül,hanem szépen belebikázik a labdába egyet,és takarít.
Bal oldalra még eszembe jutott Filipe Luiz neve. Ugye mielőtt Maxwell jött volna, akkor volt téma, de egész jól nyomja a srác. Vagy a Malagából Monreal. Hát ki tudja. Középre jóval nagyobb a választék, balra nem igazán. Esetleg Bastos?Sanama írta:Én is leginkább 2 védőt hoznék.
Alba meg T.Silva. Nem mondom hogy olcsó lenne,de erre szükség van.
Nevetséges,hogy a védelemben lassan már senki sem a posztján játszik,mert nem lehet megoldani.
Csatár nem kell, Villa vissza fog térni, Pedro ennél már csak jobb lehet,Afellay is ott lesz.
Középpályára sem kell szerintem senki.
De ezt miből szűröd le? Attól, hogy Brazíliában ontja a gólokat ez még nem jelenti ezt, lásd Keirrison. Van Persie kellene, de nagyon, vagy ami annál is jobb lenne, Villát középcsatárnak Messit meg szélre, de sajnos Pep az edző és Messi döntAlexis Sanchez7 írta:Neymar nagyon kellene..
szerintem jobb mint a Cuenca,Tello,Pedro hármas bármelyike..
Nem ellenezném, de ha jönne akkor középre kell rakni és Messi szélre. Ha Messi a világ legeslegjobbja, akkor a szélen is annak kell lennie! Hiába ő a leghatékonyabb emberünk középen, de ha már lenne valaki aki beveri a beérkező labdákat, akkor valamilyen szinten pótolva lenne Messi csatárszerepe, és a Bolha játszhatna szabadon(nem mintha most máshogy játszana, de úgy ténylegesen szabadon), és húzogathatná a váratlanokat.mes írta:Ma mentunk meccsre a csapatommal, a buszon dumalgattunk a focirol a tobbiekkel.
Tobbek kozt olyanok hangzottak el, miszerint nyartol RVP nalunk folytatja( ezert talalkozott a csapattal Londonban).
Valami hir errol ?
Szerintem ezt keretújításnak hívjákS.Agüero írta:Nem kell ide semmiféle keretújítás meg hasonló baromságok!
Jöjjön nyáron Alba, Thiago Silva és esetleg egy támadó!