Bob_Marley írta:Hát ne haragudj pajtás, de több sebből vérzik ez a hsz-d!
Igen jobb volt a Madrid, miért mert amit kitaláltak taktikát maximálisan betartottak, s a saját erősségeiket próbálták elől kamatoztatni, eredmény 2 gól!Mi meg gyengék voltunk, lassúak!
Az,hogy amit kitaláltak megcsinálták azzal egyetértek. védekezni jöttek,és kontrázni. bejött.
de ehhez mi még remekül asszisztáltunk,mert a 2 gólt 4 kapitális,óvodás hiba hozta.
Első gól: Valdes bizonytalan a kijövetelnél,Puyol meg nem tudom mit akart csinálni,mint valami nyeretlen kétéves,próbálta talán fedezni(?) a labdát.
Második: Tello eladja,mint Messi a Chelsea ellen. Valdes meg kijön,majd megáll. Teljesen üresen hagyta a rövidet,oda még egy magyar játékos is begurította volna a labdát,nem hogy egy Ronaldo. Szóval szövögethette volna a nagy taktikáját a real,ha mi nem segítjük őket meg,akkor mondjuk 0-0 lett volna,mert önerőből akciót nem igen dolgoztak ki.
A másik,hogy mi nem érdemeltünk mondjuk semmit,mert elemi hibákat vétettünk. Iniesta-Xavi kettős annyi labdát adott el szerintem, amennyit egész szezonban összesen, Messi pedig az első félidőben rendkívül fásult volt, a másodikban már csipkedte magát.
engem az bosszant,hogy egy gyengén FUTBALLOZÓ realtól kaptunk ki így, mert az utóbbi 3 évben nem egyszer játszottak sokkal jobban ennél. de mi alulmúltuk őket.
Egyébként meg megérdemlik a ligát,mert végig kiegyensúlyozottabbak voltak, és nem egy góllövővel játszották végig a szezont.
Nem baj,BL még életben ahogy a kupa is,kutyakötelességünk behúzni legalább az egyiket. ha nem akkor egyértelmű csalódás számomra a szezon.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."