Egy kis rövidke értékelő. Végre a fociról szólt a meccs. Igazából a legutóbbi bajnoki Klasszikushoz tudnám hasonlítani. Mind2 csapat nyerhetett volna, legutóbb nekünk, most a Real volt képben. Úgy érzem a Madrid annyiban felénk kerekedett, hogy a kulcsmomentumokat egyértelműen jól kezélték, mi nem. Az első gólról nem is írnék semmit, katasztrófa. Nagy nehezen kiegyenlítettünk, majd rögtön válaszoltak. Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de én már 0-1-nél éreztem, hogy ez már nem lesz meg. A taktika számomra teljesen érthetetlen volt. Fabregas, Pedro, Alexis, Piqué a padon, de Tello és Thiago kezdett. Nem akarom a kis Tello nyakába varrni a meccset, de számomra érthetetlen, hogy Pep miért játszatta. Ügyes kölök, de márx meccse nem játszotta, erre a bajnokság legfontosabb meccsén kezdeti. Kihagyott 1 ziccert, majd emberelőnynél eladta a labdát és a kontrából megkaptuk a 2. gólt. Kár érte. Igazából az egész meccsen úgy érzetem, hogy saját magunk alatt vágjuk fát. Ha vkit ki tudnék emelni, akkor a gyengén kezdő, de a meccs végére a cspat legjobbjává előlépett Thiagot és a hatalmasat küzdő Mascheranot emelném ki. Az is pozitívum, hogy ALexis jól szállt be. Úgy érzem, egy x-et megérdemeltünk bolna, de azzal dem lennénk semmivel előreébb. Kénytelen vagyok gratulálnia Realnak mind a győzelemhez, mind a bajnoksághoz, megérdemelték. Gondolom innentől a cél a bajnokságban, hogy a hazai meccseket húzzuk be. Annál is remélem, mert Malagá ellen élőben figyelek mindent a helyszínről.

Szépen lehet rotálni. Afellayt mindenképpe játszatnám, fogatnám a csapatot. Montoya, Muniesa, Thiagot, Cuenca 4-es sok lehetőséget kaphatna. Messinek még szurkolok a 68 gólért és a Pichiciért, de úgy érzem ez a hajó már elúszott. És természetsen Valddesnek is a Zamoráért. Fel a fejjel és készüljünk a keddre, mert úgy érzem, hogy az a meccs eldöntheti a szezonunk sikerét. Adjunk bele mindent, bár ha továbbmegyünk, úgy érzem, akkor már nem mik leszünk a favoritok. A reális célnak egyedül csak a Copa del Reyt érzem, de remélem rámcáfolnak a fiúk. Az viszont piszkosul aggaszt, hogy nagyon csöndben vagyunk mostanában, Pep nem hosszabbít, jól teljesítő játékosok meg rendre kimaradnak. Nyugtalan vagyok, úgy érzem vmi van a háttérben, amiről nem tudunk.