daffy írta:miihii írta:
Szerintem nem fogja közvetlenül befolyásolni a BL serleg.Nyilván valamilyen szinten bele fog szólni,de én úgy gondolom,h ennél sokkal nagyobb vonalakban gondolkodik,nem kupához köti a döntését
ebben az esetben viszont mire vár? megnyugtatóbb lenne mindenkinek,még a játékosoknak is,ha lezárulna az ügy. ha igaz amit írsz,akkor csak azt tudom elképzelni,hogy távozik és nem akarja szezon közben felkavarni a játékosokat
Erre a kérdésre nem fogok tudni válaszolni neked. Számomra is érthetetlen,h miért nem mondta ki már egy jó ideje a dolgot,de biztos megvan rá az oka,amit csakis ő tud.Én már meg sem próbálok belelátni a sorok közé,mert minden jel,vagy annak tűnő dolog erre vagy arra billenti a képzeletbeli mérleg nyelvét.Konkrétumok nélkül,pusztán a megérzésekre,belelátásokra támaszkodva nem lehet eldönteni a dolgot.Így nem marad más hátra,mint várni,h meghozza végre a döntést (ami talán benne már meg is fogalmazódott).
Egyre kíváncsibbá válok már én is,ahogy mindannyian.
Fikcóként fel tudom dobni,h esetleg arra kíváncsi,h a játékosok h reagálnak a 10 pont mínuszra,mennyire küzdenek, teszik ki a lelküket a pályára.Részben sikerült,mert a madrid botlásait ki kellett használni,azaz küzdöttünk és nem is rossz játékkal.A Bl-ben is elődöntőig verekedtük magunkat és az első meccsen felbillent a pálya,idegenben is. Tehát ha ezt nézem,akkor akár még hosszabbíthat is,mert van bennük még mindig potenciál,érdemes bennük tovább gondolkodni. Aztán ott van kontraként,h ugyan a cselszkij ellen benyomtuk őket,de azért vmi mégis hiányzott (nekem).Az a plusz,amivel nyerhettünk volna,az a gyilkos ösztön,ami a világ tetejére vezetett minket.A második félidőre sztem egyszerűen elfogytunk kreativitásban,ötlettelenné váltunk. A tegnapi meccsen is azt éreztem,h nem tettünk meg mindent a győzelemért,nem voltunk
elég jók ahhoz,h megnyerjük ezt a létfontosságú meccset. Tehát eddig van pro és kontra itt is. Valószínűleg ennek az okai a döntőbbek Pep számára.Tehát,h azért nem sikerült jobban ez a két meccs,mert fáradtak a srácok és sajna ennyire futotta az erejükből,vagy talán mentális,koncentrációs,motivációs problémák okozták.Ez a nem mindegy és ez az,amit igazából ő lát rajtuk,érezhet bennük.Tehát ilyenek miatt nem matekozok rajta,mert mi csak a jéghegy csúcsát látjuk.Az egész összképet Pep tudja átlátni és ő tudja mi zajlik a fejében,mit hogyan értékel.
Mindenesetre idén még talán egyetlen komolyabb "váratlan" húzása lehet,ami döntően beleszólhat a hátralevő időszakra,ez pedig a hétfői hosszabbítás. Ezzel olyan pluszt adhat a csapatnak,amivel feltöltődve új lendülettel csapjuk a cselszkijt és a BL döntőben pedig visszavághatunk a reálnak. (Lehet furán vagyok bekötve,mert eddig kerültem volna a reált,kicsit sokallom már a Klasszikusokat,viszont ma már nagyon remélem,h Klasszikus lesz a BL döntő,ahol revansot vehetünk gyorsan.)
Lehet,h ennyi át tudná billenteni a csapatot és ez jelenthetné azt a pici pluszt,ami még kellhet ahhoz,h feltegyük az i-re a pontot,ami a bajnokságban sajnos nem sikerült.