Sándor_is írta:G.Gabe írta:...Lehet, hogy Pep elmegy. Nem is csodálnám ezek után. Már nem tudja motiválni a fiúkat, nem tud újat húzni.
Viszont ha meg elmegy, akkor ki fog jönni helyette?...
Pont hogy nem megy el. Mourinho még sose hozta vissza gödörből a csapatát, felfuttatta aztán ott hagyta őket. Pep 3 évet töltött a csúcson (JM egyik csapatával sem tudta ezt másfél évnél tovább), most egy kicsit mélyrepül, jövőre pedig újra neki fut.
A tavalyi év után lehetett látni, hogy a Barcelona nem lesz idén bajnok. Fogyott a lelkesedés, de remélem majd sok Cibeles-es ünneplést néznek (ha nem, akkor majd telepost-oljuk az Fb-oldalukat, aztán jövőre ők is harapni fognak).
Érthető, hogy az idén nem volt meg a motiváció, dacára, hogy óriási nyomás alatt játszott a csapat, jövőre kisebb lesz a nyomás, és jobban fogunk harapni.
Remélem én is, hogy nem megy el. Hogy megmutatja, hogy igenis tud újat alkotni.
Kell egy vérbeli csatár, kell új ötlet. Én nagyon nem értem, hogy átlövésekkel miért nem próbálkozunk? Voltak olyan meccsek -pl Bilbao-, ahol jött Adriano, és tüzelt, nagyon jól. Jött Valdes is középre, és lőtt. Nem tudom, hogy miért nem próbálkoznak? Ezt a passzolgatós taktikát már nagyon kiismerték. Az ellen el van, azt mondják, hadd passzolgassunk a felezővonalnál, abból nem lesz gól. Átlövések kellenének, egy olyan csatár, aki jól is tud fejelni. Az biztos, hogy ez nagy lökést ad a Realnak, és könnyen elkenhetik a Bayern száját. És ha valami csoda folytán mégis bejutunk a BL-döntőbe, akkor tuti, hogy ott is meg fognak izzadni, és könnyen lehet, hogy ott is kikapunk.
A lényeg, hogy egymás után kétszer kikapni tőlük, és így elveszíteni mind a bajnokságot, mind a BL-t, az borzalmas lenne.
Egy előnye van a mai meccsnek: az egész csapatot lehet pihentetni az idény végéig, fel lehet hozni sok fiatalt, megnézni mit tudnak, beépíteni őket a keretbe.