Ezekkel maximálisan egyet értek. Ha a Marid úgy lenne bajnok, h nem annyi év után most sem tud 1x sem tud minket megverni, és mondjuk csak 1 ponttal végez előttünk, akkor ha nem is érdemtelenül, de nem is teljesen megérdemelten lett volna bajnok szvsz. Így azonban nincs miről beszélni, vitathatatlan a Madrid bajnoki címe, bár azért van még néhány meccs, azon észen kell lenniük, de nagyon valószínű, h ezt a 7 pontos előnyt már nem adják le, és mi is lélekben már biztos, h föladtuk a bajnokságot.ozsimiki írta:
Számomra így -bár furcsán hangozhat- könnyebb megemészteni, hogy bajnok a Madrid, mintha itt nyertünk volna,és 1ponttal esetleg elbukjuk, úgy, hogy két meccsen legyőztünk titeket. Megszakadt egy nagy sorozat ellenetek,de előbb utóbb várható volt, nem lehet a világ 2.legerősebb csapata ellen nagyon sokáig veretlen maradni. Így is nem mindennapi sorozat volt.
még mindig jobb csapatnak tartom a miénket, és remélhetőleg a Blben,és ősztől ezt bizonyítjuk is. Bajnokságban kiegyensúlyozottabbak voltatok, szal grt még1x.
Ugyanakkor az én véleményem is az, ettől még nem lett jobb csapat a Real. Egy győzelem még nem tesz senkit a legjobbá. Ha jövőre meg is tudják védeni ezt a bajnoki címet, akkor már azt mondom, valóban jobbak lettek. De ne fussunk annyira előre, mert még akár a BL döntőn is lehet egy klasszikus, bár egyik csapat sincs könnyű helyzetben, de mind2 megoldható. Mivel a kupát valószínűleg visszük, így egy BL győzelemmel sztem összességében még mindig nekünk lenne sikeresebb szezonunk, de a Madrid is egy BL címmel tudná megkoronázni a szezonját.
Még a meccsről: nagyon nem gondoltam volna, h ez lesz. Illetve a Madrid azt mutatta, amit vártam tőlük, de azt, h mi ilyen rosszul játszunk majd, álmaimban sem gondoltam volna, hisz jó formában voltunk már meccsek óta. Lehet a londoni zakó zavart be, lehet, h most nem jött ki egyszerűen a lépés. Messze menő következtetéseket azonban nem vonnék le ebből a meccsből. Sztem a Madrid is pl. ősszel jobb volt, mint most, de akkor még az is kevés volt, most ez is elég volt.