2012.04.16. 14:02:24
egy kis érdekességet vagy helyzetjelentést osztanék meg veletek:
ugyebár fejest ugrottam a küzdősportok világába a 8-9 hónap intenzív kondi után. sok dologra rájöttem azóta:
-a kettő nem fér meg versenyzői szinten egymás mellett. vagy küzdősportolok vagy testépítő edzést végzek(nem összekeverendő a sportolói erősítéssel)
-aki diétázik,az nem bírja egyiket sem rendesen,nemhogy mind2-t.
-most,hogy elkezdtem az adipokillt használni és elfogyott a fele,azt kell mondanom,hogy remek a cucc. reggel 2 szem és egy étkezéssel elmegyek délután 1-2ig simán. 2kor még 2 szem. ezzel ismét elvagyok este 7-8ig egy étkezéssel. utána jönnek a gondok,mert kiürül és éhes leszek,ilyenkor kell lefeküdni. most semmilyen sportot nem végzek,mégis szalad le a zsír rólam. kilóban nem tudom mennyi,mert izom is megy le nyilván,de majd visszajön,amire szükség van. 83.7nél kezdtem el a diétát,most már 80 alatt vagyok. a derekamról látványosan ment le anyag. nem kockás,de látom,hogy hol vannak.ha tippelnem kell,akkor kb a fele lehet zsír,ami rossz arány,de belefér nálam. az izmaim nem teltek a cukor és edzéshiány miatt,pedig az sokat fog majd dobni a külalakon.
-a pesti edzésekről: elképesztő árak uralkodnak. sokféle helyen jártam,átlagolva 8-14 között van a havi küzdősport. ehhez jönne a kondis erősítés,ami még 7-10k. ez rengeteg.érdekesség,hogy talán a legjobb mma terem mindössze 6k és vannak erősítő gépek,padok,súlyok is,viszont ez annyira a külvárosban van,hogy másfél óra csak az odaút. elképesztő. az 5. kerben 10k-t kérnek havi 8 edzésér,ami vicc,mert még erősítés sincs,nemhogy heti 5 edzés.