Mas: Este igazi katalanokkal nezem megint a meccset, ok termeszetesen gyozelmet, sima gyozelmet varnak... Remelem igazuk lesz!

Így van, csak a közvetítés során tűnt úgy, hogy a reklamáló Thiago kapott sárgát, holott valójában az akkor a szabálytalanságot elkövető Adriano kapta.salas9 írta:OFF: Visszakerestem, és a Levante elleni mérkőzésen Sergio és Adriano kapott sárgát, így Thiago maradt 4 sárgás
nagyon remélem, hogy nem ez lesz!!! cesc kimaradása indokolt és alexis sincs rendben ezek szerint, viszont ininek nem szabad támadót játszania, jobban fekszik neki xavi mellett és jobb is a kp így!!! a tello-thiago kettős sztem sokkal inkább pedro-cuenca lesz... remélem... tello meg csereként jöhet, mert az ő gyorsaságára szükség lehet a végén!!!!! maschnak viszont nagyon örülök a védelemben!!!kurdt írta:most akkor Thiago nem eltiltott?csdewl írta:A Radio Marca szerint Pep már kihírdette a kezdő tizeneggyét:
Valdes- Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago; Tello, Messi és Iniesta.
szerk.: Tellot amúgy én sem kezdetném, akkor már inkább Cuenca...
Tello csereként tudna hozzátenni valamit, eddig talán egyszer volt kezdő, és nem is ment neki annyira, mint máskor
Ezzel csak az a gond, hogy Pep sosem hirdeti ki a keretet a meccs előtt másfél óránál hamarabb. Lehet, hogy pont most változat ezen, de a kezdő sem a legvalószínűbb... Piqué? Lehet, hogy nincs nagy formában, de a Real ellen alapember (kellene hogy legyen) és Tello sem hiszem, hogy pont most lenne kezdő. Szerintem meglepetés nélkül fogunk pályára lépni:csdewl írta:A Radio Marca szerint Pep már kihírdette a kezdő tizeneggyét:
Valdes- Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago; Tello, Messi és Iniesta.
most akkor Thiago nem eltiltott?csdewl írta:A Radio Marca szerint Pep már kihírdette a kezdő tizeneggyét:
azt hittem, alcantara eltiltott, na mindegy.Valdes- Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago; Tello, Messi és Iniesta.
Igen jogos!csababarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=4K_7_MG9uTQ
nézd meg, elindítják a balost, Mascherano,és Puyol van Drogbán. megy ki szélre a labda,mindketten elkezdenek középre zárni,teljesen otthagyva üresen Drogbát.
Elég lett volna egyiküknek beváltani,de hogy mindketten...ennek köze nincs ahhoz,hogy Alves fentragadt. mindig fentragad. itt az volt a baj,hogy nem nézték egymást,csak mentek a labdás emberre.
Óriási hiba volt. Mascherano meg utána már nem tudott visszalépni az elefántra.
Ha igaz, számomra nem tűnik rossznak!csdewl írta:Valdes- Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago; Tello, Messi és Iniesta.
http://www.youtube.com/watch?v=4K_7_MG9uTQsamy85 írta:
Ezt már leírtam a másik topikban...
Annyira tudtuk dominálni a találkozót, hogy Alves eltámadta magát, és már hiába sprintelt vissza... na meg a Messi labdavesztésekhez sem vagyunk hozzászokva... főleg nem középpályán! ugye mindenki előre, ill. oldalra helyezkedett, a védelem 2 oldala is előre mozgott... annyira látható volt ez a kontra utána és hát ami minket érint az a labdavesztés utáni visszatámadás, ami elmaradt! mert ki támadjon vissza, ha majdnem mindenki a labdavesztés pillanatában attól, az ellenfél kapuja felé tartózkodik...
ezt már jóval lejjebb valakin linkelte, de nagyon jó!!!:)S.Agüero írta: Valaki tud még ilyesfajta videót linkelni?
Ezt már leírtam a másik topikban...csababarca írta:...Egy valamitől félek a meccsel kapcsolatban,hogy a védelmünk botrányos. ha Busquetsék nem szűrik meg a középpályát óriási bajok lesznek.
Chelsea ellen is egy szituációt kellett volna levédekezni,erre Drogbáról levált a védő,üresen hagyja,és befut Puyolt fogniilyeneket remélem ma nem csinálunk,mert a real klasszisokkal jobb csapat mint a chelsea,és ők támadni is fognak,nem csak bekkelni egész meccsen,az biztos...