Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
aztán ha kiestek a bájern ellen mi lesz? itt is, ott is vége a világnak.. jövőre a malaga nyeri a bajnokságot..daffy írta:pedig az is csak 50% jelenlegvisca el barca írta: odáát is ez ment a bayern után. vége a világnak. gondolom most meg majd jönnek a világmegváltó hsz-ek..
pedig az is csak 50% jelenlegvisca el barca írta: odáát is ez ment a bayern után. vége a világnak. gondolom most meg majd jönnek a világmegváltó hsz-ek..
Na nem baj... most már tényleg Real szurkoló leszekdaffy írta:jó,de te be vagy stohlozvaSanama írta: Én most gondolom úgy, hogy szétcsapjuk őket
úgyhiszem nem te segítesz megérteni az ügyet
Már jönnek, asszem még pihentetem egy ideig a foci témájú topicok látogatását. (1 hsz-t azért eleresztek majd a bajnokiban).visca el barca írta:odáát is ez ment a bayern után. vége a világnak. gondolom most meg majd jönnek a világmegváltó hsz-ek..
odáát is ez ment a bayern után. vége a világnak. gondolom most meg majd jönnek a világmegváltó hsz-ek..daffy írta:emberek,azért a meccs előtt a forum:
-szétcsapjuk őket,megmutatjuk mi a foci,egy csapat van a világon,stb
meccs közben(1-2):
-pep távozik,egy korszak vége,kiesünk a bl-ből,stb
a kettő között eltelt 80 perc,nehogy már..
jó,de te be vagy stohlozvaSanama írta: Én most gondolom úgy, hogy szétcsapjuk őket
Én most gondolom úgy, hogy szétcsapjuk őketdaffy írta:emberek,azért a meccs előtt a forum:
-szétcsapjuk őket,megmutatjuk mi a foci,egy csapat van a világon,stb
meccs közben(1-2):
-pep távozik,egy korszak vége,kiesünk a bl-ből,stb
a kettő között eltelt 80 perc,nehogy már..
Mr. Tim nagyon jól látja a helyzetet,a sötét oldal erői magukkal ragadták a fórumerek lelkivilágát,ami ellen nem lehetett tenni.Mondhatni obi van...Tim írta:Tisztelt Fórumtársak!
Biztos nektek is feltűnt egyes fórumozók hirtelen pálfordulása.Sajnos ez nem valami rosszízű tréfa..Jobb ha megtudjátok,hogy a színfalak mögött elég régóta háború zajlik,sajnos nem is mindig a legtisztességesebb eszközökkel.
Most hogy úgy érzik nekik áll a zászló,előbújtak mint giliszták az eső után..
DE! Meglepett ez minket?! Nem,mert valakiről már rég sejtettük,valakiről fixen tudtuk hogy beépült kártevő.Sőt egyikük nem is hús-vér ember,csak egy program,amire új scriptet írtak,hogy fokozzák a káoszt. Ne aggódjatok,mi sem tétlenkedünk megvannak a magunk ügynökei,itt is,és a másik oldalon is. Az egyik pont daffy volt,de nem volt valami sikeres,elég hamar lekapcsolták odaát. Továbbra sincs miért aggódni,holnap lesz itt jó pár lógó orrú madridista![]()
U.I:Mocsok,csemer,gamat,gatyaszár emberek vagytok mind egyszálig!
U:U:I:Majd kanty fordít nektek
olyan akinek a védőit a bőrszalonna lefizette.shutterisland írta:amúgy még mindig nem tudom felfogni, milyen focicsapat az, aki ellen az a lionel messi a 168 centijével gólt tud fejelni.
nevetséges.
bali 15 írta:(Nem t'om, hogy mi a fene folyik itten, de jó mókának tűnik)
Tim írta:Sőt egyikük nem is hús-vér ember,csak egy program,amire új scriptet írtak,hogy fokozzák a káoszt.
Tolmácsolnál a Tisztelt Moderátor Úr szavait:Tim írta: U.I:Mocsok,csemer,gamat,gatyaszár emberek vagytok mind egyszálig!
U:U:I:Majd kanty fordít nektek
Guti egy géniusz volt! Az Olümposzról érkezett hozzánk! Soha nem volt és nem is lesz akkora játékosa a madridnak!Sanama írta:Bezzeg Özil,Alonso, illetve Guti. Nem tudom emlékeztek-e még arra a sarkazós passzára? Na majd akkor pattogjon a barcás szurkolótábor,ha Xavi ad egy olyat...!
vagy erre emlékeztek?
http://www.youtube.com/watch?v=F6QyPrwDwko
eddig el se tudják lőni a labdát a barcások!
Na hát Xavi... Hagyjuk már. 999passzt nagyanyám is tud csinálni, 95%-a hátrafelé meg 3méternél közelebbre megy.shutterisland írta:ja, meg pep is játsza itt a nagy fiatalbeépítővagyok szerepet, beteszi a megnyert meccseken azt a gyenge cuencát és tellot, meg a társaikat.
egyik sem lesz soha se xavi, se iniesta, de még pedro sem.
ellenben mou becseréli callejont, altintopot vagy sahint is, megfelelően rotálva ezzel a felnőtt játékosainkat, nem pedig hiú ábrándot keltve a fiataljainkban, hogy elhiggyék, ami soha nem fog megtörténni, hogy valaha is az első csapat játékosai lehetnek.