Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.21. 22:12:08

amugy én titkon remenykedtem benne, hogy x lesz, aztán kinyaltok a sevilla meg a bilbao ellen :D nah az mekkora lett volna :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.21. 22:09:57

daffy írta:
visca el barca írta: odáát is ez ment a bayern után. vége a világnak. gondolom most meg majd jönnek a világmegváltó hsz-ek.. :D
pedig az is csak 50% jelenleg
aztán ha kiestek a bájern ellen mi lesz? itt is, ott is vége a világnak.. jövőre a malaga nyeri a bajnokságot.. :D

megérdemlitek a bajnoki cimet, csak az zavar, hogy az a tirpák bebetonozza magá oda megint min. 2 évre..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2012.04.21. 21:56:07

visca el barca írta: odáát is ez ment a bayern után. vége a világnak. gondolom most meg majd jönnek a világmegváltó hsz-ek.. :D
pedig az is csak 50% jelenleg
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.21. 21:56:01

daffy írta:
Sanama írta: Én most gondolom úgy, hogy szétcsapjuk őket :D
jó,de te be vagy stohlozva :D
úgyhiszem nem te segítesz megérteni az ügyet :D
Na nem baj... most már tényleg Real szurkoló leszek :D :D :D
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.21. 21:55:57

visca el barca írta:odáát is ez ment a bayern után. vége a világnak. gondolom most meg majd jönnek a világmegváltó hsz-ek.. :D
Már jönnek, asszem még pihentetem egy ideig a foci témájú topicok látogatását. (1 hsz-t azért eleresztek majd a bajnokiban).
Megmaradok a jó öreg troll-topicoknál. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.21. 21:53:29

daffy írta:emberek,azért a meccs előtt a forum:
-szétcsapjuk őket,megmutatjuk mi a foci,egy csapat van a világon,stb
meccs közben(1-2):
-pep távozik,egy korszak vége,kiesünk a bl-ből,stb

a kettő között eltelt 80 perc,nehogy már..
odáát is ez ment a bayern után. vége a világnak. gondolom most meg majd jönnek a világmegváltó hsz-ek.. :D
Kép
daffy
Madridista

2012.04.21. 21:45:16

Sanama írta: Én most gondolom úgy, hogy szétcsapjuk őket :D
jó,de te be vagy stohlozva :D
úgyhiszem nem te segítesz megérteni az ügyet :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.21. 21:44:11

daffy írta:emberek,azért a meccs előtt a forum:
meccs közben(1-2):

Én most gondolom úgy, hogy szétcsapjuk őket :D
daffy
Madridista

2012.04.21. 21:43:01

emberek,azért a meccs előtt a forum:
meccs közben(1-2):

miihii
KHAL

2012.04.21. 16:11:12

Tim írta:Tisztelt Fórumtársak!

Biztos nektek is feltűnt egyes fórumozók hirtelen pálfordulása.Sajnos ez nem valami rosszízű tréfa..Jobb ha megtudjátok,hogy a színfalak mögött elég régóta háború zajlik,sajnos nem is mindig a legtisztességesebb eszközökkel.
Most hogy úgy érzik nekik áll a zászló,előbújtak mint giliszták az eső után..
DE! Meglepett ez minket?! Nem,mert valakiről már rég sejtettük,valakiről fixen tudtuk hogy beépült kártevő.Sőt egyikük nem is hús-vér ember,csak egy program,amire új scriptet írtak,hogy fokozzák a káoszt. Ne aggódjatok,mi sem tétlenkedünk megvannak a magunk ügynökei,itt is,és a másik oldalon is. Az egyik pont daffy volt,de nem volt valami sikeres,elég hamar lekapcsolták odaát. Továbbra sincs miért aggódni,holnap lesz itt jó pár lógó orrú madridista :lol:

U.I:Mocsok,csemer,gamat,gatyaszár emberek vagytok mind egyszálig!
U:U:I:Majd kanty fordít nektek :lol:
Mr. Tim nagyon jól látja a helyzetet,a sötét oldal erői magukkal ragadták a fórumerek lelkivilágát,ami ellen nem lehetett tenni.Mondhatni obi van...
Viszont nem kételkedem a szavahihetőségében és az ellenlépés komolyságában. Bizonyára nem átallanak drasztikusabb lépéshez folyamodni és a saját fegyverükkel szembe szállni a az új hullámos fiatalsággal.Azaz az ellenprogramot már megírta dicső Tim és ráeresztette a fórumra,ezzel kiűzve a gonoszt és tisztára mosva az EuroBARCA jó hírnevét és a felhasználók lelkét.Én már érzékelem is az üdítő változást,melynek köszönhetően a rend hamarosan a helyére állíttatik és újfent egy bárkában evezve vetjük be hangunk és klaviatúránk szeretett BARCELONÁnk újabb diadalának elősegítéséhez.

Isten és a moderátorok minket úgy segéljenek!
ÁMEN!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2012.04.21. 13:34:30

Minket ha nem ütött volna ki a Lyon, akkor a Manchestert legalább 5-0-ra vertük volna, vagy tegyük fel 6-2-re...
Kép
"And my heart will leave you never."
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.21. 13:20:06

shutterisland írta:amúgy még mindig nem tudom felfogni, milyen focicsapat az, aki ellen az a lionel messi a 168 centijével gólt tud fejelni.
nevetséges.
olyan akinek a védőit a bőrszalonna lefizette. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.21. 13:07:43

amúgy még mindig nem tudom felfogni, milyen focicsapat az, aki ellen az a lionel messi a 168 centijével gólt tud fejelni.
nevetséges.
gergo9
Director del Fútbol

2012.04.21. 12:44:14

Kicsit késve de én is öntudatra ébredtem :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.21. 12:40:53

bali 15 írta:(Nem t'om, hogy mi a fene folyik itten, de jó mókának tűnik :lol: )

móka? :roll: a móka majd este 8kor kezdődik, mikor a második percben vezetést szerzünk ramos gyönyörű csukafejesével.

LUI!

megható, szép történet.
öröm látni h egyes emberekből, miután megtalálták igazi helyüket a világban, milyen csodálatos érzések szabadulnak fel.
bevallom, mire a végére értem, egy-két könnycseppet el is morzsoltam!
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.21. 12:15:46

Először is bocsi a dupláért, de ezt most kaptam:
--------

A következő történetet tekintsétek amolyan Klasszikus előtti ajándéknak.
Mielőtt nekivágnánk életünk egyik legnagyobb kalandjának, le kell szögezni a történet alapja valós eseményeken alapul, néhány nevet meg kellett azonban változtatnunk, remélem megértitek.
A helyszínek, és a cselekmény ugyan akkor pontos leírása egy 1984-es interjúnak.

"Kovácsné Venczel Ágnes (továbbiakban Ági mama) 8. kerületi lakos.
1953-ban költözött a fővárosba, előtte Csikóspusztán éltek férjével Gábor úrral és leányukkal Lászlóval, aki azért kapta ezt a ritka nevet mert születésekor éppen esett.

Ági mama egy a lakásukhoz közeli közértben kétkezi munkával kereste a mákos gubára és szilvás derelyére valót.
Gábor úr háztartást és mtz-t vezetett. 54 után leginkább csak előbbit, mivel ittas vezetésért bevonták jogosítványát.
Lackó a helyi általános iskolába járt, ahol nagy népszerűségre tett szert, köszönhető kiemelkedő lábujjköröm méretének.
A fiúk epekedve bámulták a testnevelés órák ideje alatt fedetlen kinövéséket, a lányok pedig irigykedve súgtak össze a háta mögött.

Történetünk épp Lacika két osztálytársával esett meg, s bár különös Ági mama szentül állítja minden szava igaz:

- Igen, pontosan emlékszek rájuk. Angyal Pista fia volt az egyik, a kis Máté. Hosszú képű gyerek volt, mint az apja, nagy füleit isten tudja kitől örökölhette. Nagy barátok voltak a helyi cigányprímás fiával Lakatos Marcival.
Minden rosszaságban benne voltak. Egyszer emlékszem még az apja hegedűjébe is szilvalekvárt öntöttek, amit aztán 3 hétig súrolt az a szegény ember.

Csendes vasárnap volt, a nap sütött is meg nem is, az eső esett, de nem itt hanem Kazincbarcikán.
Marci kitalálta, hogy mi lenne, ha hatalmas bodor hajszerkezetébe belenyírnák kedvenc futballcsapatuk címerét. Tudni kell, hogy akkoriban az ember vagy a Fradinak vagy a Barcelonának szurkolt, és mivel a Fradi drukkerek valamilyen okból nem voltak hajlandóak befogadni őket így nem maradt csak a külföldi csapat.
El is mentek hamar a Kisbirkalába utcai borbélyhoz, Kovács-Kis Géza tiszteletes borbély úrhoz, aki azonban nem vállalta a címer hajkoronába történő benyírását, mondván ő nem ért az efféle csuda dolgokhoz.

Csalódottan jött ki az üzletből a két lurkó, lógó orral sétáltak át a Szürke benzin sugárúton, egész az öreg parkig ahol kedvenc mászókájuk árnyékába heveredve gondolkoztak azon, hogy is lehetne Marci fejébe importálni az emblémát.
Leányom Lacus éppen arra kóborolt, mikor felfigyel a két búval vert réti dióra.
Meg is kérdezte őket mi oka van annak, hogy ilyen szép és még is csúnya időben ilyen letörtek.
Válaszoltak is a fiúk, a maguk tört magyarjával, kissé elcsukló hangon.

És ekkor Laci eszébe nagy ötlet vert csapást. Mi lenne, ha ő csinálná meg a flancot? A fiúk kétkedve fogadták ötletét, hiszen még ha technika tudása lenne is, mivel tudna ilyen formát nyírni Marci csodás hajfürtjeibe?
Leányom egy percig nem habozott, s megvillantotta közvetlen előtte élezett ritkaszép lábujjkörmeit.

A fiúk szája egyből fülig ért, főleg az Angyal gyereké, neki szinte lebegtek a cimpái.
Neki is láttak, gondosan, szépen, lassan.
Mire végére értel lett az minden, még sarki kanta is, de hogy Barcelona címer nem az biztos.
Minden esetre a fiúk büszkén sétáltak hazáig, hogy megnézzék a következő meccset. (ők ekkoriban azért tudtak külföldi meccseket nézni, mert Marci apja Németországból behozott parabola antennán be tudta fogni még a kínai lópiac aktuális közvetítéseit is - a szerk.)
Dagadtak a nagy örömtől. Marci azért, mert végre fején díszelgett kedvence címere, Máté meg amúgy is egyfolytában vigyorgott, mint akit bszni visznek.

Így esett tehát, hogy a fiúk címereztek, s bár barátságuk megmaradt, Marci apjának a következő nyáron váratlan okokból Brazíliába kellett költöznie (Pontos információnk nincs, azonban a Pesti Horda 91-es számában beszámol bizonyos Prímás Gengszterről aki tömény szeszt hamisított, s árult háza kamrájában. - a szerk.)
Angyal Pista Argentínában kapott munkát a santa fé-i postán, állítólag a mai napig ott dolgozik. Szóval a kis Máté is elhagyta a várost.

Így emlékezett vissza tehát Ági mama az akkori életre, és kalandokra.
S, hogy mindez miért éppen fontos, és egyáltalán miért fontos?
Nos, ma Barcelona - Real Madrid, és odakinn esik az eső.

írta, Kárász-Nagy Elemér (Kishorgász magazin 2012.04.21.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.21. 11:51:45

Tim írta:Sőt egyikük nem is hús-vér ember,csak egy program,amire új scriptet írtak,hogy fokozzák a káoszt.
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.21. 11:47:54

Tim írta: U.I:Mocsok,csemer,gamat,gatyaszár emberek vagytok mind egyszálig!
Tolmácsolnál a Tisztelt Moderátor Úr szavait:

Az eurobarca fórum közösségének viselkedése az elmúlt időszakban hagy némi kívánnivalót maga után. Átléptetek bizonyos erkölcsi határokat, ezek után megkérdőjelezhető, h mennyire is vagytok vérbeli Barcelona drukkerek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bali 15
Director del Fútbol

2012.04.21. 11:46:24

Én sem értem mit kaffog a sok hungaroműkatalán.
Nekünk van 9 BL-ünk meg 30 valahány bajnoki címünk.
Egyszerűen fel sem fogom, hogy egyesek pár éves sikerekkel, hogy mernek ellenünk pályára lépni. A mi címerünkben van egy korona ha nem tűnt volna fel, kedves FC Hollywood.

(Nem t'om, hogy mi a fene folyik itten, de jó mókának tűnik :lol: )
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.21. 11:36:45

Sanama írta:Bezzeg Özil,Alonso, illetve Guti. Nem tudom emlékeztek-e még arra a sarkazós passzára? Na majd akkor pattogjon a barcás szurkolótábor,ha Xavi ad egy olyat...!
vagy erre emlékeztek?
http://www.youtube.com/watch?v=F6QyPrwDwko
eddig el se tudják lőni a labdát a barcások!
Guti egy géniusz volt! Az Olümposzról érkezett hozzánk! Soha nem volt és nem is lesz akkora játékosa a madridnak!

Becks passza, meg az évezred golpassza volt! Bár a sok barcás cicafiu a mai napig állítja, h a védőnek el kellett volna fejelni onnan azt a labdát... pff... irigyek!

HALA! Kitartás, már nem sok van meccsig! :D
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2012.04.21. 11:03:16

Tisztelt Fórumtársak!

Biztos nektek is feltűnt egyes fórumozók hirtelen pálfordulása.Sajnos ez nem valami rosszízű tréfa..Jobb ha megtudjátok,hogy a színfalak mögött elég régóta háború zajlik,sajnos nem is mindig a legtisztességesebb eszközökkel.
Most hogy úgy érzik nekik áll a zászló,előbújtak mint giliszták az eső után..
DE! Meglepett ez minket?! Nem,mert valakiről már rég sejtettük,valakiről fixen tudtuk hogy beépült kártevő.Sőt egyikük nem is hús-vér ember,csak egy program,amire új scriptet írtak,hogy fokozzák a káoszt. Ne aggódjatok,mi sem tétlenkedünk megvannak a magunk ügynökei,itt is,és a másik oldalon is. Az egyik pont daffy volt,de nem volt valami sikeres,elég hamar lekapcsolták odaát. Továbbra sincs miért aggódni,holnap lesz itt jó pár lógó orrú madridista :lol:

U.I:Mocsok,csemer,gamat,gatyaszár emberek vagytok mind egyszálig!
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.04.21. 08:34:32

Húsvéti locsolóvers:
Piros tojás, fehér nyúl
Barca-Real három-null :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.21. 08:29:40

Ismét kitettetek magatokért srácok. :D
Én is készültem a mai napra, igaz kicsit másként, talán kicsit komolyabban.
Egy el classicos napomat szedtem rímbe. :)

Kinyílik a szemem, bizsereg mindenem,
El Clasico napja van, ugrik be hirtelen.
Felkelek, mint máskor, teszem a dolgom,
De hiába, Anti csak az esti meccsre gondol.

Nézem az órát, számolom a perceket,
Közbe hobbiból pár madridistát heccelek.
Közeleg az este, adrenalin szint az egekben,
Még egy óra, de már büszkén feszítek Barca mezben.

Felharsan a himnusz, fel állok és szájtátva csak nézek,
Aki Barca drukker tudja, ilyenkor mit érzek.
Kezdő sípszó, majd külvilág kikapcs.
Mondom: csak a bíró ne legyen ripacs.

Vége a meccsnek, újra nyert a Barca,
Ismét kisebb a madridisták arca.
Újabb siker, mindez tetszetős játékkal,
Lehetetlen leírni ezt az érzést szavakkal.

Csak ülök a fotelben, nézek ki a fejemből,
Nem szégyen, ha könny csordul a szememből,
Magamban hálából egy imát mormolok,
Majd a többi Barcás srácnak gratulálok.

A riválist tisztelem, a szájkaratésokat megvetem,
Ajándékképp a Hősöket idézem :
Az összes rosszakarót ujjazza meg kampókéz
Ha a futballt preferálod Barca meccset nézz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.21. 00:54:36

Most már nem bánnám ha a sok madridista visszamenne trollkodni oda, ahova valók: a szemétdombra. Fikázzátok itt egész délután meg este a Barcát, istenítitek a Real-t, de majd megnézem hogy hogy áll a szátok ma este 21:50 tájékán... :roll: José a nagy taktikus mi? Persze. Verebes Mágusnak a nyomába se érhet....és akkor még meg sem említettem a mágnestáblák császárát, Várhidi Pétert...majd ha az edzőtök úgy fel tudja vázolni a taktikát, ahogy Várhidi, akkor majd beszélhetünk taktikai zseniről, addig szerintem jobb lenne ha nem embereskednétek itt... :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.21. 00:41:12

shutterisland írta:ja, meg pep is játsza itt a nagy fiatalbeépítővagyok szerepet, beteszi a megnyert meccseken azt a gyenge cuencát és tellot, meg a társaikat.
egyik sem lesz soha se xavi, se iniesta, de még pedro sem.

ellenben mou becseréli callejont, altintopot vagy sahint is, megfelelően rotálva ezzel a felnőtt játékosainkat, nem pedig hiú ábrándot keltve a fiataljainkban, hogy elhiggyék, ami soha nem fog megtörténni, hogy valaha is az első csapat játékosai lehetnek.
Na hát Xavi... Hagyjuk már. 999passzt nagyanyám is tud csinálni, 95%-a hátrafelé meg 3méternél közelebbre megy.

Bezzeg Özil,Alonso, illetve Guti. Nem tudom emlékeztek-e még arra a sarkazós passzára? Na majd akkor pattogjon a barcás szurkolótábor,ha Xavi ad egy olyat...!
vagy erre emlékeztek?
http://www.youtube.com/watch?v=F6QyPrwDwko
eddig el se tudják lőni a labdát a barcások!
Válasz küldése