Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
lui1698
Llegenda del Barça

2012.04.20. 21:56:07

Én őszintén megmondom sokat gondolkodtam, hogy kiről is kellene írnom, és úgy döntöttem, hogy nem egy jelenlegi kerettag lesz az alanyom.
Akiről én szeretnék megemlékezni, olyan a Madridnak, mint Chuck Norris-nak a körszakáll, Obamának a barack vagy éppen Michael J. Fox-nak a vonalzó.
Az ember aki letette a mai labdarúgás alapjait, aki megreformálta a teljes klubot.
Ladies and Gentlemen, Julien Faubert!
83-ban született, egyes források szerint Franciaországban, ez azonban azért nem jelenthető ki teljes bizonyossággal, mert egy nyilatkozatban Juli édesapja elszólta magát:

"...a fiam rengeteget nézte kisebb korában a Superman filmeket, ami nem meglepő hiszen ő maga is..."

És itt megszakadt az interjú. Azóta a szülők nem hajlandók nyilatkozni, azonban a kérdés felmerül: mire gondolhatott az apa?

Iskolába nem járt, hiperaktivitása már 3 évesen megmuatatkozott, rengeteget csocsózott, és napi 10-12 órát is képes volt bemelegítést színlelni.

A cannes-i filmfesztiválon figyeltek fel rá, a helyi tehetségkutatók, mikor az egyik riportel által elejtett mikrofont utánozhatatlanul cseles módon adta vissza.

Az egyik szemtanú így emlékezik meg a történtekről:

"Julien csak állt a tömegben, majd mikor látta, hogy a mikrofon a földre zuhant, ő előlépett és általam addig soha nem látott eleganciával lehajolt érte. Ezek után átnyújtotta és csak mosolygott."

1998-tól 2002-ig pallérozódott az cannes-i futbball akadémián, ahol ugyan pályára nem lépett, de edzéseken tanúsított lelkesedése, és utánozhatatlan tarkócsillogása meggyőzte a klub vezetőit, hogy helye van a nagyok között.
Így került Cannes felnőtt keretébe, ahol azonnal bizonyított is. Két év alatt 45 bajnokin elképesztő 4 (!) gólt szerzett.

Bordeaux-ban nem is tétlenkedtek tovább, leigazoltán az akkor mindössze 21 éves tehetséget.
Itteni karrierjéről írásos feljegyzések nem születtek ugyan is ebben az időszakban zajlott a nagy bordeaux-i "Toll forradalom", amikor 5 éven keresztül senki nem írt semmit.

Ezt unta meg, Juli és miután megtudta, hogy London-ban felszabadult egy poszt a West Ham-nél, kapott az alkalmon és felhívta a klub vezetőit, felajánlva szolgálatai.
A rossz anyagi helyzetben levő klubnál hosszas gondolkodás után megírták Faubert 16 évre szóló szerződését, melyben évi 240 fontos fizetés szerepelt.

Első londoni évében sérülések, és családi problémák (erről sem volt hajlandó nyilatkozni, viszont megtudtuk, hogy ekkor csapódott be egy aszteroida a mexikói öbölbe ami állítólag rossz hatással volt a szervezetére.) hátráltatták, második évében azonban bizonyított.
Olyannyira, hogy fél év elég volt, hogy a királyi gárdánál felfigyeljenek rá.

A Real Madrid akkori vezetősége elérkezettnek láttam az időt Julien szerződtetésére, azonban figyelembe véve az akkori világgazdasági helyzetet úgy döntöttek, hogy nem fizetik ki a franciáért kért elképesztő 680 ezer eurót, hanem először inkább csak kölcsönbe hozzák el a spanyol fővárosba a géniuszt.

Madridban igazi vezére volt a csapatnak. Ő mindent meg tett amit kértek tőle, teljesen a csapat érdekeit helyezte sajátjai elé. Ha kellett főzött, mostott, takarított, illetve füvet is nyírt. Ha szükséges volt kimeszelte a klubszékházat, megetette a csapat libáit, megkapálta a virágos kertet a stadion előtt. És a szükséges volt játszott is. Nem is akárhogy.

Nem kért pénzt, így a munkája tiszta haszon volt. Nagy szerepe volt ennek a tevékenységnek a klub anyagi stabilitásának helyreállításában, és abban, hogy a későbbiekben Perez megvásárolhatta CR7-et vagy Kakát.

Julien a szezon végeztével, úgy érezte itt már nincs mit tennie, mindent elért (szó szerint ugyan is az öltöző belmagassága mindösszesen 180 cm, így a villanykörtét is ő cserélte), így visszatért Londonba ahol azóta istenként tisztelik.

Vamos Julien! HALA MADRID!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.20. 21:55:41

Szilvásbuktát mert azt szeretem :lol:
Holnap nyerni kell!Remélem a példaképem, akihez minden nap ódákat zengek, a nagy és egyetlen Ronaldo, az igazi a portugál, a földbe döngöli a nagy Bárkát.
Hala Madrid! :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.04.20. 21:42:44

Ha holnap nem nyer a Madrid akkor még egy hét
szerk: nekem jön majd vissza Bosh
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.04.20. 21:41:08

Én annyira madridista vagyok, hogy nem ereszkedem le a hozzátok hasonlókhoz... 8) :lol: :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.20. 21:39:18

Gyere állj át a világos oldalra kedves barátom . Very Happy

A Kacsaszáj és Bosh őrület nem tartott sokáig, remélem a megvilágosodás sem :D
Kép
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.04.20. 21:35:54

Stalkyard írta:Gyerekek mi a rák van itt? :lol:
Gyere állj át a világos oldalra kedves barátom . :D
soadroli
Llegenda del Barça

2012.04.20. 21:34:55

shutterisland írta:megyek nézni a megasztárt,
Egy vérbeli madridista.
8)
Kép
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.04.20. 21:34:49

Firefox írta:
visca el barca írta:
mi? android gém? :shock: falusi gyerek vagyok, én csak a kananalas, meg szürke gémet ismerem :(
sajnos én meg a kananalas gémet nem ismerem :lol:
Én meg a GÉMeskutat ismerem.
Initom
Entrenador del Barça

2012.04.20. 21:34:39

Stalkyard írta:Gyerekek mi a rák van itt? :lol:
meg világosodtunk barátom :wink:
Abi & Tito
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.04.20. 21:33:15

Gyerekek mi a rák van itt? :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Initom
Entrenador del Barça

2012.04.20. 21:31:00

visca el barca írta:
Initom írta:de nincs gyomrom kirakni azokat akiket fikázok :P
pff... ilyen mentalitással barca szurkolonak kellene lenned... semmi helyed köztünk! :D
lehetek az idegesítő ellentábor? :o
Abi & Tito
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.20. 21:30:51

megyek nézni a megasztárt, hala madrid skacok.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.20. 21:29:23

Initom írta:de nincs gyomrom kirakni azokat akiket fikázok :P
pff... ilyen mentalitással barca szurkolonak kellene lenned... semmi helyed köztünk! :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.04.20. 21:28:01

csatlakozom én is
:D

de nincs gyomrom kirakni azokat akiket fikázok :P (jójó tudom vicc)

így hát egy legendát választottam.
Abi & Tito
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.20. 21:23:12

MessiFan írta:Bob téged ki fognak rakni 2 hétre, mert egy héten belül háromszorosan túllépted a megengedett írt sorok számát egy hsz-ben :lol:
:P :mrgreen:
Még sok gondolat lappang bennem, örüljetek, hogy csak lappang :D
Több humort beletudtam volna vinni, de most ez ilyen lett :D Majd lui vagy kanty úgyis remélem hasonlóan nekiveselkedik egy hosszabb hsz-nek, szeretnénk röhögni :D

Amúgy mihii aláírását nézem, majdnem én is ezt választottam, bár gondoltam photoshoppal alkotok majd én saját magam valamit, de kb 1,5 percig tartott a lelkesedés, miután megláttam a kezdőfelületet :D
Úgyhogy jó öreg google barátom kisegített :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.20. 21:11:01

Bob téged ki fognak rakni 2 hétre, mert egy héten belül háromszorosan túllépted a megengedett írt sorok számát egy hsz-ben :lol:
soadroli
Llegenda del Barça

2012.04.20. 21:08:19

Bob_Marley írta:..
Beteg állat :lol:
Kép
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.04.20. 21:03:39

MessiFan írta:Péntek, az én napom, a testem a zenére hangolom :lol: :lol: :lol:
Átöltöztem én is kicsit megkésve :) Saját készítésűek 8)
Én pedig általában így hallom : Péntek az én napom sggem a szádba adhatom :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.20. 20:53:24

Én úgy gondolom, hogy úgy tisztességes ha be is mutatjuk eme csodálatos klub labdarúgóit edzőjét, hogy mindenkiben megváltozzon a benne eddig kétesen felállított negatív kép!

Kezdeném az avataromban is megjelenő úriemberrel!

Hogy kezdhetném a soraimat? A meg nem értett zseni, a futballtörténelem special one-ja!Aki megérkezett Hispániába és azonnal a spanyol KIRÁLYI Armada élére állt, hogy végleg elsüllyessze a katalán bárkát!
(már most megkönnyeztem :oops: micsoda energia lappang ebben az emberben, csodálatra méltó)
Setúbalban látta meg a napvilágot egy szegény koszos cipészmester (Shuster :D) egyetlen fiaként!
A kis José már óvódás korában kitűnt a többiek közül, mindenben ő akart lenni az első, s ha nem tetszett neki valami tett is érte, hogy a világot megváltoztassa, s helyes dicséretre méltó cselekedeteivel a jót szolgálja mindörökké!
Egy anekdota szerint pl az egyik kisgyerektársa babájának szemét azért nyomta ki, mert a babát megszállta az ördög!
Később az iskolában kitűnő eredményekkel végzett, s kiemelkedő volt 100 méteres síkfutásban, amire később edzői pályafutása alatt is tanúbizonyságot kapott a nagyérdemű, emlékezzünk csak a Carl Lewis féle 100-ra a Unietd ellen!

Futballozni az iskolában kezdett el a kicsi Mournho, s óriási tehetségére már akkor felfigyeltek a neves szakemberek!Még Lenin díjat is kapott Sztahanovista elszántsága miatt amit a pályán mutatott!De mivel tehetsége túlmutatott a kor nagy játékosain, José úgy döntött egyedül megverni a világot irigy dolog lenne, s inkább mindenét feltette, hogy a futball palettáját gyökeresen megváltoztassa!
Először tolmácsként került a színpadra, miután csak ő tud ebben az univerzumban angolul, meg persze a primitív angol nép!De hát tudjuk Mourinho az Úr küldötte!
Bobby Robson mellett cseperedett fel a hátulgombolós José, de Robson hamar rájött, ez a gyerek egy csoda, s rögtön felismerte, hogy sokkal többet tud erről a játékról mint ő, viszont gonosz módon kihasználta a fiatal portugál naivságát, s vitte magával klubról-klubra, mert tudta csak egy emberrel lehet sikeres és ez JOSÉ MOURINHO!

Így kötött ki nemsokára a Barcelonánál mint tolmács Robson mellett, de ezt mind később kiderült Robson önéletrajzi regényéből aminek a címe Ősz a hajam arcom csupa derű, csak álca volt, mert mindent José intézett a háttérben!Ekkor cseles módon José tudta először be kell férkőzni a gonosz szívébe (mert az FC Barcelona a megtestesült gonosz), s onnan mélyíteni a bukáshoz vezető utat!Így is tett, s igaz sikereket ért el a Barcelona, de José már készült a gonosz teljes megdöntésére!Isten küldötte nem vitás!
Majd következett az első igazi lépcsőfok a Benfica kispadja, ahol már megmutatta oroszlánkörmeit, hogy micsoda intelligens, s zseni!
Kisebb kitérővel eljutott Portoba, s győzelem-győzelmet követett!Bl megnyerése döbbentette rá a világot, csak 1 ember képes legyőzni az akkor már az egész világra rátespedő Barcelona vírust

Majd következett a ködös albion, ahol először kételkedve fogadták mondván egy mediterrán ember egy orosz klubban, az esős Londonban csak bukásra van ítélve!De José ismét bebizonyította a rosszakaróinak (mert a gonosz mindenhol ott van), hogy ő nem ismer lehetetlent, s küldetését tovább folytatta!Lehetne ecsetelni oldalakon át a sikereit, de mégis a legfontosabbat kell megemlíteni, egy mai napig emlékezetes meccsen kiejtette a Barcelonát a Bajnokok Ligájából, igaz később a katalán ördög visszavágott, de tudjuk az egész élet egy nagy harc a gonosz ellen, s a sátán hatalma olykor nagyobb mint a tiszta szívű embereké!
Most 1 perces gyász szünet, emlékezzünk arra a percre, amikor Lucifer fekete bőrébe bújva, belőtte a labdát a pokol gyomrában, s ezzel vezetés szerzett a Barcelona a Chelsea ellen, később hiába egyenlített a kék (az isteni erő szimbóluma nem hiába lett a Chelsea a választottja Mourinhonak) csapat, elbuktak!
Következett az Inter, melyet hosszú gyötrelmes évtizedek sötét bugyraiból rángatott ki, s eljuttatta az Olümposz csúcsára!És ezúttal a jó ismét diadalmaskodott a gonosz felett, s sikerült legyőznie a Barcelonát!

Miután tudta a világ csak akkor lehet tökéletes, ha az úriemberek klubját a tisztaság jelképének is titulált Real Madridot vezeti csúcsra!
Így érkeztünk meg napjainkhoz, amikor José nem ismer lehetetlent, megkapta az aranylábú Ronaldot, s ketten együtt a nemes cél érdekében mindent meg is tesznek, hogy a Real Madrid visszakerüljön a világ csúcsára!Ehhez hozzájárulnak Ronaldo félelmetes bombái, ami után az egész világ láthatja az ő combja kemény mint a beton, ezzel is szimbolizálva, hogy a jó minden eddiginél erősebb!
Viszont továbbra is a gonosz törpékből álló hadsereg áll az útjukba, viszont az egész emberiség nevében nem kívánhatunk mást, hogy a Jászai Mari díjas Barcelona végre a földdé váljon egyenlővé!
Ahol olyan játékosok játszanak, akiknek az a legfontosabb, hogy minden egyes csúnya nézésre már a földet kaparják fájdalmukban, s ezzel manipulálva a bírót előnyre tegyenek szert!Egy olyan csapat amelyik a labdát irigy módon csak magánál tartja, s minden labdavesztés után még a kapusuk is előrerohan reklamálni!

Hát elvtársaim ezeknek a tudatában, s mindenki remélem mélységesen áttérzi, hogy jelenleg többről van szó mint egyszerű Barcelona-real Madrid mérkőzésről, most a világok harca következik s 4 pontos előnyben egy esetleges győzelemmel a Real Madrid vélgeg eltiporhatja a Barcelonát!
Imádkozzunk ezért testvéreim!

(Humor kevés volt, de érzelemeben remélem ütött :lol:)
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.04.20. 20:51:44

soadroli írta:Remélem Pepe leveszi Messit a pályáról, bármi áron.
ha messit nem is,de az egyik végtagját biztosan

szerintem a felállás valami ilyesmi lesz:
casillas,adan,mejias-arbeloa,ramos,pepe,chuck norris,marcelo-alonso,khedira,granero-cr
edző: kótai misi

valdes-hapci-szende-szundi-morgó-jászai mari-tudor-vidor-kuka-törppapa-törperős
edző: hókuszpók
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.20. 20:50:27

Péntek, az én napom, a testem a zenére hangolom :lol: :lol: :lol:
Átöltöztem én is kicsit megkésve :) Saját készítésűek 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2012.04.20. 20:52:04-kor.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.20. 20:49:31

amúgy nálam : iker-marci,pepe,varane,ramos-xabi,coentrao,özil-maria,cr,benz.

ha baj van, akkor meg kaká,higuain vagy callejon tudna új lendületet hozni.
PCsabi
aka Game90

2012.04.20. 20:49:19

Lionel85 írta:Francot. Látni akarom megint CR combizmát! Neki kell lőnie!!!!
<---
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
soadroli
Llegenda del Barça

2012.04.20. 20:48:09

Én is úgy gondolom, hogy sima madridi győzelem lesz, ez nem is kérdés. Az előző mérkőzéseken is csak a bíróknak köszönhették a meccset, egyértelműen jobbak voltunk, mint a katalányok.
Én ezt a felállás választanám a Mester helyében:
Cassillas
Arbeloa-Pepe-Ramos-Varane-Albiol-Coentrao
Xabi-Lass-Granero
CR
Ilyen kezdővel bárkit megvernénk. A törpék hagy tartsák a bogyót, a focit gólra játsszák és szép szerelésekre. Remélem Pepe leveszi Messit a pályáról, bármi áron. HALA MADRID
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.04.20. 20:45:58

Deus írta:
barcaloki írta:
És sima 0-1 :lol:
és ki lövi a gólt? természetesen PEPE!
Francot. Látni akarom megint CR combizmát! Neki kell lőnie!!!!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése