kurdt írta:
Amúgy most van egy olyan megérzésem, hogy a Rijkaard-Ronaldinho féle korszakban kétszer is előforduló 3:0 lesz holnap is.
Nem tudom, miért gondolom ezt, eddig nem voltam ennyire "elbizakodott" és a szerdai meccs után okom sem feltétlenül lehetne rá, de most ez van.
Az biztos, hogy még mindig simán a Barça a jobb csapat és szerintem Mourinho megint elhiszi, hogy az ő csapata van olyan jó, mint a Barça. Amikor ugye ezt elhitte, akkor kaptak egy ötöst a Camp Nouban. Ráadásul amikor "eredménykényszer" van a Camp Nouban, akkor rendre jobbak vagyunk: a szuperkupa visszavágója, a kupa visszavágó első félideje (az a második félidő megint csak egy külön történet), vagy éppen a legutóbbi otthoni bajnoki...
Egyszóval én bizakodó vagyok! Legyetek ti is azok! Visca el Barça!
Én is bizakodó vagyok, de nem hinném, h a Madrid nagyon kinyílna, sztem ha akarnának se tudnának, elég, ha megnézzük a két csapat legutóbbi BL produkcióját. A Realt a Bayern is lejátszotta, ellenünk még jobban alárendelt szerepben lesznek, csak a kontrákban bízhatnak. A -10 óta ráadásul sztem nagy fordulat következett be, ugye mi azóta nagy nyerő szériában vagyunk, a Real meg hullámvölgyben. Igazából nem is emlékszem az elmúlt hónapokból olyan Madrid teljesítményre, amire azt tudnám mondani, h ezzel megverhetnek minket, egy madridi pontszerzés számomra hatalmas meglepetés lenne. A védelmük pedig különösen gyenge az utóbbi időkben, márpedig a Barca ellen az nagy baj. Én még azt mondom, ha az elején talál egy gólt a Madrid, akkor is megfordítjuk. Én is legalább 2-3 gólos Barca sikerre tippelek.