sjd írta:Idáig sokakkal együtt én is úgy gondoltam, hogy ilyen játékkal simán továbbmegyünk otthon a Chelsea ellen, de az a helyzet, hogy most már elbizonytalanodtam. Na nem azért, mert nem hinném, hogy jobb csapat vagyunk a Dinamo Londonnál, hanem mert ebbe az érvelésbe mindenki belekalkulálja, hogy ezeket a helyzeteket majd berúgjuk egy hét múlva. Én viszont ebben nagyon nem vagyok biztos.
Elég csak pár meccset elővenni, a tavalyi kupadöntőn, az Arsenal elleni visszavágón meg idén a Milan ellen a helyzetek alapján domináltunk, az elsőn mégis lenullázódtunk, a másodikon meg a 0 kapuralövésük ellenére Mascherano mentett meg minket a kieséstől, idén meg ha elvesszük a két tizenegyest, akkor bizony mi távozunk (miközben ott volt Adriano meg Thiago ziccere).
És akkor még nem is mondtam olyan meccseket, mint a Valencia elleni 5-1, vagy a Sevilla elleni 0-0, ahol (az előbbin aratott fölényes győzelem ellenére is) felváltva játszottunk bakiparádét a kapu előtt, illetve csináltunk hőst a kapusból.
Nagyon úgy néz ki, hogy Messi maradt az egyetlen gólképes emberünk, őt viszont előszeretettel őrzik 4-en, 5-en is a komolyabb meccseken és nincs egy Villa vagy jó formában lévő Pedro, akit helyzetbe hozva be tudnánk verni párat (mint az 5-0-s Clasicon)
Félnék a szombattal kapcsolatban is, de szerencsére a Real elég szégyenletes teljesítményt nyújt mostanában, ennek meg kell lennie, de hogy mi lesz kedden, abba inkább nem is gondolok bele
Ugyanaz az aggodalmam. meglepő lenne, ha a Chelsea nem lőne gólt, max. akkor ha tényleg az első perctől a 0-0-ra játszanának. Viszont 3-at lőni egy ennyire visszazáró csapat ellen, ráadásul úgy néz ki, hogy Cech abbahagyta a potyázást. Úgy érzem, hogy Alexisszel, de Fabregasszal nincs minden rendben. Alexisnek vannak időnként jó meccsei, de konstans jó szereplést nem tud nyújtani, míg Fabregas játékával nagy gond nincs, de azokat a ziccereket is elbaltázza, amiket csak be kéne gurítani az üres kapuba. Ráadásul elvileg Sanchez a Real ellen nem biztos, hogy játszik, elvileg kisebb sérülést szedett össze. A Real ellen nem tudom, hogy hogyan kéne felállni, de a Chelsea ellen az említett 2 embert letenném a padra. Pedro egyre biztatóbb lőtt néhány gólt és hát azért a végén helyzetbe tudott kerülni, majdnem összejött neki. A 3. csatár egyértelműen Cuenca lenne. Gondolom a rutin miatt tehette be, Fabregast és Sanchezt, de Cuenca nálam jelenleg a 2. legjobb csatárunk Messi után a formája alapján. nagyon penge dolgokat nyomott mostanában. Hátulra pedig mehet a bevált négyes Mascherano helyett Piquével, a kp-n pedig Xavi-Ini-Sergio. Akárhogy, de jussunk tovább

Ennyire gyenge csapat, ha bejutna a BL döntőbe, ráadásul ilyen gyenge játékkal, hát mit ne mondjak... Szép kép lenne a mai labdarúgásról.