2012.04.19. 13:23:26
Szégyen, szégyen, szégyen... Igazából szinte minden úgy alakult, amire számítottam. Lefociztuk a Chelseat, beálltak 11-en védekezni és a "kiváló" helyzetkihasználásunk, ami mindig is meg volt a BL kieséses szakaszában továbbra is meg van. Fabregas, Sanchez... Többet nem is fecsérelnék rájuk, egyedül eldönthették volna a továbbjutást... Igazából az történt, amit Fabregas nyilatkozott. Az Arsenal (Barcelona) támadott, támadott, majd jött Drogba és büntetett. Szánalom, hogy 1 kapura lövésük volt az egész meccsen, azzal mégis nyertek. De én mondtam a meccs előtt, hogy a focit gólra játsszák. Chelsea 1, Barcelona 0. A párharc előtt azt mondtam, hogy ha nem jutunk tovább, akkor meg is érdemeljük, hogy ne védhessük meg a címünket. Ezt továbbra is tartom. Viszont úgy érzem, hogy innentől fogva kevesek leszünk. Van egy olyan érzésem, hogy otthon megint gólt kapunk, a 11 fős Chelsea védelemnek pedig nem fogunk 3-at rúgni. Ne legyen igazam! De én elúszottnak érzem ezt a párharcot. Bízok a csapatban, de amit tegnap műveltünk helyzetkihasználás révén... És arra is fény derült ismét, amiről korábban is beszéltünk. Megint beálltunk biztonságos játékot játszani és megszívtuk, már nem először. Futhatunk az eredmény után innentől, ami piszkosul rossz lesz. Azt beszéltük, hogy a Real 1 hét alatt elbukhat mindent. Na ez ránk hatványozottan igaz, ugyanis sokkal rosszabbul állunk, mint ők. Kétségbe vagyok esve.
A Chelsea meg... 1 Klasszikus miatt szívat mindenki minket, hogy színész társaság. Érdekes tegnap, meg ma sem eszik 1 szó sem arról, hogy Drogba végigfeküdte a meccset, aminek a góljukat is köszönhetik. Semmi nem történt ami miatt hosszabbítani kellett volna, csak ez a népművézeti cserépedény egyfolytában dobálta magát, amit a bíró nagyon könnyen meg is evett. De hát a Chelseat fölösleges elővenni. Eddig se kameltam őket, de ez undorító volt. Az biztos, ha nem jutunk be a döntőbe, akkor a Bayern/Real továbbjutójának fogok szurkolni, mert az a foci szégyene lenne, ha ezek nyernék meg...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Barcaman1993 2012.04.19. 13:28:41-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor