cyrax írta:zsoltfree írta:
+ a spanyol bajnokságban minden kicsapat évek óta így vesz el tőlünk pontokat...
A helyzetkihasználást ha már 50%-ra javítanák Messiék, simaliba lett volna ez a meccs is
50%-kal az elmúlt években tényleg mindent megnyertünk volna vesztett pontok nélkül.
Az biztos hogy ez egy korszakos csapat, és az is hogy ez a fórum hogy kongani fog az ürességtől ha neadjisten visszaesünk a Rijkard előtti időkre....
Most egy Pep tényleg amennyi serleget szállít az már rendellenes. És ilyen meccsek után is, nem az lenne hogy nem baj fiúk, legközelebb 30 helyzet lesz és csak bemegy már kettő.
De nem! Találgattok itt hogy ez meg az milyen falábú, meg hogy Pep itt és ott hibázott! KÖNYÖRGÖM! Ti akik látnak a Barcelonából heti 1-2 meccset, majd biztosan jobban tudjátok mit kellene csinálni, mint például Pep, aki még azt is tudja hogy a játékosok mikor voltak wc-n. Naponta edzi őket, látja a formájukat, a magánéleti bajaikat, és minden tényezőt. Ti pedig azért mert nem rúgta be (oké én is felhúztam magam rajta persze hogy nem), azért egyből miért nem ez és ez játszott helyette.
Viccesek vagytok, hogy még ilyenkor is tudtok károgni. Versenyben vagyunk a 3 év végi kupáért. A szuperkupákat és a világ kupát pedig megnyertük. Ilyenkor kötelessége a drukkernek hogy bízni a csapatban vagy ezt csak én gondolom így?
Ha nem nyernének semmit év végén már akkor is szép volt az idei teljesítményük, de itt úgy meg lenne mindenki hurcolva. Na ti biztos nem voltatok nagy mellű Barca drukkerek amikor Bonanoval a kapuban és ilyen Reiziger féle bombahátvédekkel menekültek a fiúk év közben a kieső zónából.
Egyáltalán nem történt semmi. Megúszta a Chelsea a zakót, de Barcelonában már most elkezdik szabni nekik, mert garantáltan az lesz. Nem teszik meg azt a szívességet sokszor csapatoknak hogy még egyszer ennyire kapu mellé lőjenek.
(egyébként megnézném ezt a Chelsea-t és ezt a Madridot hogy milyen meccset játszanának). Szerintem arra a meccsre labda sem kellene.