Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hát annyiban én igen,hogy már szinte csak Barca meccset nézek,illetve minden hétvégén kimegyek Örkény meccsre,vagy ha nem ütközik akkor Újhartyán meccsre is.messideco írta:
Ti is tapasztaltok, tapasztaltatok ilyent? Főleg az idősebbektől kérdem
Meghaloklui1698 írta:vörös és csillagosdaffy írta:kék és csíkos?visca el barca írta: lenin maga egy avatar volt...
vörös és csillagosdaffy írta:kék és csíkos?visca el barca írta: lenin maga egy avatar volt...
kék és csíkos?visca el barca írta: lenin maga egy avatar volt...
Óriási, egyből üvetgiris jutott eszembelui1698 írta: Amúgy meg az eső is esett, és a cselzi is kékbe játszott, a bíró se volt kínai, anyám nem nézte a meccset, Pep leült a padra, a nézők is hangoskodtak, a riporterek villogtak a gépeikkel... és sorolhatnám. Ezek mind okai a mai vereségnek.
És a másik kópévisca el barca írta: LENIN ÉL?ne idegesíccsetek mán' még ezzel is...
igendaffy írta:épp egy fekvő drogbával nagyobb a cn,így ott nem lesz útbanSanama írta: ez a méretbeli különbség pont elég arra,hogy ne tudjanak ugy tomorulni es kinyirjuk oket!!!![]()
épp egy fekvő drogbával nagyobb a cn,így ott nem lesz útbanSanama írta: ez a méretbeli különbség pont elég arra,hogy ne tudjanak ugy tomorulni es kinyirjuk oket!!!![]()
ez a méretbeli különbség pont elég arra,hogy ne tudjanak ugy tomorulni es kinyirjuk oket!!!daffy írta:angol wiki:kanty írta:Én még be sem néztem egy topicba sem és azt hiszem, h nem is fogok.
Amúgy így szemre én is azt mondanám, h a Camp Nou a jóval nagyobb, optikai csalódás.
sb: Field dimensions 103 x 67 metres (112.6 x 73.3 yards
cn: Field dimensions 105 × 68 m (115 × 74 yd
nem sokkal
Jól teszed, még szegény Alekosznak kilibbene a kis bréje.kanty írta:Én még be sem néztem egy topicba sem és azt hiszem, h nem is fogok.
angol wiki:kanty írta:Én még be sem néztem egy topicba sem és azt hiszem, h nem is fogok.
Amúgy így szemre én is azt mondanám, h a Camp Nou a jóval nagyobb, optikai csalódás.
Lehet sok a szilikon bennünk, azért nem értjük ezeket.daffy írta:ami még zavar,az a nagyképűség. majd most más lesz,majd 3-4 lesz közte. mert? nem mondom,ha a helyzetek fele bemegy,akkor most is lehetett volna annyi,de mire föl az arc? akár csak tegnap,hogy ha a real nem áll be védekezni,akkor 1-1 marad. de nem maradt,szóval?Sanama írta: Ezt én sem értettemMIntha valami teremfoci pálya- Camp Nou méretbeli különbségek lennének
Amit meg kell szállnia a Chelseanek az ugyanannyi kb.
nem értem az embereket.
ami még zavar,az a nagyképűség. majd most más lesz,majd 3-4 lesz közte. mert? nem mondom,ha a helyzetek fele bemegy,akkor most is lehetett volna annyi,de mire föl az arc? akár csak tegnap,hogy ha a real nem áll be védekezni,akkor 1-1 marad. de nem maradt,szóval?Sanama írta: Ezt én sem értettemMIntha valami teremfoci pálya- Camp Nou méretbeli különbségek lennének
Amit meg kell szállnia a Chelseanek az ugyanannyi kb.
Ezt én sem értettemdaffy írta:az okok sem rosszak: kicsi a pálya,könnyű rajta védekezni,stbBob_Marley írta:Ide írom, hogy tényleg ugyanaz mint midnen egyes vereségnél!
Kiestünk, esik a forint, elfogyott az olaj, feltámadnak az asszírok, Lenin él.....
Én is ideges vagyok, de nem hiszem el, hogy nem lehet higgadtan értékelni 1-1 dolgot!
2.5 négyzetyard a difi a két pálya között,de ez a kicsit...
+1Bob_Marley írta:Ide írom, hogy tényleg ugyanaz mint midnen egyes vereségnél!
Kiestünk, esik a forint, elfogyott az olaj, feltámadnak az asszírok, Lenin él.....
Én is ideges vagyok, de nem hiszem el, hogy nem lehet higgadtan értékelni 1-1 dolgot!
az okok sem rosszak: kicsi a pálya,könnyű rajta védekezni,stbBob_Marley írta:Ide írom, hogy tényleg ugyanaz mint midnen egyes vereségnél!
Te értetted félre El fanáticot. A FAIL-t arra értette, hogy Bryantet Hamiltonnak hitte. De csak azért hitte azt, mert korábban miihiinél volt látható a Hamiltonos kép...visca el barca írta:a fail az, hogy nem tudod miről beszélszkantynak ez volt az avája...