Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meghaloklui1698 írta:vörös és csillagosdaffy írta:kék és csíkos?visca el barca írta: lenin maga egy avatar volt...
vörös és csillagosdaffy írta:kék és csíkos?visca el barca írta: lenin maga egy avatar volt...
kék és csíkos?visca el barca írta: lenin maga egy avatar volt...
Óriási, egyből üvetgiris jutott eszembelui1698 írta: Amúgy meg az eső is esett, és a cselzi is kékbe játszott, a bíró se volt kínai, anyám nem nézte a meccset, Pep leült a padra, a nézők is hangoskodtak, a riporterek villogtak a gépeikkel... és sorolhatnám. Ezek mind okai a mai vereségnek.
És a másik kópévisca el barca írta: LENIN ÉL?ne idegesíccsetek mán' még ezzel is...
igendaffy írta:épp egy fekvő drogbával nagyobb a cn,így ott nem lesz útbanSanama írta: ez a méretbeli különbség pont elég arra,hogy ne tudjanak ugy tomorulni es kinyirjuk oket!!!![]()
épp egy fekvő drogbával nagyobb a cn,így ott nem lesz útbanSanama írta: ez a méretbeli különbség pont elég arra,hogy ne tudjanak ugy tomorulni es kinyirjuk oket!!!![]()
ez a méretbeli különbség pont elég arra,hogy ne tudjanak ugy tomorulni es kinyirjuk oket!!!daffy írta:angol wiki:kanty írta:Én még be sem néztem egy topicba sem és azt hiszem, h nem is fogok.
Amúgy így szemre én is azt mondanám, h a Camp Nou a jóval nagyobb, optikai csalódás.
sb: Field dimensions 103 x 67 metres (112.6 x 73.3 yards
cn: Field dimensions 105 × 68 m (115 × 74 yd
nem sokkal
Jól teszed, még szegény Alekosznak kilibbene a kis bréje.kanty írta:Én még be sem néztem egy topicba sem és azt hiszem, h nem is fogok.
angol wiki:kanty írta:Én még be sem néztem egy topicba sem és azt hiszem, h nem is fogok.
Amúgy így szemre én is azt mondanám, h a Camp Nou a jóval nagyobb, optikai csalódás.
Lehet sok a szilikon bennünk, azért nem értjük ezeket.daffy írta:ami még zavar,az a nagyképűség. majd most más lesz,majd 3-4 lesz közte. mert? nem mondom,ha a helyzetek fele bemegy,akkor most is lehetett volna annyi,de mire föl az arc? akár csak tegnap,hogy ha a real nem áll be védekezni,akkor 1-1 marad. de nem maradt,szóval?Sanama írta: Ezt én sem értettemMIntha valami teremfoci pálya- Camp Nou méretbeli különbségek lennének
Amit meg kell szállnia a Chelseanek az ugyanannyi kb.
nem értem az embereket.
ami még zavar,az a nagyképűség. majd most más lesz,majd 3-4 lesz közte. mert? nem mondom,ha a helyzetek fele bemegy,akkor most is lehetett volna annyi,de mire föl az arc? akár csak tegnap,hogy ha a real nem áll be védekezni,akkor 1-1 marad. de nem maradt,szóval?Sanama írta: Ezt én sem értettemMIntha valami teremfoci pálya- Camp Nou méretbeli különbségek lennének
Amit meg kell szállnia a Chelseanek az ugyanannyi kb.
Ezt én sem értettemdaffy írta:az okok sem rosszak: kicsi a pálya,könnyű rajta védekezni,stbBob_Marley írta:Ide írom, hogy tényleg ugyanaz mint midnen egyes vereségnél!
Kiestünk, esik a forint, elfogyott az olaj, feltámadnak az asszírok, Lenin él.....
Én is ideges vagyok, de nem hiszem el, hogy nem lehet higgadtan értékelni 1-1 dolgot!
2.5 négyzetyard a difi a két pálya között,de ez a kicsit...
+1Bob_Marley írta:Ide írom, hogy tényleg ugyanaz mint midnen egyes vereségnél!
Kiestünk, esik a forint, elfogyott az olaj, feltámadnak az asszírok, Lenin él.....
Én is ideges vagyok, de nem hiszem el, hogy nem lehet higgadtan értékelni 1-1 dolgot!
az okok sem rosszak: kicsi a pálya,könnyű rajta védekezni,stbBob_Marley írta:Ide írom, hogy tényleg ugyanaz mint midnen egyes vereségnél!
Te értetted félre El fanáticot. A FAIL-t arra értette, hogy Bryantet Hamiltonnak hitte. De csak azért hitte azt, mert korábban miihiinél volt látható a Hamiltonos kép...visca el barca írta:a fail az, hogy nem tudod miről beszélszkantynak ez volt az avája...
a fail az, hogy nem tudod miről beszélszEl fanático írta:Mekkora FAIL!visca el barca írta:kantynak nagyon régóta bryant volt az avája ahol barca mezzel pózolt. talán ez.
http://koteny.blog.nepsport.hu/files/2011/07/bryant.jpgNéger pasi + barca mez... De nem Hamilton...
Nem baj, a segítő szándék megvolt, kéretik értékelni