Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a különbség Pep és Mou között! Pep támadót hozott volna nem mint Mou aki hozta Granerot, egy Kaká helyett. Hát nem tom mit hitt mertz azt hogy a Bayern nem nyomja meg a végét nem gondolta komolyan szerintem ő sem!Bob_Marley írta:Mourinho sem volt hülye 1:1nél inkább stabilizálta a csapatát, ami részben be is jött a végén kaptak 1et!
Én nem tudom különválasztani!visca el barca írta: azért a szinvoanalas fogalmát illik kulonválasztani az élvezetestől. tegnap abszolut kick&rush foci ment (jol irta tegnap vki, kb mint egy reading-blackburn fa kupa), ami szerintem látványos volt. ha nekiállnak középpályán tologatni, meg taktikázni, egy unalmas meccs lehetett volna belole.
de igy h semmi kp játék nem volt, én is élveztem a meccset
azért a szinvoanalas fogalmát illik kulonválasztani az élvezetestől. tegnap abszolut kick&rush foci ment (jol irta tegnap vki, kb mint egy reading-blackburn fa kupa), ami szerintem látványos volt. ha nekiállnak középpályán tologatni, meg taktikázni, egy unalmas meccs lehetett volna belole.Bob_Marley írta:Így csodálkozom, hogy azt írod milyen remek meccs volt! Lehet nem ugyanazt láttuk, de én 2 passzt nem láttam egymás után, a védekezésben meg amit bemutatott 1-2 ember az kritikán aluli volt!
Sok mindenben egyet értek veled, de megakadt a szemem az elején!socio66 írta:....
nem tudták felülmúlni az ellenfelet, de ugye oda-visszavágó alapján jutnak tovább a csapatok, tehát nem feltétlenül szükséges az odavágón megverni az ellenfelet. ráadásul hétvégén "bajnoki döntő", nem biztos h ildomos kihajtani magukat első meccsen. a 2-1 sztem bőven jó a realnak, jó alap lehet a visszavágóra.socio66 írta:ez jó.daffy írta:mivel a bayern nyert 2-1re,így az egész csapatAndris írta:Vki egy olyan stattal dobjon meg minket, hogy kik lesznek a döntőre veszélyeztetve a madridtól!Köszi!
rég láttam ilyen jó meccset,komolyan el is felejtettem,hogy elvileg a madrid ellen szurkolok,csak hátradőltem,és élveztem amit látok.
sokan írták,hogy akár madridi parádé is lehet,hát remélem hogy ez a meccs bebizonyította számukra,hogy erről szó nincs,ahogy a 'világ második legjobb csapata' titulus sincs továbbra sem alátámasztva.
hosszú-hosszú évek után találkoztak spanyolországon kívül egy szűk elitbe tartozó csapattal,és bizony száz gól,meg klasszisok ide vagy oda,nem tudták felülmúlni az ellenfelet,sőt,bizonyos szakaszokban alárendelt szerepbe kényszerültek.
a bayern egy remekül összerakott csapat,minden csapatrészben van klasszisuk,gyors,direkt focit játszanak,és hagyományaikból,szellemiségükből adódóan soha nem lehet leírni őket,bárkire veszélyesek egy párharcban.
látszólag a 2-1 bőven ledolgozható otthon a madrid számára,de a játék képe hasonló lesz szerintem a tegnapihoz,mindkét csapatnak meglesznek a lehetőségei,kérdés,ki hogyan él majd azokkal.
én bízom a bayern profizmusában,ne felejtsük el,két éve ugyanilyen körülmények között kiejtették a mu-t az old traffordon,pedig az sem volt éppen könnyű feladat.
ez jó.daffy írta:mivel a bayern nyert 2-1re,így az egész csapatAndris írta:Vki egy olyan stattal dobjon meg minket, hogy kik lesznek a döntőre veszélyeztetve a madridtól!Köszi!
Ez hatalmas:))))))))))))))))))))))))))))))))))))daffy írta:mivel a bayern nyert 2-1re,így az egész csapatAndris írta:Vki egy olyan stattal dobjon meg minket, hogy kik lesznek a döntőre veszélyeztetve a madridtól!Köszi!
mivel a bayern nyert 2-1re,így az egész csapatAndris írta:Vki egy olyan stattal dobjon meg minket, hogy kik lesznek a döntőre veszélyeztetve a madridtól!Köszi!
Nem hiszem,legalábbis én nem hallottam ilyet.visca el barca írta:bakker nem arrol volt szo, hogy a dontore minden sárgát eltörölnek?csababarca írta:
Coentrao,Alonso,Ramos,Marcelo,Higuain,Di Maria.
bakker nem arrol volt szo, hogy a dontore minden sárgát eltörölnek?csababarca írta:Coentrao,Alonso,Ramos,Marcelo,Higuain,Di Maria.Andris írta:Vki egy olyan stattal dobjon meg minket, hogy kik lesznek a döntőre veszélyeztetve a madridtól!Köszi!
Szerintem nem kellett büntetőt adni egyik esetnél sem, de van spanyol bíró amelyik befújta volna egyiket.BNndr írta:Két jogos tizenegyest nem adtak meg a Bayernnek és emellett pedig Marcelo is pályán maradt. Szép, mondhatom...
Ribéry esése nem volt tizi ahogy Pepe sem kezezett mert a mellkasára pattant a laszti.BNndr írta:Két jogos tizenegyest nem adtak meg a Bayernnek és emellett pedig Marcelo is pályán maradt. Szép, mondhatom...
Coentrao,Alonso,Ramos,Marcelo,Higuain,Di Maria.Andris írta:Vki egy olyan stattal dobjon meg minket, hogy kik lesznek a döntőre veszélyeztetve a madridtól!Köszi!