Slither írta:Úgy néz ki hogy Game megint összehoz egy upsetet.
Vagy nem
Cumbee írta:
szerk.2: Na vége! Lijacska-val játszom a döntőt. Game most nem lennék a helyedben. Ha nem felejted el betenni Babbitt-ot, akkor megvan a meccs egy x-re és akkor az alapszakaszban elért győzelmednek köszönhetően te jutsz tovább.
Ha van Babbitt, akkor 8-6 nekem. De az év lúzere díj simán az enyém, gyakorlatilag saját magamat vertem meg a végén. Annyit gondolkodtam, hogy ki lenne a jó megoldás triplára, hogy mire behúztam Babbitt-ot FA-ról, már nem tudtam őt betenni a csapatba, ennyin múlt, hogy most nem veled döntőzöm

Meg az sem jött túl jól, hogy Dragic 1/2 tripla után kihagyott hármat, miközben Afflalo 0/1 után bedobott kettőt... De annyi szerencsém volt már a fantasy-ban, hogy már várható volt, hogy valami balszerencse is ér.
Meslija, grat, igazából megérdemelted, mert Maggette és Ray Allen egész héten nem játszott + Kidd, Wade és Jamison is kihagyott 1-1 meccset, szóval egészséges kerettel simán vertél volna, nekem meg nem ártott volna még pluszban 1-2 extra teljesítmény. És sajnos megszakadt a 6 meccses győzelmi sorozatom
De komolyra fordítva a szót, igazából így akartam, mert:
1. az utolsó héten nem hiányzott Cumbee-tól egy hatalmas alázás (de 26/27-én azért ránézek a statokra és ha jobban állok, mint te, akkor fejbe lövöm magam).
2. Eazzy ellen kezdtem a fantasy-t, vele is akartam befejezni, azért a 3-12-ért vissza akarok neki vágni...