Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
szörnyű formában a csapat,a játék akadozik,a védelem trágya. arbeloa-marcelo-khedira-özil a tragikushoz közeli formát mutat,ehhez jön egy gyengus kaka,egy sorozatosan rosszul helyezkedő és ideggyenge pepe,egy fáradt(remélhetőleg a kis pihenő segít neki) és alibiző xabi és egy,a sérülése óta ismét kőbuta dimaria. szóval ha ramos,iker,ronaldo vagy benzema nem vállal emberfelettit,esetleg a többiek közül TÖBBEN nem mutatnak ugrásszerű formajavulást,akkor a győzelmi reményeket el is temetném. bírom abban,hogy ez bl,majd itt más lesz,de nem őszintén. tökéletesen elegendő lenne,ha beállna a real kontrákra és a kinyíló bayern leggyengébb része a védelem ki lenne szolgáltatva a gyors ronaldo-dm által vezetett kontráknak. és ebben az esetben robben és ribery gyorsasága máris kevesebbet ér,mert minek fussanak 50m-es sprinteket,ha folyton ők támadnak?Bob_Marley írta:...
én el tudom képzelniDaffy te jobban ismered a csapatodat, de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Mournho és csapata 3at nyeljen be!
Mostanában a Madridi védelem nagyon gyenge, alig volt olyan meccs amit kapott gól nélkül hoztak le, ráadásul ezt olyan csapatok ellen, ahol közel sem Ribery-Robben-Gomez 3as van elöl. A 3 gól bőven benne van a levegőben, de szerintem 2-2 lesz a mai meccs, mert a Madrid jobb csapat elöl és egálra ki tudja hozni a meccset.Bob_Marley írta:Daffy te jobban ismered a csapatodat, de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Mournho és csapata 3at nyeljen be!daffy írta:...
Persze bármi megtörténhet, kiállítás az első percben 11es stb...
Egy 0:0 vagy 1:1 tökéletes eredmény idegenben a RM-nak illetve 1 gól +- és biztos vagyok benne, hogy pont az általad is felvázolt problémákra Mourinho megerősíti a csapatát!És felesleges is lenne idegenben kockáztatni egy oda-visszavágó első meccsén!És erről is ismeretes a portugál szakember, hogy nagy stratéga, egy árva "ronda" gólt fognak lőni!
Ezért lesz rendkívül érdekes meccs, én személy szerint óriási sakkjátszmát várok!
De jöjjön be a te tipped a 3-1Ez a hétvégére is komoly lélektani előnyt jelenthetne nekünk
De nem tudom elképzelni, hogy a világ egyik legjobb edzője, úgy eltaktikázzon egy meccset, hogy 3at kapjanak!Az egy dolog, hogy ezt szeretnénk, de a realitás nem ez szerintem!
A mi meccsünkkel teljesen egyet értek, én már egy sima 1:1el tökéletesen elégedett lennék (de a legyen a te 1:2d), illetve a legfontosabb lőjünk idegenben gólt, onnantól kezdve a visszavágón megtudjuk oldani!
Maxi Lopez.Hunter91 írta:Lehet hogy OFFolok, de remélem nem.
A rövid hírek közt megnyitható egy Chelsea vs. Barca képgaléria. Arra lennék kíváncsi, hogy a 7es képen ki az a szőke hosszú hajú játékos? Az istenért nem jövök rá
Valaki elmondaná ki Ő?
Maxi Lopez?Hunter91 írta:Lehet hogy OFFolok, de remélem nem.
A rövid hírek közt megnyitható egy Chelsea vs. Barca képgaléria. Arra lennék kíváncsi, hogy a 7es képen ki az a szőke hosszú hajú játékos? Az istenért nem jövök rá
Valaki elmondaná ki Ő?
Daffy te jobban ismered a csapatodat, de én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Mournho és csapata 3at nyeljen be!daffy írta:...

Vhogy nekem a szívemet megdobogtatná egy 0-0-ás müncheni meccs, majd Madridban az 1. percben Pepe góljával vezet a Real, majd a 93. percben Neuer kiegyenlít.daffy írta:ma:
3-1
ok: robben és ribery gyorsabb,mint amit le tud a real védekezni,ami a kapu elé megy,azt gomez ellövi,khedira-arbeloa lassú,ramos-pepe képes elkésni és rúgdosódni,a bajorok védelme sem az igazi,ronaldo és dm pedig gyors. a hazai pálya szerintem kijön,így a tippem 3-1,de semmiképp sem vendég siker.
holnap:
1-2
a chelsea koros és olykor lassú. a barcának nem kell megszakadnia a győzelemért,elég otthon,ennek ellenére szerintem most vendég siker születik.
remélem mind2 esetben tévedek és az eredmény fordítva fog bejönni.
shutterisland írta:azért kíváncsi leszek ma azokra az emberekre, akik minden real bajnoki előtt elmondják, hogy felesleges reménykedni, úgy sem fog ikszelni vagy kikapni a real.
ezt hivjak ugy hogy pesszimista hozzáállás. ez abbol a szempontbol jo, hogy nem tudsz csalodni. ha véletlenul nyer a bayern akkor örülsz, ha nem akkor jöhet "az én megmondtam", és semmi különös..shutterisland írta:azért kíváncsi leszek ma azokra az emberekre, akik minden real bajnoki előtt elmondják, hogy felesleges reménykedni, úgy sem fog ikszelni vagy kikapni a real.

remélem nem fog mellé ütni Cé lövéseinek,mint a kapusok egy része.vlxe írta:Úgy érzem, és gondolom is, hogy akkor van igazán nagy esélye a Münchennek, ha Neuer képes komoly teljesítményt hozni
a bayernnek csak akkor van esélye ha kapott gol nélkul, legalabb két rugottal lehozzák. a madrid otthon uis fog loni legalabb 2-3-at...vlxe írta:Úgy érzem, és gondolom is, hogy akkor van igazán nagy esélye a Münchennek, ha Neuer képes komoly teljesítményt hozni

Ugyanez, csak én a Bilbaonak szurkolnékAndris írta:Én a Valenciát rég óta nagyon csípem, remélem hogy bekeverednek és meg is nyerik. Az meg nem is kérdés hogy Valencia Bilbao döntőt szeretnék

Hátcsaknem!kurdt írta:Aztán elcsapnak minket az Európai Szuperkupában, mint anno a Sevilla...
Aztán elcsapnak minket az Európai Szuperkupában, mint anno a Sevilla...Rinku írta:Újabb Ibériai házi döntő az EL-ben egymást követő évben!Annyi különbség van mindössze, hogy míg tavaly 3 portugál és 1 spanyol, addig idén 3 spanyol és 1 portugál fog összecsapni!
Barca és Bilbao győzelmet szeretnék, nagyon jó érzés lenne, ha a két kedvenc csapatom ülne fel az európai trónokra!