Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Micsoda mázli,hogy már nem él..Ugyanis egy rosszul sikerült kitömés eredménye. További képek ITTvisca el barca írta:uhfuckme mekkora kutya
(szegény
)
Özil?Tim írta:
Addig is lehet találgatni,ki lesz a "gazdija" ennek a szegény jószágnak...
hát én nemtudom,de kinek lenne rosszabb? a normális embereknek,akik nézegethetnék örökké ezen gyönyörűségeket avagy nekünk,akik ezáltal "névtelenül" hülyítjük a népet?Tim írta: Mert 17.-től le lesz tiltva az avatárok cseréje
Nos,holnap kiderül nem igaz?S.Agüero írta:Tuti bohóckodott Tim, ezt tőle már megszokhattuk, április 1-jén is mit leművelt itt.
De indultakGame90 írta:Nekik legalább van eszük, hogy nem a Csillag Születikben indultak. Kár, hogy ebben a produkcióban már nem igazán van több.szajko írta:magyar siker Britain's Got Talent-ben.
http://www.youtube.com/watch?v=oHbeguUP ... r_embedded
lassan Te is észhez térsz és tudod melyik az igaz oldalGame90 írta:Nem szeretném megcsalni a Bosh-fan club tagjait, de ezt muszáj belinkelnem, egyszerűen csodálatosak ezek az ajkak
Nekik legalább van eszük, hogy nem a Csillag Születikben indultak. Kár, hogy ebben a produkcióban már nem igazán van több.szajko írta:magyar siker Britain's Got Talent-ben.
Tim írta: Sose törődj vele,volt már ilyen többször is..Viszont többet nem lesz![]()
Mert 17.-től le lesz tiltva az avatárok cseréje(aki cserélni akar az még ma tegye meg!). Persze most páran dörzsölik a kezüket,hogy megmarad neki a szörnyszülött,hogy a többieket boldogítsa,de az a helyzet hogy egy admin hozzáfér a profilhoz bármikor,és nagy meglepetések lesznek..![]()
trollface.jpg
Ez szerintem egyértelművé teszi Tim hsz-ének üzenetét...Tim írta:trollface.jpg
Mert Tim a legnagyobb arc kerek e fórumonshutterisland írta:meg lehet kérdezni, hogy miért ?17.-től le lesz tiltva az avatárok cseréje
erre én is kiváncsi lennék... ennyire zavaró h elbohockodunk egy kicsit?shutterisland írta:meg lehet kérdezni, hogy miért ?17.-től le lesz tiltva az avatárok cseréje
17-én mikortól?Tim írta: Sose törődj vele,volt már ilyen többször is..Viszont többet nem lesz![]()
Mert 17.-től le lesz tiltva az avatárok cseréje(aki cserélni akar az még ma tegye meg!).
meg lehet kérdezni, hogy miért ?17.-től le lesz tiltva az avatárok cseréje
Sose törődj vele,volt már ilyen többször is..Viszont többet nem leszkurdt írta:Valaki elmagyarázná, hogy miért lett egyszerre sok fórumozónak egy-egy nagyon csúnya ember az avatarja?
Én tolerálok minden ilyet, de akaratlanul is kevésbé veszem komolyan az adott embert (ez pontatlan megfogalmazás, de nem jutott eszembe jobb, sorry), még ha tudom, hogy minden bizonnyal nincs is komolyan gondolva...
még a többiek avája a trendiséget, a bos(s)hágot, és az enyhe homoerotikát képviseli, MI csak az emberiség szép, természetes oldalát kívánjuk bemutatni avatárjainkkal az idetévő vagy éppen rendszeres forumozoknak.kurdt írta:Valaki elmagyarázná, hogy miért lett egyszerre sok fórumozónak egy-egy nagyon csúnya ember az avatarja?
Én tolerálok minden ilyet, de akaratlanul is kevésbé veszem komolyan az adott embert (ez pontatlan megfogalmazás, de nem jutott eszembe jobb, sorry), még ha tudom, hogy minden bizonnyal nincs is komolyan gondolva...
Ugye hogy kurdt ez rosszul gondolja? Teljesen komolyan gondolja itt mindenki. A saját táborát támogatja jóban rosszban, barátok közt, egészségben,betegségben!kanty írta:Ha kiteszem Martin Luther Kinget és írok egy rakás hülyeséget, az jobb, mint Alekosszal írni megtámadhatatlan érveket.kurdt írta:Valaki elmagyarázná, hogy miért lett egyszerre sok fórumozónak egy-egy nagyon csúnya ember az avatarja?
Én tolerálok minden ilyet, de akaratlanul is kevésbé veszem komolyan az adott embert (ez pontatlan megfogalmazás, de nem jutott eszembe jobb, sorry), még ha tudom, hogy minden bizonnyal nincs is komolyan gondolva...![]()
Amúgy, akik nálam vannak kitéve egytől-egyig a példaképeim és felnézek rájuk.
Ha kiteszem Martin Luther Kinget és írok egy rakás hülyeséget, az jobb, mint Alekosszal írni megtámadhatatlan érveket.kurdt írta:Valaki elmagyarázná, hogy miért lett egyszerre sok fórumozónak egy-egy nagyon csúnya ember az avatarja?
Game új avájával kezdődött az egész, aztán miután sokszori szép (és kevésbé szép) kérés után sem cserélte vissza, a többiek bosszúhadjáratot esküdtek, ezt láthatjátokFirefox írta:Erre én is kíváncsi lennék ..kurdt írta:Valaki elmagyarázná, hogy miért lett egyszerre sok fórumozónak egy-egy nagyon csúnya ember az avatarja?
kurdt írta:Valaki elmagyarázná, hogy miért lett egyszerre sok fórumozónak egy-egy nagyon csúnya ember az avatarja?
az igenszajko írta:magyar siker Britain's Got Talent-ben.