Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Röviden ennyi a lényeg!Rinku írta:Amint mondtam, van amit nem lehet pénzben kifejezni...

Te eladnád Xavit 80 milláért? Csak kérdezem.shutterisland írta:ha a mi pénzünk lenne, más lenne a helyzet.
80 millió euró az hihetetlen nagy pénz, főleg amiket gergo9 leírt, annak tükrében.
amúgy meg ha ő elmegy pötyögni franciaországba (hiszen ha adnák a 80 millát, nem a barcán múlna, hanem rajta) akkor semmit sem csorbulna az ikon jelző rá nézve.
guardiola vagy raul is egy-egy ikon, senkit nem érdekel, hogy pár szezont lehúzott máshol is.
persze-persze, itt vonuljon vissza, meg minden, de szerintem kicsit túljátssza az atomkatalánt, aki ilyeneket ír, hogy egy milliárd euróért se adná oda.

Én ezzel is azonosulok, meg Rinku féle szívszorító hsz-értshutterisland írta:azért ha ideállítanának a 80 millás csekkel, és belegondolva, hogy xavi már 32, és jött thiago és cesc, mint fiatalítás a kp-ra...nem vagyok benne biztos, hogy egyből visszadobná a barca és xavi az ajánlatot.
bár mivel kivásárlási ár, csak xavin múlna, és azt nem tudom, hogy neki szüksége van e új kihívásra, meg gondolom nagyobb fizura.
nem hinném, de láttunk már ilyet.
azért szezon végén 80 milláért én is meggondolnám...az rengeteg pénz.

Azért az túlzás, h elüldözték ill kirakták. Mou megmondta neki, itt már neki csak epizódszerep jutna és mivel ő játszani szeretne nem padozni 30valahány évesen hiába a klubhűség inkább elment játszani. Persze ugyanúgy szereti még attól a klubbot.Rinku írta:Raúlt elüldözték. Van különbség aközött, hogy Te szeretnél menni, vagy kiraknak... Tudom, hogy csak a halál és az adó biztos, de úgy vélem az is, hogy Xavit soha nem fogják kirakni innen. Képtelenség, lehetetlenség, abszurdum.