Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nyereményükszajko írta:magyar siker Britain's Got Talent-ben.
http://www.youtube.com/watch?v=oHbeguUP ... r_embedded
gyere, állj be közénk. bosh és a kis langyikák ideje végleg lejárt. találtam neked egy szépséget.Deus írta:vazze, mi folyik itt?
Pedig te még kellenél a csapatba. Mégis csak egy sztárról van szó, aki podcast-ekben szerepelfcbarca0827 írta:Benéztem ide, s behánytam.
Akkor sajnos megint kapsz 1 hét ban-t...messideco írta:A sötét oldalra állok és nem fogok részt venni benne
Ezt meg kell ünnepelni!L.Messi 10 írta:Egy jó ügy érdekében, mert nem szeretem se a paplanszájúakat, se a díszmelegeket.
jó választás. kezdünk eluralkodni. mindenhol át kell vennünk a hatalmat. holmi boshok és langyik labdába sem rughatnak a teremtés koronái mellett. mindegyiket rabszolgáinkká tesszükEl fanático írta:Beszálltam én is és mint nő, természetesen a ronda nők pártja mellett tettem le a voksom és rögtön emelem is tétet eme gyönyörűséggel, aki nem más, mint Donatella Versace - van tőle rondább is, de ő sem viszi kicsiben
told le egszében, befér a szádba, nem?daffy írta:még tárolom. agyalok,hogy mi legyen vele,de szerintem lereszelem,kiszárítom és sütemény formájában fogyasztomvisca el barca írta:
hát ezen behalok
![]()
kokuszdioval mi a helyzet? érik? érik?
még tárolom. agyalok,hogy mi legyen vele,de szerintem lereszelem,kiszárítom és sütemény formájában fogyasztomvisca el barca írta:
hát ezen behalok
![]()
kokuszdioval mi a helyzet? érik? érik?
daffy írta: szép próbálkozás,egy smile-t megérdemelsz:
: -(|)
daffy írta:: -(|)
szép próbálkozás,egy smile-t megérdemelsz:Bob_Marley írta: És az uralkodó osztály kényeztetésére megérkeztek nemrégiben a háremhölgyek egy távoli provinciából név szerint Szilikonuszból!
Jellemzőjük, hogy a szájuk olykor nagyobb mint a fenekük, illetve érdekes módon barnábbak mint fekete pákó, köszönhetően, hogy páran közülük nagyon sűrűn látogatják az átriumunkat ahova sok nap besüt, ezért sol az átriumban című helyiségnek hívjuk itt a császári palotában!
What'chu talkin' 'bout Willis?fcbarca0827 írta:Benéztem ide, s behánytam.
próbáldj ki egy ava cserét, nem bánod meg, sőt utána meg sem tudsz tole szabadulni..fcbarca0827 írta:Köszi nem, én egyszer 1 hónapra bevállaltam CR-t, az elég volt.Sanama írta: Ideje avát cserélni, adjak tippet?
szerk.: Hú, pedig cukker.