Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pedig pont hogy nem szabad ezeket a sportpályára nem való megnyilvánulásokat megszokni! Egyszerűen nem is lehet megszokni. Mint ahogyan azt sem, hogy vesztes mérkőzések után nem hogy gratulálni nem tud, de minden csalónak és tolvajnak elmondja az ellenfelet! És miért (poque?)? Mert sportszerűtlen. És azt hiszem nagyon enyhén fogalmaztam...az nso eddig is enyhén elfogult volt a barca irányába... amúgy, nemértem miért van egy ilyennek még hírértéke. megszokhatnák már Mourinho viselkedését, mentalitását...
Itt konkrétan kikre gondolsz? Mert jelen pillanatban értelmes szélső hátvéd (csak Ramos és Alba) nincs a válogatottban, VDB meg ha kipróbálná a 3 védős szisztémat akkor kevés lenne a belső védő.Casillas és Ramos nem.
De ők is.
Casillas és Ramos nem.Pavel írta:Egyszerű a megoldás. Egy Madridit se visz ki.mahitoo írta:Azért ez a szezon nagyon eldurvulhat a végére, ha esetleg a Madrid semmit sem nyer.Nem lennék VDB helyében.Szerencsétlen, vajon hogy várhatja az El Classicot?
A selejtezők közben nem volt gond a kerettel, de azért más lesz 1 hónapig összezárva lenni.A VB előtt még nem Mourinho volt a Real edzője.Ha egyik nagy címet sem tudják behúzni, és jön a hadjárat, az nem fog jót tenni a spanyol válogatottnak.Bár az talán pár ember szemét felnyitná Spanyolországban, de persze nem kicsi hazánkban.
Mind pótolható.
Egyszerű a megoldás. Egy Madridit se visz ki.mahitoo írta:Azért ez a szezon nagyon eldurvulhat a végére, ha esetleg a Madrid semmit sem nyer.Nem lennék VDB helyében.Szerencsétlen, vajon hogy várhatja az El Classicot?
A selejtezők közben nem volt gond a kerettel, de azért más lesz 1 hónapig összezárva lenni.A VB előtt még nem Mourinho volt a Real edzője.Ha egyik nagy címet sem tudják behúzni, és jön a hadjárat, az nem fog jót tenni a spanyol válogatottnak.Bár az talán pár ember szemét felnyitná Spanyolországban, de persze nem kicsi hazánkban.
Főleg h Mallenco vezeti a derbyt... hogy mondjam... elég "Angolos" a felfogása, ami inkább a fővárosiaknak kedvezhet.... de nyernünk kell!!!Lego írta:Itt inkább a Gijon játékosa volt "bunkó"... ilyen feszült helyzetben (gondolok itt a bajnoki versenyfutásra) nálam is kicsapná a biztosítékot. Igaz, hogy ilyet nem illik, de ebben a helyzetben nem foglalkoznék Joséval.
Amitől viszont tartok az az El Clásico. Lesz itt feszültség, kiállítás dögivel... ja meg bírózás.
Van igazság a felvetésedben,de ez nem cs akkor igaz,ha nem nyer semmit a reál,hanem minden más esetben is.Borítékolható a visszhang minden végkifejlet esetén ezért vagy azért. Ha mi BL-t,ők bajnokságot,esetleg fordítva,vagy mindkettőt egyik fél,vagy a kettőből csak az egyiket vmelyik... Tuti a hajtépés,az elmúlt két szezon alapján... (Kupát nem írom,mert az """csak""" a kupa)mahitoo írta:Azért ez a szezon nagyon eldurvulhat a végére, ha esetleg a Madrid semmit sem nyer.Nem lennék VDB helyében.Szerencsétlen, vajon hogy várhatja az El Classicot?
Vezetik a bajnokságot, a BL-ben is még ott vannak, kicsit sok a ha.mahitoo írta:Azért ez a szezon nagyon eldurvulhat a végére, ha esetleg a Madrid semmit sem nyer.Nem lennék VDB helyében.Szerencsétlen, vajon hogy várhatja az El Classicot?
ez így teljesen jogos!!!Pepe részéről is és José részéről is!!!!!!!PPP írta:én néztem a real meccset, és a másik csapat kispadjának mutogatás azért történt, mert egy real támadást a gijon cserekapusa ugy probált megakadályozni, hogy egy második labdát is bedobott a pályára, pepe azt rugta vissza. ezért adta a cserekapusnak a bíró a sárgalapot. szóval az nso megragadta ismételten a lényeget...torotam írta:Ez aztán a sportemberi viselkedés... Erre büszkék lehetnek:
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/m ... ep-2126040
Itt inkább a Gijon játékosa volt "bunkó"... ilyen feszült helyzetben (gondolok itt a bajnoki versenyfutásra) nálam is kicsapná a biztosítékot. Igaz, hogy ilyet nem illik, de ebben a helyzetben nem foglalkoznék Joséval.Ez aztán a sportemberi viselkedés... Erre büszkék lehetnek:
A kettő meg aztán tökugyanaz...PPP írta:de labdaeldobása volt már...pedig csak kézbe kellett volna adniatorotam írta:Ilyet Guardiolatól akkor sem látnál...![]()
persze hogy annakcyrax írta:Ugye ezt viccnek szántad?PPP írta:de labdaeldobása volt már...pedig csak kézbe kellett volna adniatorotam írta:Ilyet Guardiolatól akkor sem látnál...![]()
Messi mondta 1x: " egy játékosnak nem kell külön motíváció a Real ellen, egy Barca játékosnak különösen nem!"Deus írta:Ramos ide-oda, rajtunk múlik a clasico... Hogy miként állunk hozzá... Motiváltan vagy fásultan...
Ugye ezt viccnek szántad?PPP írta:de labdaeldobása volt már...pedig csak kézbe kellett volna adniatorotam írta:Ilyet Guardiolatól akkor sem látnál...![]()
de labdaeldobása volt már...pedig csak kézbe kellett volna adniatorotam írta:Ilyet Guardiolatól akkor sem látnál...
Ilyet Guardiolatól akkor sem látnál...PPP írta:én néztem a real meccset, és a másik csapat kispadjának mutogatás azért történt, mert egy real támadást a gijon cserekapusa ugy probált megakadályozni, hogy egy második labdát is bedobott a pályára, pepe azt rugta vissza. ezért adta a cserekapusnak a bíró a sárgalapot. szóval az nso megragadta ismételten a lényeget...torotam írta:Ez aztán a sportemberi viselkedés... Erre büszkék lehetnek:
én néztem a real meccset, és a másik csapat kispadjának mutogatás azért történt, mert egy real támadást a gijon cserekapusa ugy probált megakadályozni, hogy egy második labdát is bedobott a pályára, pepe azt rugta vissza. ezért adta a cserekapusnak a bíró a sárgalapot. szóval az nso megragadta ismételten a lényeget...torotam írta:Ez aztán a sportemberi viselkedés... Erre büszkék lehetnek:
Remélem nem ezen múlik a klásszíkó!PPP írta:akkor rosszul írták, mert a valencia elleni meccset hagyta ki az 5. lapja miatt, azóta pedig nem sikerült összeszednie még ötötkakasugynok007 írta:Lent pedig azt írták!PPP írta: nem ez volt az 5. sárgája, szóval ott lesz a nou campban.
akkor rosszul írták, mert a valencia elleni meccset hagyta ki az 5. lapja miatt, azóta pedig nem sikerült összeszednie még ötötkakasugynok007 írta:Lent pedig azt írták!PPP írta:nem ez volt az 5. sárgája, szóval ott lesz a nou campban.Mikaos írta: Most akkor Ramos-nak nincs meg az 5-ik sárgája már? Vagy alapból úgy kezeljük ezt a kérdést, hogy a Madridnak nehéz helyzetben simán eltörlik a sárgákat?