dak900 írta:lui1698 írta:Azon felül, hogy természetesen kötelező a hazai győzelem, én a Bilbao-ban bízok nagyon, hogy hazai pályán megfogják a Madridiot, függetlenül attól, hogy nekik gyakorlatilag már tét nélküli a bajnokság.
Sevilla-t úgy rugdalják hazáig, hogy szétszakadnak a többi meg sörmeccs.
Én a Granadában is bízok egy kicsit...

Hazai pályán talán egy csoda folytán pontot szerezhetnek, bár azt is illik megjegyezni, hogy mi meg megyünk a Betishez idegenbe...

Én a Betistől annyira nem tartok. Utolsó forduló lesz talán nem hajtanak majd, tuti bent fognak maradni és európai kupáért nem mennek. Sokkal inkább tartok a Rayotól, ami ugye 2 hét múlva lesz. Jó lenne a Chelsea elleni párharcot már szerdán eldönteni, mert utána nagyon fontos meccsek jönnek a bajnokságban. Ráadásul valószínűleg elég sokan fognak hiányozni a Rayo ellen, meg kisebb pálya, stb. Nehéz lesz.
Aztán a tegnapi meccsekre. Úgy érzem, hogy tegnap sem a Barca, sem a Real nem érdemelt győzelmet. Mindkét csapat nagyon gyengén játszott. A Realnak ismét az ellenfél nyerte meg, 3 ilyen gólt kapni, egyszerűen hihetetlen. A kiváló edző lecserélte a balszélsőt, a cseréről kaptak 2 gólt... Mi meg azt sem tudom, hogy hogyan nyertünk. Ennyire gyengén egyedül talán csak a Getafe ellen játszottunk. Jól indult a meccs, de a kapott gól után nagyon visszaestünk. Meccs közben teljesen abban a hitben voltam, hogy kikapunk. Erre jött Messi és a semmiből vágott 2-őt. Bár Cuenccát kiemelném, mert hatalmas nagy csere volt. Szóval 2 izzadságszagú győzelem volt.