SuperMessi írta:Kevesebb büntetőt rúg, hatékonyabb a kapu előtt, több gólpasszt ad, sokkal több sikeres csele,átadása és keresztlabdája van, több labdát szerez, és ő minden fronton 'viszi a hátán a csapatot', nem csak a bajnokságban. Hogy a szerzett címekkel hogy állnak majd azt a szezon végén meglátjuk. Egyébként Messi ma zsinórban a 10-ik bajnokián lehet eredményes, mostanában 2 gólt rúg meccsenként átlagban.
Messi
.
.
CR
.
.
.
.
.
.
Többiek.
SuperMessi írta:Más: Azzal a statisztikával ma szembesültem hogy a Real ellen egy büntetőt sem fújtak be a 32 forduló alatt? Ez remélem csak valami vicc, bár Mundo címlap...Az ellen a csapat ellen ahol Pepék meg Ramosok szaladgálnak, és habzó szájjal nyomják nonstop hogy minket nyomnak? Vicc
Nekem ez gyanús...bár azt nem értem, attól, hogy ők ekkora barmok, még nem jár egyenes arányosan ellenük tizi. Ha nem szabálytalankodtak a 16-oson belül, akkor nincs büntető. Nem látok ebben túl sok kivetni valót. Ettől a habzós szájas rész igaz.
Amúgy sosem értettem, hogy mit lovagolnak egyesek a tiziken. Mi számít, hogy hányat rúgunk, kapunk, ki lövi, mennyit lő tizenegyesből. Sokszor nehezebb belőni, mint sok akciógólt. Teljesen baromság pl. azon görcsölni, hogy bezzeg a CR az mennyit lő büntetőből.