Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mondjuk én előbb látom thiagot a jövő barcájának húzóembereként, mint tellot vagy cuencát.Szerintem nagy hype se volt körülötte tavaly, Cuenca körül nagyobb volt idén szerintem.
Továbbra sem azt mondom, hogy Ronaldinho lesz belőle, hanem hogy megvan a technikai tudása hozzá, hogy hasonló játékot mutasson be. Azaz ha valakitől látványos cseleket fogunk látni a következő 5 évben, az elsősorban ő lesz a csapatnálSanama írta: Thiagoról
Én nem vagyok tőle elájulva, de róla majd csak év végén szeretnék véleményt formálni. Maradjunk annyiban, hogy jóval nagyobb hype volt körülötte (is) , mint amit eddig mutat, de jegyzem meg nincs elkésve egyáltalán, csak most azért abból,hogy az évben volt kb 5 igazán jó meccse, ilyeneket mondani kicsit túlzás szerintem.
Nem a 2 szép passzról van szó, hanem a mögötte lévő technikai tudásról, aminek viszont minden meccsen bizonyságát adja.Sanama írta: Ne haragudj, de ezeken is csak nevetni tudok. Thiago adott 2 szép passzt egész évben, és máris Ronaldinho.
Ne haragudj, de ezeken is csak nevetni tudok. Thiago adott 2 szép passzt egész évben, és máris Ronaldinho.sjd írta:Szerintem Thiago-val bőven elleszünk, a Bilbao ellen is már élmény volt nézniSanama írta:Tény,hogy NEymar a labdával baromira ügyes, és nekem is,mint sokaknak Ronaldinho óta nagyon hiányzik egy zsonglőr a csapatba.
Szerintem Thiago-val bőven elleszünk, a Bilbao ellen is már élmény volt nézniSanama írta:Tény,hogy NEymar a labdával baromira ügyes, és nekem is,mint sokaknak Ronaldinho óta nagyon hiányzik egy zsonglőr a csapatba.
lehet. de spanyolországban már 6szor odapakoltak volna neki. és vele ellentétben pedro és cuenca csapatjátékos. neymar nem az.K900 írta:Nem bántásból írom, de sztem szegény Pedró és Cuenca ha kétszer születtnének a világra,lehet hogy akkorsem rendelkeznének ilyen technikai tehetséggel mint ez a brazil.![]()
Sok mindenben egyet is értek veled, legfőképpen, hogy lássuk mit alkotna egy kisebb csapatban!shutterisland írta:ebben azért ne legyél biztos, neymar sem hülye a focihoz attól függetlenül, hogy braziliában csak a bohóckodás megy.
nyilván nem az a dolgoshangya, vagy nem olyan taktikailag fegyelmezett, mint mondjuk pedro, de elég sokszor kerülünk olyan helyzetbe, mikor nem a csapatjáték, hanem az egyéni zsenialitás (általában messi) húzza ki a csapatot a csávából.
neymar pedig szerintem bármikor képes 1-2 embert elverni, arról nem beszélve, hogy mennyire gólérzékeny.
én már megbékéltem cuencával és telloval is (akiket pedro light versionnak tartok) de nem hinném, hogy pár év múlva ők fogják bl serleghez vezetni a csapatot, neymar viszont lehet még olyan kaliber, aki ilyen meccseket is eldönt.
nyilván nem ilyen 50 milliókért, mint már leírtam, de én szívesen megnézném a csapatunkba.
a legjobb az lenne, ha játszana európában (benfica,villareal,mittudomén) és ott leesne a tantusz, hogy mennyi van a gyerekben ezen a szinten.
de hogy ne legyen off, alexis ahogy illeszkedik be, kb olyan, mintha egy pedro és egy neymar lenne összegyúrva, mert sokat melózik, alázatos, a csapat alá rendeli magát, viszont megvannak a játékában a váratlan húzások, az 1v1-ek behúzása, a virtuózítás is.
Azért vannak itt durva felállásokStalkyard írta:Isten ments!Gareth Tello írta:Érdekes cikk arról, mi is lenne, ha jönne BALE:
Isten ments!Gareth Tello írta:Érdekes cikk arról, mi is lenne, ha jönne BALE:
ezek szerintmahitoo írta:Bocsánat előre is, nem szoktam ezt a topicot sűrűn olvasni. Ha valaki a B keretből jön, azt új igazolásként számoljátok?Komolyan kérdezem, mert Thiagon meglepődtem noname értékelésében.
Én sosem számoltam annak, mert ugye hazulról jött. De végülis lehet annak is nevezni, mert talán ez az első profi szerződésük. Na mindegy. Ez legyen a legnagyobb probléma.mahitoo írta:Bocsánat előre is, nem szoktam ezt a topicot sűrűn olvasni. Ha valaki a B keretből jön, azt új igazolásként számoljátok?Komolyan kérdezem, mert Thiagon meglepődtem noname értékelésében.
Amint felnőtt szerződést kap, új igazolásnak számít az első csapatban. Vhogy így.mahitoo írta:Bocsánat előre is, nem szoktam ezt a topicot sűrűn olvasni. Ha valaki a B keretből jön, azt új igazolásként számoljátok?Komolyan kérdezem, mert Thiagon meglepődtem noname értékelésében.