Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Sport.es szerint május 12-én műtik és kihagyja az Európabajnokságot is.kristop írta:puyol térdsérülést szenvedett, és biztos kihagyja a kupadöntőt. a tesztek után derül ki, hogy megkell-e műteni, ha igen, akkor kihagyhatja az ebt ismundo
Elnézést, most nézem fordítva írtam. Akkor három liga, és két kupa, mert ugye a kupában a Madridnak, és ha jól gondolom még az odavágón a Valenciának rúgott.Firefox írta:Mintha a Zaragoza ellen oda vissza betalált volna. És most is lőtt egyet, az akárhogy is nézem, három.
Az hülyeség hogy nem szokás volt már ilyen nem is 1 (főleg Alvestől) nem az volt a gond! Hanem hogy nem most van megfelelő pillanat táncikálásra. Bl kiesés , bajnokság elvesztése , Pep "elvesztése". Puyolon nagyon éreztem hogy feszült őt eléggé megviselték ezek a dolgok. (valahogy most nekem se tetszett a tánc, jobban örültem volna ha valaki oda fut Guardiolához )Stoichkov írta:miért volt ideges thiago és alves gólöröm-táncánál? mi az, hogy a barcában ez nem szokás??? nem értem...
Csak a magam nevében beszélek. Ez lázadás, offtopicban ha akarsz olvass utána.S.Agüero írta:
OFF: Lui, Anti, fogadtatok vmiben, vagy mik ezek az avák?