érdekes módon minden kapus béna, akinek CR távolról gólt lő. azt nem figyeli senki, mennyire foghatatlanok ezek a lövések, baromi erősek cikáznak a levegőben, és nem egyszer 45 fokos szögben csapódik le.
de aztán rájöttem, hogy ez a kulonbseg a real madrid és a barcelona között. nálunk nem csinálnak ilyet...
mert a Barcelona olyan gyakran lő távolról ilyen irtózatos gólokat. CR 2 hét alatt több bomba gólt akasztott, mint a Barca 2 év alatt. egyébként ilyen lövések után azt csinál amit akar, én ha 1 ilyet lőnék életemben azt emlegetném állandóan
De ebből is látszik, hogy ki mekkora klasszis, hogy ő magát ünnepelteti, míg Messi most is ment oda Iniestához, és megköszönte a gólpasszt.
meg leordibálja a fiatal gyerekek fejét, mert nem neki passzolnak, hanem gólt akarnak lőni. ez aztán szerény és jófej srác
mindent összevetve, semmi sem jó, amit a Madrid csinál. Közelről égő, 11est mindenki tud, távolról meg [auto_cenzúra] a kapus. A gólokba, gólörömökbe, a passzokba, a játékba, az edzőbe mindenkibe bele kell kötni mindig.
Én meg azért nézek Barca meccseket, mert jól fociznak, és szeretem a látványos focit.