Barça vs. Real - El Clásico
-
- Barça B
Visszanéztem a Margiti gólokat, és egyszerűen elképseztő szánalom,kabaré hogy ez a coentrao gyerek mekkora egy seg.nyaló tényleg azért hozták oda hogy nyelvezzen C-nek fúúúúj!! Remélem április 21 az ítélet napja lesz!! 

Mi pont azért vagyunk jobb csapat, mert ilyen bohóckodásokra nincs szükség. Tudja mindenki enélkül is, hogy mit tudnak a játékosaink. Mi háborodnánk fel a legjobban ha pl Messitől hasonlót látnánk. Maradjon mindenki a saját szakmájánál és csinálja azt amihez a legjobban ért: a focisták focizzanak, a bohócok meg bohóckodjanak. Mindkettőnek megvan a saját célközönsége.andris871120 írta:A fiuk megbeszelhetnek hogy ha osszejon a clasicon es rugunk vagy negyet es megalazzuk a "nagy" margitot a negyedik-otodik golt aki rugja megmutathatna a combjat, vaghatna idiota bekepzelt fejet, mutogathatna mint akinek a gorcs osszehuzta a kezet es vegezetul valaki elmagyarazhatna neki hogy hol a helye.
Gratulálok a Madridnak, szép volt ez a 4-1-s győzelem, CR nagyot játszott, az első két gólja parádés volt!
De sztem most sem játszottak jobban, mint a Valencia ellen, csak egyszerűen az Atletico gyengébb ellenfél volt. Elől most is jó volt a Madrid, de védekezésük most is katasztrofális volt. Az Atletico ellen most ez elég volt, de ellenünk és a Bayern ellen ez kevés lesz sztem.
De sztem most sem játszottak jobban, mint a Valencia ellen, csak egyszerűen az Atletico gyengébb ellenfél volt. Elől most is jó volt a Madrid, de védekezésük most is katasztrofális volt. Az Atletico ellen most ez elég volt, de ellenünk és a Bayern ellen ez kevés lesz sztem.
-
- Jugador del Barça
A fiuk megbeszelhetnek hogy ha osszejon a clasicon es rugunk vagy negyet es megalazzuk a "nagy" margitot a negyedik-otodik golt aki rugja megmutathatna a combjat, vaghatna idiota bekepzelt fejet, mutogathatna mint akinek a gorcs osszehuzta a kezet es vegezetul valaki elmagyarazhatna neki hogy hol a helye.
a remény(hogy pontot veszítenek) rá kényszerít, hogy Madrid meccseket nézzek de ha már nézem nem tudok nem tárgyilagos lenni: nem hittem egy percig sem a meccs alatt, hogy az Atletico kihúzza a döntetlennel, egyszerűen mert gyengébb csapat, gyengébb minden csapat részében! a védelme azért tűnt egy ideig stabilabbnak, mert feledták a középpályát és végül mint szinte minden más csapatnak ez lett a vesztük!
azt bárhogy fáj el kell ismernem, hogy CR. -t gyorsasága és lövő technikája (főleg a kettő együtt!)rendkívül hatékonnyá teszi, de tegnap egy nagyon rutintalan gyenge kapussal állt szemben.
még talán annyit, hogy más dolog reménykedni és megint más esélyt adni valaminek, sőt még hinni valamiben az is más!( Barca Liga nyerés)
ami engem illet a remény megvan, esélyt már csak matematikailag látok, hinni már a Getafe-vereség óta nem tudok, ez persze csak az én bajom!
azt bárhogy fáj el kell ismernem, hogy CR. -t gyorsasága és lövő technikája (főleg a kettő együtt!)rendkívül hatékonnyá teszi, de tegnap egy nagyon rutintalan gyenge kapussal állt szemben.
még talán annyit, hogy más dolog reménykedni és megint más esélyt adni valaminek, sőt még hinni valamiben az is más!( Barca Liga nyerés)
ami engem illet a remény megvan, esélyt már csak matematikailag látok, hinni már a Getafe-vereség óta nem tudok, ez persze csak az én bajom!
- hölör
- Jugador del Barça
Tegnap estig azt gondoltam, hogy jó esélyünk van, és nem a madridi derbi miatt vagyok visszafogottabb, hanem megnéztem, hogy a hátralévő ellenfelek jelenlegi helyezése (csak szimplán a helyezés) alapján nekünk és a madridnak mennyire lehet nehéz a vége.
Egyszerűen összeadtam a helyezések számát és 70-42-es aránnyal a madridnak (még egyszer hangsúlyozom) papíron könnyebb a bajnokság vége.
Persze a labda gömbölyű, de ez nem valami fényes.
Egyszerűen összeadtam a helyezések számát és 70-42-es aránnyal a madridnak (még egyszer hangsúlyozom) papíron könnyebb a bajnokság vége.
Persze a labda gömbölyű, de ez nem valami fényes.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
- Kercsó
- Barça C
- Kapcsolat:
szerintem meg belefér ez a "nagyképű stílus", ahhoz képest a MU-nál láthattunk tőle, ez haladás.shutterisland írta:madridistáktól kérdezném, hogy ronitól mi ez a rohadt nagyképű stílus újra ? az utóbbi időkben visszavett, de ez a rendszeres combmutogatás, meg ahogy vágja a flegma fejeket...
nagyon sokat fejlődött mióta Madridba költözött, azóta már megtanulta, hogy az elvesztett labda után hajtani kell, visszamegy védekezni is...
az igaz, hogy a hiszti megmaradt, de hogyha ilyen ütemben termeli a gólokat, akkor senkit nem érdekel ez a fele....se a hiszti, se a nagyképűség.
„Jó estét, jó szurkolást!”.
- shutterisland
- Director del Fútbol
mondjuk megnézném, amikor feszít a combjával, és beállna mellé robi carlos

- papek89
- Jugador d'estrella
Maradt a 4 pont. Sebaj... Van még 6 meccs plusz a BL. Megtörténhet akármi. MA Roncika megnyerte a meccset a realnak. Tisztában van mindenki, hogy nem nekünk áll egyelőre a bajnokság. Ha nem nyerjük meg, akkor se leszek csalódott, mert a csapatunk mindent megtesz, hogy megnyerje. Büszkék lehetünk rájuk, hogy -10ről is vissza tudtam jönni. Nekünk a BL-t kell megnyernünk, mert akkor halhatatlanok leszünk, ha sikerül a BL cmíe megvédeni 

Lehet azért, mert vezeti a góllövő listát, bajnokságban esélyesebbek mint mi, BL-ben még állnak és mostanában, csak szép gólokat lövöldöz. Irritáló tényleg, már el is felejtettem, hogy milyen az igazi C. Ronaldo...shutterisland írta:madridistáktól kérdezném, hogy ronitól mi ez a rohadt nagyképű stílus újra ? az utóbbi időkben visszavett, de ez a rendszeres combmutogatás, meg ahogy vágja a flegma fejeket...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem nem lehet és nem is kell számolgatni!
Higgye el mindenki bárki ellen benne lehet egy pontvesztés itt is ott is!Továbbra is tartom pont ezért ae legnehezebb és egyben legédesebb is a bajnoki cím!
Le kell nyomni úgy egy évet, hogy hétről-hétre készülsz, s jelenleg hétről-hétre nyerni is kell!
Ez fejben-fizikálisan is nagyon megterhelő, most vagyunk a szezonban annak a szakaszában, amikor kicsit több pluszt kell hozzátenni, mert már fáradt mindenki, sűrűn jönnek a meccsek stb.....Ezért írtam le többször nem januárban kell 6ot lődözni, s akkor be is tojt mindenki, hogy úristen mi lesz!Attól függetlenül remek eredmény, amit elértek, mert rengeteg gólt tő a RM, de nem hiszem, hogy lenne bárki is aki mondjuk a mai 4ből nem cserélne be 1et a Valenciai meccsre, s azzal nyernek!
Úgyhogy csak ismételni tudom magamat, nehéz a szezon finise mindig, de érzem, tudom áttudunk lendülni a holtponton, s végül mi nyerjük a bajnokságot!És most teljesen mindegy ki hogy nyer, a 3pontok kellenek, s szerencséremost a mi fiaink is összekapták magukat, s ha döcögött is a szekér 1-1 meccsen belül is akár, megtudtuk szerezni a győzelmet!És ezekkel a kínkeserve győzelmekkel lehet megnyerni a bajnokságot nem a 634:0val!Lsd emberhátrányban nyertünk, vagy mostanában mi is fordítottunk!Ezek kellenek, s most mi mentálisan erősebbek vagyunk, ahogy a szezon finisére az utóbbi években ezt sikerül is általában érni!
Uh, hajrá 4 pont maradt, de ezt le lehet dolgozni,csak akarni kell!
Higgye el mindenki bárki ellen benne lehet egy pontvesztés itt is ott is!Továbbra is tartom pont ezért ae legnehezebb és egyben legédesebb is a bajnoki cím!
Le kell nyomni úgy egy évet, hogy hétről-hétre készülsz, s jelenleg hétről-hétre nyerni is kell!
Ez fejben-fizikálisan is nagyon megterhelő, most vagyunk a szezonban annak a szakaszában, amikor kicsit több pluszt kell hozzátenni, mert már fáradt mindenki, sűrűn jönnek a meccsek stb.....Ezért írtam le többször nem januárban kell 6ot lődözni, s akkor be is tojt mindenki, hogy úristen mi lesz!Attól függetlenül remek eredmény, amit elértek, mert rengeteg gólt tő a RM, de nem hiszem, hogy lenne bárki is aki mondjuk a mai 4ből nem cserélne be 1et a Valenciai meccsre, s azzal nyernek!
Úgyhogy csak ismételni tudom magamat, nehéz a szezon finise mindig, de érzem, tudom áttudunk lendülni a holtponton, s végül mi nyerjük a bajnokságot!És most teljesen mindegy ki hogy nyer, a 3pontok kellenek, s szerencséremost a mi fiaink is összekapták magukat, s ha döcögött is a szekér 1-1 meccsen belül is akár, megtudtuk szerezni a győzelmet!És ezekkel a kínkeserve győzelmekkel lehet megnyerni a bajnokságot nem a 634:0val!Lsd emberhátrányban nyertünk, vagy mostanában mi is fordítottunk!Ezek kellenek, s most mi mentálisan erősebbek vagyunk, ahogy a szezon finisére az utóbbi években ezt sikerül is általában érni!
Uh, hajrá 4 pont maradt, de ezt le lehet dolgozni,csak akarni kell!

- shutterisland
- Director del Fútbol
madridistáktól kérdezném, hogy ronitól mi ez a rohadt nagyképű stílus újra ? az utóbbi időkben visszavett, de ez a rendszeres combmutogatás, meg ahogy vágja a flegma fejeket... 

- miihii
- KHAL
Cali írta:Bilbaonak már ígyis-úgyis megvan az EL indulás, sorban kapnak ki mindenkitől, meg X-elgetnek, Tőlük se számítok Real verésre...
Én egy esetben érzek bennük esélyt, ez pedig az, h nem jutnak be az EL döntőjébe. Egy héttel előtte játszanak, nem fognak szétszakadni a reál ellen az fix. Viszont amennyiben kiesnek az elődöntőben,akkor presztízsből még odapiríthatnak a blankóknak

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Már nagyon rég néztem Madrid meccset. Most is csak a végét néztem meg, és ebben a pár percben is egy ellenszenves, nagyképű csapat benyomását keltették bennem. Ahogy a 11-esnél Higuain feltartotta az öklét, aztán Ronaldo már ki sem szaladt a közönséghez, csak felemelte a karjait... Meg kell ütni őket 21-én.
Bilbaonak már ígyis-úgyis megvan az EL indulás, sorban kapnak ki mindenkitől, meg X-elgetnek, Tőlük se számítok Real verésre...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hát alapesetben a hazai meccseitekre sose számolok pontvesztéssel.IvánC írta: Érdekes meglátás. Én pont a Vale ellen számitottam pontvesztésre(+ a Bilbao, de az még messzebb van) és végül ilyen tolókocsis Malagáktól meg Villarealtól kaptuk a pofont. Sosem lehet tudni előre.
Atletico meg már-már hagyományosan gyenge ellenetek (mindenféle összeesküvés elmélet gyártása nélkül).
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Meccset nem láttam, talán jobb is így.
Viszont bejött amire számítani lehetett. Oké, h az elején még szoros volt, de a vége sima lett.
Lehet most bírót előhozni vagy a szerencsét, de mégis csak leikszeltünk és kikaptunk olyan csapatoktól, akiktől nem szabadott volna. Nem tudom, h segítik-e a Madridot vagy sem, nem nézek Real meccset és nem is igen hiszek az ilyen összeesküvés elméletekben. Viszont, ha hoztuk volna a már említett meccseket, akkor mindez édesmindegy lenne.
Viszont bejött amire számítani lehetett. Oké, h az elején még szoros volt, de a vége sima lett.
Lehet most bírót előhozni vagy a szerencsét, de mégis csak leikszeltünk és kikaptunk olyan csapatoktól, akiktől nem szabadott volna. Nem tudom, h segítik-e a Madridot vagy sem, nem nézek Real meccset és nem is igen hiszek az ilyen összeesküvés elméletekben. Viszont, ha hoztuk volna a már említett meccseket, akkor mindez édesmindegy lenne.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Megkövezem magam, megnéztem az interneten 11es volt!
De ettől függetlenül tartom, hogy érdekes módon miközben minden sport gladiátorokat hoz le a szalagról a legnagyobb pipaszárnádszál fiúk a fociban vannak a támadóoldalon!
Esnek minden apróbb test elleni ütközéskor!
És összességében meg tényleg a Rm az egyenlítés után egyértelműen feljebb kapcsolt, s helyzeteik is voltak!
És az első félidőben is az Alteticonak sem volt sok helyzete, ők meg egyszer betaláltak egy szabadból!
A végén meg bedarálták őket!
Erre lehet számítani, mindkét csapatnál így nálunk is!Nehéz nyögvenyelős meccsek, jönnek sorbabn, ezeken kell túllendülni, s megnyerni!És jelenleg mi ezeket meg is tudjuk fogni, a RM jobban döcög, ezt ki kell használni!
De ettől függetlenül tartom, hogy érdekes módon miközben minden sport gladiátorokat hoz le a szalagról a legnagyobb pipaszárnádszál fiúk a fociban vannak a támadóoldalon!
Esnek minden apróbb test elleni ütközéskor!
És összességében meg tényleg a Rm az egyenlítés után egyértelműen feljebb kapcsolt, s helyzeteik is voltak!
És az első félidőben is az Alteticonak sem volt sok helyzete, ők meg egyszer betaláltak egy szabadból!
A végén meg bedarálták őket!
Erre lehet számítani, mindkét csapatnál így nálunk is!Nehéz nyögvenyelős meccsek, jönnek sorbabn, ezeken kell túllendülni, s megnyerni!És jelenleg mi ezeket meg is tudjuk fogni, a RM jobban döcög, ezt ki kell használni!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Bilbao...
Attól függ az ő meccsük és felállásuk, h éppen merre lesznek akkorra az El-ben.
Attól függ az ő meccsük és felállásuk, h éppen merre lesznek akkorra az El-ben.

Ha megalázzuk őket, akkor hozhatjuk a bajnokságot.
A madridi sajtó szétszedné őket egy esetleges 3 gólnál nagyobb különbségű Barca-győzelem esetén.
A másik meg: egyértelműen fáradtak a Real játékosok (az eredmény csalóka). A BL-meccsek környékén/után ki fognak purcanni. Egész évben szinte ugyanaz a 8 játékos kezd egy-egy meccset - nem véletlen, hogy mostanában gyengébben játszanak.
Nekünk "csak" hozni kell az összes meccset, s akkor megnyerjük. Ebben biztos vagyok.
A madridi sajtó szétszedné őket egy esetleges 3 gólnál nagyobb különbségű Barca-győzelem esetén.
A másik meg: egyértelműen fáradtak a Real játékosok (az eredmény csalóka). A BL-meccsek környékén/után ki fognak purcanni. Egész évben szinte ugyanaz a 8 játékos kezd egy-egy meccset - nem véletlen, hogy mostanában gyengébben játszanak.
Nekünk "csak" hozni kell az összes meccset, s akkor megnyerjük. Ebben biztos vagyok.
- shutterisland
- Director del Fútbol
úgy látszik, a jóisten sem akarja, hogy bajnokok legyünk, bőven benne volt a tizenegyesig az x a meccsben.
na de mindegy, ha a clasicót nyerjük, és még sem leszünk bajnokok, akkor a BL és kupa legyen meg, aztán ismét patent szezon.
na de mindegy, ha a clasicót nyerjük, és még sem leszünk bajnokok, akkor a BL és kupa legyen meg, aztán ismét patent szezon.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
IvánC írta:Miért is?Na mégis hogy? Ebben az egy meccsben lehetett bízni.
Ebben én mondjuk pont nem bíztam...ahogy a Vale elleniben sem.
Csak a Bilbaoban bízok,meg magunkban.
4 pont, bármi lehet még, az agyam real bajnoki címet sugall Céer miatt, a szívemben még él a remény,hogy a CSAPATom megnyeri a bajnokságot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezek a Szűz Mária által bemutatott esések. Valami vicc! Meg tizi test-test lökés miatt. Bezzeg, ha mi kapunk ilyenért, akkor már megy a csalóbírózás... Valami undorító ez a csapat. Remélem hintünk nekik 3-4-et és utána megnyerjük a bajnokságot, majd akkor bírózzanak.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Jó éjt srácok, ne idegeskedjetek, vannak még meccsek. 
A Real megérdemelte, az Atletico max 20 percig volt méltó ellenfél. A 11-esen meg kérlek ne pörögjetek, be lehetett fújni.Ostobaságot csinált a védő, Alexis is esett volna.

A Real megérdemelte, az Atletico max 20 percig volt méltó ellenfél. A 11-esen meg kérlek ne pörögjetek, be lehetett fújni.Ostobaságot csinált a védő, Alexis is esett volna.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!"