Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na mégis hogy? Ebben az egy meccsben lehetett bízni. Egyetlen játékost kellett volna az Atléticonak megállítani, a többiek fasorban sem voltak ma. Erre nem az rúg hármat nekik? Úgy jött ki az Atléti, hogy vagy nyerjenek, vagy kapjanak ki, ehhez képest szerencsétlen Espanyol ellenünk majd meggebbed az 1 pontért - amíg a Madridnak lazán lefekszenek. Nem tudom, lehet még a Gijón többre lett volna ma képes mint ez a matracos alakulat, kiváncsi vagyok mire mennek a hétvégén, az évszázad bukása lenne, ha megismétlődne a tavalyi eredmény.csababarca írta:Messi így sajnos nem lesz gólkirály,de nem bánom,ha legalább valahogy behúzzuk a bajnokságot.
Istenem, csak ilyet ne mondjunk már, pont mi a múltkori Milan meccs után....G.Gabe írta:ilyen tizit a Barcának nem fújnak be
Azon kívül, hogy azt én sem fújtam volna be egy mezhúzás egyértelműbb, mint egy váll-váll elleni ütközésjustaname írta:hagyjátok már a hülyeségeteket, hogy ilyen tizenegyest nem adnak meg nektek.![]()
![]()
milan ellen?
Miről beszész? Ez tiszta 11-es. Ráadásul az elején is volt amit nem adott meg és a Valencia ellen se adott meg egy párat, de mindegy.#David Villa# írta:Kár volt ezért a büntetőért, mert eddig jól fújt a bíró!