Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
visca el barca írta:hát, érdekes egy meccs. a realnak tul sok köze nincs a játékhoz...
Xabi és Coentrao és össze fogja szedni, ne félj.mahitoo írta:Kíváncsi vagyok, Xabi össze tudja-e szedni a hőn áhított sárgát.Ronaldo szerintem nem utazik erre, kellenek a gólok... Nagy játékos, de egy ilyen nagyképű, pökhendi manus ne legyen már ekkora példakép.
Megint a kontráiktól és a rögített helyzetektől lehet félni.Amíg 1 van közte, nincs vége.Kíváncsi vagyok, Xabi össze tudja-e szedni a hőn áhított sárgát.visca el barca írta:hát, érdekes egy meccs. a realnak tul sok köze nincs a játékhoz...
Igen, sokszor rossz megoldást választanak.Pedig lenne keresnivalójuk. Remélem Simeone vért itat velük a szünetben.Hunter91 írta:Az Atma néha túlbonyolítja.
Ha annál a beadásnál a másik irányba fordul az Atletico-s, akkor szinte ziccer lett volna :S
Óoo csak egyszer adatna meg az életbe, hogy egy gólörömnél arconhúzhassam egy szívlapáttal... De úgy ahogy illik...tri_campeones írta:Elképesztően tudja lőni a szabikat Roni,viszont utána ez a nagyképűség..pfffff
Ez szép volt, de ez volt az első szabadrúgásgólja idén, a többi labdát még mindig keresik...tri_campeones írta:Elképesztően tudja lőni a szabikat Roni,viszont utána ez a nagyképűség..pfffff
KöszönömMessi-Ini írta:Xavi001 írta:Valaki nézi a meccset ?
én nézem,és ha a játékra vagy kiváncsi,akkor segítek picit
eddig mezőnyben teljesen kiegyenlített a párharc,az iram jó,de a madrid nem tud az atletico fölé kerekedni...eddig 1 veszélyes szitu alakult ki,de Falcao 16-ról megeresztett megpattanó lövését kiütötte Casillas...
Xavi001 írta:Valaki nézi a meccset ?