Nem hiszem, az lenne a Madrid legfőbb célja, h Messi megsérüljön. Mégis csak a Real Madridról beszélünk.
Az egyértelmű, h most idegesek, de ez érthető is. 4 éve a Barca ott sz.opatja őket, ahol akarja(kis túlzással). Erre most nagyon úgy tűnik/tűnt, h sikerül megfogni minket. Erre most rohamosan csökkent az előnyük. Hát nem irigylem őket, de nem is a mi dolgunk.
Viszont abban biztos vagyok, h ha 3 pontnál kevesebb lesz a hátrány a klasszikuson, akkor egyszerűen a Real esélytelen lesz. Már a kezükben volt a bajnokság, erre ott állhatnak majd a barca ellen és a bajnoki cím a tét. A mi szemszögünkből nézve pedig, ha összejön, akkor ott állunk egy remek sorozat kellős közepén, az ellenfél a Real, aki az elmúlt időszakban mindig megverünk, amikor számít, plusz még hazai pályán is játszunk. Számomra eléggé egyértelmű, h mi lesz a vége.
Viszont.

Eddig eléggé pesszimista voltam a bajnoksággal kapcsolatban, azt hittem, h ez a Real nem fog leadni 10 pontot. Ma is úgy vagyok vele, h nem hiszem, h ne verjék meg a matracosokat. Az elmúlt években mindig hasonló volt a szituáció. Nagy várakozás előzte meg a madridi derbit, de rendre játszi könnyedséggel nyertek a reálosok. Nyilván most az Atletico játékosai még motiváltabbak, azért nem kis elégtétel lenne, ha többek között nekik köszönhetően bukná a Real a bajnokságot.
Az eszem azt mondja, h nem lesz ma Real bukta, de a szívem bízik a fordítottjában. Nem tudom, h hánytól lesz a meccs, de nem is érdekel, reggel a következőket szeretném olvasni:
Tovább tart a Real gyenge formája.
Még közelebb a Barca.
Az Atletico nyerte a városi rangadót.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.