Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Úgy azért nem lesz sok esély, ha az ATMA 10 emberrel áll fel...K900 írta:Marca szerint:
ATA:Courtois, Juanfran, Godin, Dominguez, F.Luiz, Tiago, Gabi, Diego, Adrián ,Falcao.
REAL:Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Di Maria, Ozil, Ronaldo, Benzema.
![]()
Miranda nem eltiltott???K900 írta:A Goal.com szerint a kezdő 11-ek:
ATA:Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe , Gabi, Suarez, Adrian, Diego, Arda,Falcao.
REAL:Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Higuain, Ozil, Ronaldo, Benzema.
Elméletileg Falcao, és Adrián is influenzás, és nem edzettek tegnap, de a keretben benne vannak...ab1daL írta:Mario Suárez, Salvio, meg Miranda az igazi komoly hiányzók.bali 15 írta:Elvileg 5 hiányzó van az Athletico keretében. Amekkora füstje van ennek a meccsnek olyan kicsi lesz majd a lángja.
Diego amúgy mióta van ott?![]()
Mario Suárez, Salvio, meg Miranda az igazi komoly hiányzók.bali 15 írta:Elvileg 5 hiányzó van az Athletico keretében. Amekkora füstje van ennek a meccsnek olyan kicsi lesz majd a lángja.
5 hiányzó, de utólag néztem meg a várható felállást.bali 15 írta:Elvileg 5 hiányzó van az Athletico keretében. Amekkora füstje van ennek a meccsnek olyan kicsi lesz majd a lángja.
Bocs, de én mégis jobban örülnék egy Barca bajnoki címnekBrian 20 írta: De jó is lesz, gondolhatnánk, csakhogy ezért a Madrid hatalmas árat fizet.
Bár nem vagyok madridista, de azt hiszem ahhoz lehet köze, hogy lemondta a válogatottságot. Zsozé neheztel rá, valahol olvastam ilyesmit, aztán lehet, hogy az is csak találgatás volt.Barcaman1993 írta:A madridistákhoz lenne 1 kérdés. Mi a frász van Carvalhoval? Tavaly nagy jól nyomta, aztán volt egy elég hosszú sérülése. De egy ideje már felépült és mostanában nem igazán láttam játszani.
Sajnos a precedensek mást mutatnak, minden Clasico-n volt valami durvaság Messivel szemben (kéztaposás, Marcelo rúgása, Xabi térdre irányuló szerelése, Ramos mellkasrúgása stb.)kanty írta:Nem hiszem, az lenne a Madrid legfőbb célja, h Messi megsérüljön. Mégis csak a Real Madridról beszélünk.![]()
Szerintem mindkettő + a kupa is.Sanama írta:felőlem meg nyerje a ligát a real, számomra sokkal fontosabb lenne egy BL címvédésvisca el barca írta:én alá is írnám. a bajnokság sokkal fontosabb számomradaffy írta:én odaadnám azt a 4 pontot a bl-ért cserébe
(fogadással vigyázz, mert deus és ilu ugyanaz)
felőlem meg nyerje a ligát a real, számomra sokkal fontosabb lenne egy BL címvédésvisca el barca írta:én alá is írnám. a bajnokság sokkal fontosabb számomradaffy írta:én odaadnám azt a 4 pontot a bl-ért cserébe
(fogadással vigyázz, mert deus és ilu ugyanaz)