Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mert annyira azért szharok ráziipp írta: daffy: És miért is nem diétázol rendesen, ha már itt tartunk? :b
az nem rossz!! grat.
Jó ez a videó, köszi. Az is érdekes infó, hogy limitált súlyokkal használják a gépeket. Teljesen logikus, csak idáig valamiért úgy gondolkoztam, hogy vagy kondi vagy testsúly. Legalább kicsit tágítom a látóköröm. ;bmatador írta: Persze, mondjuk Ronaldonak messze nincs 50-es karja...![]()
De nyilván rengeteget edzenek konditeremben is. Ugyanakkor a súlyok nagyon be vannak határolva, például fekvenyomni ha jól tudom, a saját testsúlyuknál többel nem is engedik őket, alapvetően szeretik a saját testsúlyos edzéseket is.
Ronaldo könyvében van egy kép, amikor hátgéppel edz, ott is csak 45 kilóval csinálta, tehát nyilván ő se csinálhatja többel, elveszítené a robbanékonyságát, a lazaságát. A magas ismétlésszámú edzések jobban növelik az aktív fizikai erőt, így ez is ennek a használatát erősíti.
Belinkelek egy videót, ahol a MU csapata az edzőközpontjukban vezeti körbe a riportereket, így a konditeremben is. Rengeteg kardiogép mellett lehet látni TRX-et, kettlebellt, váll- és hátgépet, tárogatópadot... mindent használnak, ami a teljes test konditermi edzéséhez szükséges.
http://www.premierleague.com/en-gb/phot ... n-utd.html
tudom,én csak írtam egy számot. a lényeg az volt,hogy természetesen edzenek ők a focin kívül ismatador írta:Persze, mondjuk Ronaldonak messze nincs 50-es karja...daffy írta: biztos vagyok benne,hogy a focisták kondiznak is,hisz a focitól nem lesz mellizma,sem 50es karja![]()
Persze, mondjuk Ronaldonak messze nincs 50-es karja...daffy írta: biztos vagyok benne,hogy a focisták kondiznak is,hisz a focitól nem lesz mellizma,sem 50es karja
Mondjuk ha testes alkat vagy alapból, akkor ez oké. Én a nyúlánk típus vagyok, nekem nincs hova fogynom már. Szerencsére az utóbbi időben azért jött fel rám tömeg a diétának köszönhetően.daffy írta:egyelőre nem emelem a ch-t. fogyok,nem baj. az sem tragédia,ha izom is megy le,mert úgy vettem észre,hogy a küzdősportban hátráltatott. egyszerűen túl soknak éreztem magam. most már csak 79 vagyok az eddigi 84-85 helyett,de még mindig van rajtam felesleg. sztem olyan 75 körül lesz a versenysúlyom
az izomláz nem feltétlen a jól leedzettséget jelenti.
egy diétás lábazás után azért lemenni mma-ra és kapni 200 combost...hát. besza-behu ám.
szerintem cr ébredéstől alvásig mindent alárendel a focinak,étkezés,kondi,foci. biztos vagyok benne,hogy a focisták kondiznak is,hisz a focitól nem lesz mellizma,sem 50es karja
egyelőre nem emelem a ch-t. fogyok,nem baj. az sem tragédia,ha izom is megy le,mert úgy vettem észre,hogy a küzdősportban hátráltatott. egyszerűen túl soknak éreztem magam. most már csak 79 vagyok az eddigi 84-85 helyett,de még mindig van rajtam felesleg. sztem olyan 75 körül lesz a versenysúlyomziipp írta: Ez attól is függ, hogy mi a célod a diétával. Ha viszont gyengének érzed magad, és tudod is, hogy a csökkentett ch bevitel az oka, akkor szerintem logikus, hogy több ch-t kéne enned. Az izomláz pedig annyiból jó, hogy jelzi, rendesen leedzettem korábban. Konkrétan most én is úgy vagyok, hogy fáj mindenem, miután áttértem a negyedi hónapra az edzéstervben.Azonban ez nem akadályoz meg abban, hogy ma is lemenjek kondizni, hiszen ez csak fájdalom.
Szerintetek amúgy CR vagy Puyol gyúrnak az edzéseken kívül?
Ez attól is függ, hogy mi a célod a diétával. Ha viszont gyengének érzed magad, és tudod is, hogy a csökkentett ch bevitel az oka, akkor szerintem logikus, hogy több ch-t kéne enned. Az izomláz pedig annyiból jó, hogy jelzi, rendesen leedzettem korábban. Konkrétan most én is úgy vagyok, hogy fáj mindenem, miután áttértem a negyedi hónapra az edzéstervben.daffy írta:úgy értem,hogy a diéta értelem szerűen magával vonzza a kevesebb ch-t és a kevesebb,olykor semennyi cukrot. ezek az erőnlétre,regenerálódásra nincsenek jó hatással,így visszavetik a teljesítményt. ezzel egyenesen arányos,hogy a normál esetben is több,mint megerőltető kettős terhelés a szervezetnek majdhogynem lehetetlen.
magyarul: majd beszharok olyan izomlázam van egy edzés után napokig és így nemhogy a kondit nem bírom,még a küzdősportot sem
úgy értem,hogy a diéta értelem szerűen magával vonzza a kevesebb ch-t és a kevesebb,olykor semennyi cukrot. ezek az erőnlétre,regenerálódásra nincsenek jó hatással,így visszavetik a teljesítményt. ezzel egyenesen arányos,hogy a normál esetben is több,mint megerőltető kettős terhelés a szervezetnek majdhogynem lehetetlen.ziipp írta: "-aki diétázik,az nem bírja egyiket sem rendesen,nemhogy mind2-t."
Ezt hogy érted? Azt én is tapasztalom, hogy a foci hátráltat, de még így is tudok növekedni, pedig diétán vagyok.
Nekem nagyon gáz volt a fog miatt. 1 hétig nem bírtam enni semmit, ezt szó szerint kell érteni. Aztán beteg lettem, ott se ment le sok kaja, aztán megint a fogszajko írta:nekem a vállam ugrott ki és 1 hónapja nem edzettem... és még valószínűleg 2 hét kimarad,sajnos. kíváncsi leszek mennyit estem vissza erőben,mert kinézetre nem keveset.Sanama írta:ui: amugy 75kilónál jártam február elején, csak sajna jött 2hét csúszással 2 bölcsességfog-műtétem aztán rá 1 mandulagyuszi... úgyhogy bő 1 hónapja nem csináltam semmit, látszik is.
nekem a vállam ugrott ki és 1 hónapja nem edzettem... és még valószínűleg 2 hét kimarad,sajnos. kíváncsi leszek mennyit estem vissza erőben,mert kinézetre nem keveset.Sanama írta:ui: amugy 75kilónál jártam február elején, csak sajna jött 2hét csúszással 2 bölcsességfog-műtétem aztán rá 1 mandulagyuszi... úgyhogy bő 1 hónapja nem csináltam semmit, látszik is.