P.U.Y.O.L. írta:Üdítő ránézni a jelenlegi tabellára. Nagyon örülök, hogy 1 pontra vagyunk attól, hogy a saját kezünkben legyen a sorsunk. -10nél is írtam, hogy én addig bízom a sikerben, amíg matematikai esély van rá. (így bőven megtörténhet még az is, hogy x a clasicó és mégis mi leszünk a bajnokok. Persze ne legyen x, de bármi megtörténhet...)
Ki ellen bukhat még pontokat a Real? Bárki ellen. Nemrég még volt aki azt írta, hogy rúgnak otthon egy 5öst a Valenciának. Nem rúgtak! Bizony annak is örülhettek, hogy nem kaptak ki. (persze ez az eredmény volt igazán igazságos)
A mieink biztos, hogy megérezték a vérszagot. Én igazán csak az Espanyoltól tartok, mert ők mindig nagyon felszívják magukat ellenünk...
Sok van még hátra!
Ha nem dőlnek teljesen össze, mint tavaly az év végén, akkor otthon a Mallorca-Gijon elleni meccsüket rendkívül könnyen fogják hozni. A másik topicba már leírtam a véleményemet a sorsolásról és nem vagyok benne biztos, hogy nekünk jobb a sorsolásunk. Rayo, Levante, Betis idegenben, Getafe, Espanyol, Malagá, Real otthon. Ez 7 nagyon kemény meccs lesz nekünk és ne feledjük el, hogy még mindig ponthátrányban vagyunk, nekünk kötelező a győzelem. Remélem sikerülni fog, de még mindig többet tennék egy Real sikerre.