Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
de, csak ha mindenből többet, mondjuk 2x annyit szedek, mint amit daffy leírt, akkor már a költség is dupla, havi szinten 5-6 körül.és 2g C vitamint nem tudsz betolni 1 nap?
és 2g C vitamint nem tudsz betolni 1 nap?shutterisland írta:nem a fehérjét és a szőlőcukrot kérdőjeleztem meg, power protein és power whey-re költöttem. és költök is, amennyim van.
de írod, hogy 1 szem omega3 egy nap, meg ilyen daily one-ból 2....ezzel pl. bunny kiröhögne, hogy a kutyájának többet ad, stb.
ő c-vitaminból is napi 2-3-4 grammokat ír, a multi pro az alap, az alá felesleges menni, akkor gondolom omega3-ból sem 1-2 szemet javasol, hogy legyen értelme szedni.
de ő nem havi 20k-t oszt be mindenre. ha tehetném,én is animal pack-ot,meg hasonlókat ennék. nem a 200ft-os milkát nassolnám,hanem a 9k-s 900g-s fincsi fehérjét.shutterisland írta:nem a fehérjét és a szőlőcukrot kérdőjeleztem meg, power protein és power whey-re költöttem. és költök is, amennyim van.
de írod, hogy 1 szem omega3 egy nap, meg ilyen daily one-ból 2....ezzel pl. bunny kiröhögne, hogy a kutyájának többet ad, stb.
ő c-vitaminból is napi 2-3-4 grammokat ír, a multi pro az alap, az alá felesleges menni, akkor gondolom omega3-ból sem 1-2 szemet javasol, hogy legyen értelme szedni.
De figyelj már légy szíves. Daffy leírta neked, hogy konkrétan miről problémázol már egy ideje. Omega meg C vitamin.. Ami havi 2 Big Mac ára. Ha úgy gondolod,hogy ezen kell változtatni, mg ennyi pénzért, akkor változtass,de akkor nem gondolod hogy az eddigi felfogásodnak fogsz ellentmondani? Akkor az eddigieknek mi értelme volt?shutterisland írta:mahone : köszi, próbálom átértékelni![]()
sanama, daffy : hát havi szinten amiket leírtam, több ezer forintban jönnek ki. ezért gondoltam, hogy kipróbálok mást is az árukból, ami látványosabb hatást okoz. nem világi méretű probléma ez, csak kíváncsi voltam, másnak is volt e ilyen tapasztalata, ennyi.
de nem volt muszáj amúgy reagálni rá.
Hát azt mondta olyat akar, ami jobban látszik tömegbendaffy írta:viszont az a 2 bigmac tényleg jobban meglátszik,mint a napi 1g c-vitaminSanama írta: Most gonosz leszek... De tényleg 2 Big Mac ára miatt nyomod már az 5-ik ilyen hsz-t
Akkor kezdj el cuccolni...
viszont az a 2 bigmac tényleg jobban meglátszik,mint a napi 1g c-vitaminSanama írta: Most gonosz leszek... De tényleg 2 Big Mac ára miatt nyomod már az 5-ik ilyen hsz-t
Akkor kezdj el cuccolni...
Most gonosz leszek... De tényleg 2 Big Mac ára miatt nyomod már az 5-ik ilyen hsz-tnem sajnálom, mert eddig is szedtem, de néha úgy kipróbálnék olyan cuccokat is, amiknek van is kézzel fogható, esetleg tömegben is mérhető hatása.
és elspórolsz egy 2000ft-os c-vitamint,ami 3 hónapra elég? ez nem tétel...shutterisland írta:nem éppen pörgetőkre gondoltam csak, bár mondom, azért a hot blood volt az első olyan cucc az életemben, amit kipróbáltam, és tényleg egyből ott és akkor ütött, mint az ipari áram.
olyanokra is gondoltam, mint bcaa-xpress,g-bomb,supercarb fast,l-arginine (vagy AAKG), meg ilyesmi cuccokat is kipróbálnék ezek helyett.
egyedül a multi-vitamin, amire azt mondom, hogy tényleg alapnak és számomra hasznosnak éreztem a SAJÁT tapasztalataim alapján.
AAKG az lófsz, de az X-press meg a G-Bomb komoly cuccok. A SuperCarb Fast szerintem kötelező annak, aki edzés után fehérjét iszik tömegnövelő helyettt, mert 60 gramm szénhidrát muszáj, a SuperCarb pedig végtelen olcsó cucc, de jó.shutterisland írta:olyanokra is gondoltam, mint bcaa-xpress,g-bomb,supercarb fast,l-arginine (vagy AAKG), meg ilyesmi cuccokat is kipróbálnék ezek helyett.
egyedül a multi-vitamin, amire azt mondom, hogy tényleg alapnak és számomra hasznosnak éreztem a SAJÁT tapasztalataim alapján.
Annyi hatását érzem hogy másféléve szedem őket és kb. még az orrom se folyt azóta. Illetve sokkal kipihentebb vagyok, mert az alvás jobban megy.shutterisland írta:ui. : amúgy ha még a multi-pronak vagy monsternek sem érzed a hatását, az már azért elég érdekes, amennyire be vannak hájpolva, azért csak kellene valami kézzel fogható, vagy szemmel látható dolgot is kapnod a pénzedért.
mert még a mega daily one az kismiska ezekhez képest.
így van. a szervezet nagyon könnyen hozzá fog szokni a pörgetőkhöz, ráadásul szerintem annyit nem ér amennyibe kerül. Inkább pihentebben kell menni a terembe,és jobban odafigyelni( ha megoldható )Az meg hogy ezek helyett inkább pörgetőt vennél az hatalmas fszság. Szerintem. Elég nagy gond ha csak ezekkel tudsz normálisan edzeni.
Szedtem én is nem mondom az elején de kb 10 adag után mind1 lett volna ha fűrészport szedek be.