Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.10. 18:34:01

Én ezzel nem foglalkozom :D Sajnos tisztában vagyok vele, hogy rendkívül [auto_cenzúra] genetikám van ehhez, ha normálisan kajálok még akkor is alig jön fel a tömeg. Bár most kicsit ellentmondok, mert Májusban kezdtem és volt bő 1 hónap kihagyás, és januárra már megvolt a +10kg, és nem víz meg zsírosan.De hát ez szerintem mindenkinél így van, főleg ha olyan mint én,hogy 185cm és voltam 63kiló :D, hogy az elején rohannak felfelé a kilók amint megvan a jó kaja.

Csak ilyenkor belegondoltam én is, hogy azért nagyon odafigyeltem meg alkoholt se fogyasztottam abban az időben. Aztán látom a havert, aki szendvicsen él,meg szeret bulizni :D , emellett semmi kiegészítőt nem szed, és akkora háta van, meg 4-5hónap edzéstől többet fejlődött mint én 8 hónaptól.

ui: amugy 75kilónál jártam február elején, csak sajna jött 2hét csúszással 2 bölcsességfog-műtétem aztán rá 1 mandulagyuszi... úgyhogy bő 1 hónapja nem csináltam semmit, látszik is.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.10. 18:14:31

hát azért az más, de amúgy meggyőztetek, folytatom így tovább, aztán ha sikerül plusz forrást teremteni, akkor ezek mellé veszek pl. g-bombot, nem ezek helyett.
csak fontos volt megerősítést nyernem még1x, hogy ezek láthatatlanul is kellenek, mert magamtól ebben elbizonytalanodtam.

a cuccolás.......
na mondjuk az is megér egy misét, vannak srácok, akik 1-2 hónap alatt készen vannak tőle, és kockás has is, meg minden.
hihetetlen, 2-3 kakaós csigától meg kólától egy nap.

de ez a sötét oldal szerencsére sosem vonzott, pedig rengetegen próbálták/nyomják még amatőr szinten is, elég csak megnézni a konditeremben a szemetest.

amúgy ahogy látom a kigyúrtabb arcokat (vagy csak formás, izmos, de nem kigyúrt kategóriás embereket) vagy megnézem az ismerősöket, akikkel nem beszéltem még erről, egyszerűen el nem tudom képzelni sokukról, hogy van étrendjük, szednek vitamint, figyelnek a zsírókra, bla-bla.

és hogy a 'csába fejlődnek jobban, miközben elvileg nincs kalória többletük.
ennyire jó a genetikájuk ? :D a másik fele meg kokszol, ha csak a román sz@rokat is, de még d...boltól is úgy nőnek erre fele az emberek, mint a gomba, pedig az állítólag a legótvarabb, gyengébb cucc.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.10. 18:03:46

Most ez szerintem kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy:

kajálok normálisan már hónapok óta, meg tolom a fehérjét, de nem fejlődök az elmúlt 2 hétben.
Hagyjam a kaját a fenébe és kezdjek el cuccolni?!
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.10. 17:42:02

igen, csak mikor azt hallot tőle, hogy kb. sz.rt sem ér, ami nem multi pro meg monster, hanem csak megadailyone, amit ő a kutyának szokott adni, mert neki elég a mennyiség, meg hogy hány grammot kéne bevinni c-vitaminból, az omegáról nem is beszélve, akkor elgondolkozol, hogy ennek az adagnak kb. a harmadát viszed be több ezer forintért, és hogy ez akkor nem ér semmit ? mert ugye nem is különösebben érzed magadon.

míg pl egy fél kilós G-Bomb, ami az egyik legjobb scitec termék a népek szerint, szinte mindenkinél bevált, hozza a hatást, 8 rugó lenne 2 hónapra kb.

tehát anyagilag szinte ugyanott vagyok, mintha normálisabb adagokat szednék c-vitaminból,omegából meg joint x-ből.

csak ezért gondolkoztam el, de mindegy, szerintem maradok úgyis az eddigi szisztémánál, kikértem véleményeket, megkaptam, ennyi.
és 2g C vitamint nem tudsz betolni 1 nap?
de, csak ha mindenből többet, mondjuk 2x annyit szedek, mint amit daffy leírt, akkor már a költség is dupla, havi szinten 5-6 körül.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.10. 17:35:33

shutterisland írta:nem a fehérjét és a szőlőcukrot kérdőjeleztem meg, power protein és power whey-re költöttem. és költök is, amennyim van.

de írod, hogy 1 szem omega3 egy nap, meg ilyen daily one-ból 2....ezzel pl. bunny kiröhögne, hogy a kutyájának többet ad, stb.
ő c-vitaminból is napi 2-3-4 grammokat ír, a multi pro az alap, az alá felesleges menni, akkor gondolom omega3-ból sem 1-2 szemet javasol, hogy legyen értelme szedni.
és 2g C vitamint nem tudsz betolni 1 nap? :)

Tegyük fel, elhagyod a vitaminokat és tolod a hot bloodot... Mit érsz vele? Be fogsz durrani mint állat, ezen kívűl ? Semmi Már az a napi 1-2szem omega se lesz meg, és a c vitaminod se. Megéri?

Bunnynak sem kell amúgy mindent elhinni. A semminél milliószor jobb az a napi 1-2g c vitamin is
daffy
Madridista

2012.04.10. 17:32:23

shutterisland írta:nem a fehérjét és a szőlőcukrot kérdőjeleztem meg, power protein és power whey-re költöttem. és költök is, amennyim van.

de írod, hogy 1 szem omega3 egy nap, meg ilyen daily one-ból 2....ezzel pl. bunny kiröhögne, hogy a kutyájának többet ad, stb.
ő c-vitaminból is napi 2-3-4 grammokat ír, a multi pro az alap, az alá felesleges menni, akkor gondolom omega3-ból sem 1-2 szemet javasol, hogy legyen értelme szedni.
de ő nem havi 20k-t oszt be mindenre. ha tehetném,én is animal pack-ot,meg hasonlókat ennék. nem a 200ft-os milkát nassolnám,hanem a 9k-s 900g-s fincsi fehérjét.
ha a minimumon felül teheted,akkor arra költesz,amire akarsz,csak mi is leírtuk azt a sorrendet,amit az okosabbak összeállítottak. elhiheted,hogy nem véletlenül. ha most te nem tartod be,akkor megpróbálhatsz ellenpélda lenni,valószínű nem leszel és idővel csak rájössz erre. a mi feladatunk itt véget is ért,azt hiszem.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.10. 17:27:48

nem a fehérjét és a szőlőcukrot kérdőjeleztem meg, power protein és power whey-re költöttem. és költök is, amennyim van.

daffy
Madridista

2012.04.10. 17:21:45

scitec c-1000 2000ft. ez 100db napi 1db=3 hónap
omega3 2900ft 100db napi 1db= 3 hónap
one-a-day 2800ft 100db napi 2=2hónap
havi(2900+2000)/3=1633+1400ft= 3000ft a vitamin és omega3
simple whey edzés utánra 13700ft. heti 4 edzéssel számolva és edzés után 45g fehérjével ez: 45*4*4=720g/hónap. ez így 4 hónapra elég. az havi 3425ft.
power protein 4kg 11500ft. este és reggel 30g. napi 60g. 2 hónapra elég.
ez havi 5800ft.
dextróz 2kg 1000ft 1 hónapra
összesen a vitamin,omega3 és a kétféle fehérje+szénhidrát havi szinten: 13-14k.
majdnem minden fontos vs hot blood 13,5 vs 10k ?!

próbálj ki mást,ha akarsz. hot blood 5 hétre 10.000ft
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.10. 17:08:52

shutterisland írta:mahone : köszi, próbálom átértékelni :)

sanama, daffy : hát havi szinten amiket leírtam, több ezer forintban jönnek ki. ezért gondoltam, hogy kipróbálok mást is az árukból, ami látványosabb hatást okoz. nem világi méretű probléma ez, csak kíváncsi voltam, másnak is volt e ilyen tapasztalata, ennyi.
de nem volt muszáj amúgy reagálni rá.
De figyelj már légy szíves. Daffy leírta neked, hogy konkrétan miről problémázol már egy ideje. Omega meg C vitamin.. Ami havi 2 Big Mac ára. Ha úgy gondolod,hogy ezen kell változtatni, mg ennyi pénzért, akkor változtass,de akkor nem gondolod hogy az eddigi felfogásodnak fogsz ellentmondani? Akkor az eddigieknek mi értelme volt?

Megértenélek, ha egy havi C-vitamin dózis 5ezer forint lenne, meg az Omega is 5ezer lenne, és most gondolkoznál ilyeneken... De Daffy írta,hogy kb 2,5ezer ft.

A másik meg, hogy a Hot Blood gondolom annyival olcsóbb 1 hónapra,mi ? :D Gondolom vagy 2x annyi mint a Cvitamin Omega kombó.

De te tudod,csak válaszolunk neked normálisan és leírod ugyanazt,hogy ki akarsz próbálni mást... Próbálj,de ez kb olyan mintha nadrág helyére pólót akarsz felvenni.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.04.10. 17:06:46

Amúgy szerintem az elején mindenki olyan, hogy "Jajj már megint elkúrtam táplálékkiegészitőkre egy csomó pénzt, pedig vehettem volna helyette ruhát, játékot stb.", aztán egy idő után már nem kötelességként érzi az étrendet, edzést hanem megszereti, és nem tudja elképzelni az életét másképp.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.10. 17:02:54

mahone : köszi, próbálom átértékelni :)

sanama, daffy : hát havi szinten amiket leírtam, több ezer forintban jönnek ki. ezért gondoltam, hogy kipróbálok mást is az árukból, ami látványosabb hatást okoz. nem világi méretű probléma ez, csak kíváncsi voltam, másnak is volt e ilyen tapasztalata, ennyi.
de nem volt muszáj amúgy reagálni rá.

jaaaa, és nem eszek mekdonácban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2012.04.10. 17:08:55-kor.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.04.10. 16:56:56

Shutter: Ne veszítsd el a hited ! Sokan esnek bele a hibába, hogy elkezdik jól, aztán "na majd én megmutatom annak a nagypofájú Bunnynak hogy cuccok nélkül is lehet fejlődni." Van olyan haverom, aki semmit se használ, hetente többször edzi ugyanazt az izomcsoportját rosszul, mégis jobban fejlődik mint én, akinek napi 8 majdnem profi étkezése van, és még sok kiegészitőt használok. Mégis így edzek, kajálok, élek mert tudom, hogy nekem nincsenek jó genetikai adottságaim, és ez a legjárhatóbb út ahhoz, hogy izmot pakoljak a testemre.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.10. 16:56:06

daffy írta:
Sanama írta: Most gonosz leszek... De tényleg 2 Big Mac ára miatt nyomod már az 5-ik ilyen hsz-t :)

Akkor kezdj el cuccolni...
viszont az a 2 bigmac tényleg jobban meglátszik,mint a napi 1g c-vitamin :D
Hát azt mondta olyat akar, ami jobban látszik tömegben :twisted: :twisted:
daffy
Madridista

2012.04.10. 16:54:25

Sanama írta: Most gonosz leszek... De tényleg 2 Big Mac ára miatt nyomod már az 5-ik ilyen hsz-t :)

viszont az a 2 bigmac tényleg jobban meglátszik,mint a napi 1g c-vitamin :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.10. 16:53:27

nem sajnálom, mert eddig is szedtem, de néha úgy kipróbálnék olyan cuccokat is, amiknek van is kézzel fogható, esetleg tömegben is mérhető hatása.
Most gonosz leszek... De tényleg 2 Big Mac ára miatt nyomod már az 5-ik ilyen hsz-t :)

shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.10. 16:49:18

nem sajnálom, mert eddig is szedtem, de néha úgy kipróbálnék olyan cuccokat is, amiknek van is kézzel fogható, esetleg tömegben is mérhető hatása.

most ez így nem tűnik soknak, hogy omega meg c-vitamin havonta 2500 kb, de pl. bunny 3-4 g c vitamint ír egy napra, én egy szemet szedek.
meg biztos nem 2 szem omega3-at kellene tolni, hanem vagy ötöt.
a joint x-el meg semmit nem értem, holott azért egy doboztól valamit tapasztalnom kellett volna, nem ? kevésbé ropogni,kattogni, még ha csodát nem is kell várni. de semmi.

csak érted, más nem szed vitaminokat, omegát, mégsem beteg többet, mint én, és másra fordítja azokat az összegeket.

mindegy, gondolom értitek mire gondolok, hogy mikor most látom az ürülő dobozokat, és nem tudok annyit fordítani kiegészítőkre, akkor azért elgondolkozok, hogy oké, szedtem ezt meg ezt, és sz@rt sem ért, költsek rá megint több ezret ?
holott tudom, hogy elvileg alap, csak ellentmond a szentírásnak a személyes tapasztalat.
értitek,na.
daffy
Madridista

2012.04.10. 16:35:07

shutterisland írta:nem éppen pörgetőkre gondoltam csak, bár mondom, azért a hot blood volt az első olyan cucc az életemben, amit kipróbáltam, és tényleg egyből ott és akkor ütött, mint az ipari áram.

olyanokra is gondoltam, mint bcaa-xpress,g-bomb,supercarb fast,l-arginine (vagy AAKG), meg ilyesmi cuccokat is kipróbálnék ezek helyett.
egyedül a multi-vitamin, amire azt mondom, hogy tényleg alapnak és számomra hasznosnak éreztem a SAJÁT tapasztalataim alapján.
és elspórolsz egy 2000ft-os c-vitamint,ami 3 hónapra elég? ez nem tétel...
én érzem azt,ha nem szedek vitamint.
a durrantóhoz hozzá fogsz szokni elég gyorsan és nem kéne,hogy ez motiváljon,nem feltétlen egészséges cuccok ezek.
a sorrendet nem véletlen állították fel az edzők és a hozzáértők. a vitaminnak nem rövidtávú hatása van,hosszútávon látod meg,hogy nincs. ételekből lehetetlen bevinni a szükséges mennyiséget,az edzéssel meg + vitamint használsz el. ha ezen spórolsz,akkor az egészségeden spórolsz.
az omega3-ról sorba jönnek az orvosi bizonyítások azokra,amiket a testépítők ugatnak egy ideje. tán ez is megéri a havi 1000ft-ot.
szóval havi 2-2500ból megvan a vitamin és omega3. sokallod az egészségedért? ez 1db gyorséttermi zabálás ára
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.04.10. 16:33:53

shutterisland írta:olyanokra is gondoltam, mint bcaa-xpress,g-bomb,supercarb fast,l-arginine (vagy AAKG), meg ilyesmi cuccokat is kipróbálnék ezek helyett.
egyedül a multi-vitamin, amire azt mondom, hogy tényleg alapnak és számomra hasznosnak éreztem a SAJÁT tapasztalataim alapján.
AAKG az lófsz, de az X-press meg a G-Bomb komoly cuccok. A SuperCarb Fast szerintem kötelező annak, aki edzés után fehérjét iszik tömegnövelő helyettt, mert 60 gramm szénhidrát muszáj, a SuperCarb pedig végtelen olcsó cucc, de jó.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.04.10. 16:30:51

shutterisland írta:ui. : amúgy ha még a multi-pronak vagy monsternek sem érzed a hatását, az már azért elég érdekes, amennyire be vannak hájpolva, azért csak kellene valami kézzel fogható, vagy szemmel látható dolgot is kapnod a pénzedért.
mert még a mega daily one az kismiska ezekhez képest.
Annyi hatását érzem hogy másféléve szedem őket és kb. még az orrom se folyt azóta. Illetve sokkal kipihentebb vagyok, mert az alvás jobban megy.
Arra értettem, hogy nem ettől "nőabicepsz". Nem muszáj vitamint szedni, sőt a csirke helyett is lehet fagylaltot enni, mert a haver kaja nélkül is nő, de nem biztos hogy nálad is fog működni. Akkor pedig ne reklamálj.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.10. 16:29:07

nem éppen pörgetőkre gondoltam csak, bár mondom, azért a hot blood volt az első olyan cucc az életemben, amit kipróbáltam, és tényleg egyből ott és akkor ütött, mint az ipari áram.

olyanokra is gondoltam, mint bcaa-xpress,g-bomb,supercarb fast,l-arginine (vagy AAKG), meg ilyesmi cuccokat is kipróbálnék ezek helyett.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.10. 16:13:14

Az meg hogy ezek helyett inkább pörgetőt vennél az hatalmas fszság. Szerintem. Elég nagy gond ha csak ezekkel tudsz normálisan edzeni.
Szedtem én is nem mondom az elején de kb 10 adag után mind1 lett volna ha fűrészport szedek be.
így van. a szervezet nagyon könnyen hozzá fog szokni a pörgetőkhöz, ráadásul szerintem annyit nem ér amennyibe kerül. Inkább pihentebben kell menni a terembe,és jobban odafigyelni( ha megoldható )

"alap dolgok"
én csak C-vitamint szedtem meg Mg,Ca
Volt hogy elkapott az erőtlenség, akkor pihentem 4-5napot és rendben volt minden
gergo9
Director del Fútbol

2012.04.10. 16:01:02

Igazából ezt nem akkor kell érezni mikor szeded hanem amikor nem.
Volt olyan hogy szrtam bele heti 7-8 edzés melett és csak tejsavót szedtem. nah kb másfél hónap után elő is jöttek a gondok fáradtság,folyamatos álmosság, erőtlenség , szr közérzet stb stb. Majd elkezdtem szedni megint C-vitamint, daily-one-t, kalciumot, magnéziumot kb egy hét alatt helyre is jöttem.
Az meg hogy ezek helyett inkább pörgetőt vennél az hatalmas fszság. Szerintem. Elég nagy gond ha csak ezekkel tudsz normálisan edzeni.
Szedtem én is nem mondom az elején de kb 10 adag után mind1 lett volna ha fűrészport szedek be.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.10. 15:58:24

lehet, hogy a tejsavónál is fontosabb elviekben, de az is biztos, hogy akik ilyenek helyett boosterekre vagy aminokra költenek, sokkal jobban fejlődnek.

hónapokig tápláltam magamba, hogy ezt így kell, így csinálják a nagyok is, meg bunnynál is alap a vitamin,omega3,c-vitamin,stb...de sajnos annyi lóvém nincs, hogy olyan dolgokra, amiknek hosszú távon sem érzem (vagy alig érzem) a hatását, ennyit költsek..

ui. : amúgy ha még a multi-pronak vagy monsternek sem érzed a hatását, az már azért elég érdekes, amennyire be vannak hájpolva, azért csak kellene valami kézzel fogható, vagy szemmel látható dolgot is kapnod a pénzedért.
mert még a mega daily one az kismiska ezekhez képest.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.04.10. 15:51:03

Én a Multi-Prot szedem, ez nekem havonta 5500-ba kerül és ugye "csak" a vitamin. De viszont haverom tud olcsóbban Scitec cuccokat, így a következő vitaminom a Monster 100 lesz ami havi 7 ezerbe fog nekem kerülni. Én se szívesen költök rájuk, én se érzem az égvilágon semmi hatásukat, de ha egyszerűen a profik és a szakértők szerint ez még az edzés utáni tejsavónál is fontosabb, akkor úgy van. El kell fogadni.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.10. 13:25:53

szedek omega3-at, mega daily one-t, joint x-et és 1000mg-os c vitamint.
ezek ugye alapok, meg minden, de rohadtul nincs rá kedvem költeni, mert "nem érzem a hatását".
az ismerőseim közül senki nem költ kb. ilyenekre, inkább költik hot bloodra, amivel 3x olyan brutál edzéseket tolnak, mint alapból, vagy aminosavakat vesznek (pl. g-bomb) és ezeknek van is szemmel látható, kézzel fogható hatása.

nagyon olyan érzésem van, hogy csak dobálom ki a pénzt az ablakon ezekre az "alap dolgokra", egyedül hosszú távon a vitamintól vagyok picit életerősebb, a joint x kúra semmit nem ért, szó szerint, az omega3 is teljesen észrevehetetlen.
mind közérzet, mind fejlődés szempontjából.

most azon gondolkozok, hogy az omega3-at, a c vitamint meg joint x-et elhagyom a fenébe, a multivitamin megmarad, aztán költök inkább olyan dolgokra, amiknek van eredménye is.
főleg, miután kipróbáltam a hot bloodot, engem lenyűgözött.

mert tényleg nagyon szép dolog az, hogy én szépen szedem az omega3-at,különböző vitaminokat,ízületvédőt, elmegy rájuk havi szinten több ezer forint, de kb. olyan, mint előtte, mikor semmit nem szedtem.
és ez már több hónap tapasztalata.

más is van vele így ?
Válasz küldése