Negyedik kapufa után azért már nyomtam egy facepalm-ot, már csak a Benny Hill zene hiányzott. Egyébként nekem tetszett a meccs, a meccs nagy részét uraltuk, ManCity-től még David Silva nélkül is többet vártam, de Nasri egyedül nagyon kevés volt. Azt pedig még mindig tartom, hogy Mancini jövőre már nem lesz a ManCity edzője, egy normális edzővel már az idei PL-t is behúzták volna. Igazából tőlünk nem tudok senkit sem kiemelni, szinte mindenki korrekt teljesítményt hozott, talán csak Walcott és Benayoun lógott ki a sorból.
ManUnited-nek grat, gyakorlatilag megnyerték a bajnokságot (jinx).
Ramsey, ezt kb. nagyanyám belőtte volna:
http://www.dailymotion.com/video/xpzq9h ... t_creation
Vagy csak nem akarta, hogy az egyik híres ember húsvét hétfőn haljon meg...
Mancini:
Mancini a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy reméli, hogy az FA-től visszanézik a Balotelli - Song esetet, mert már túl sokszor védte meg Mariot így is. Illetve, hogy a nyáron megfogja próbálni eladni Balotellit.
+ még Mancini:
"I am finished. We have six games and he (Balotelli) will not play in the next six games."
Gary Neville-t kezdem megkedvelni:
Gary Neville summed up Balotelli brilliantly. 'Whenever you create a circus there will always be clowns.'
Szczesny meg a legnagyobb király, Arsenal szurkolók bedobtak egy sört neki, ő meg megitta

:
elbandi írta:
Lehet hogy egy féreg,de azért érdekes hogy bármelyik Arsenal játékos Mario közelébe van az már dobja magát
Igen ez lapot ért volna,de ezenkivül 3-4-szer is fújtak ellene,ami jogtalan volt.

Szegény Balotelli-t mindjárt megsajnálom

2. félidőben kicsit visszavett, de kész csoda volt, hogy csak a 90. percben szórták ki.
ozsimiki írta:
Nah Arteta vezetés szerez az ágyúsoknak, ilyenkor nem sajnálom már tőlük, meg lesz a bérlet,hogy kiessenek 2013ban a legjobb 16 or 8ban a Blben:D