Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor valószínű a kecskeméti Lencse Laci is.Robcsyy írta:"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak,mint a klasszis,a kreativitás,a bátorság és a higgadtság mintapéldájára.A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg.Kivételes játékos,aki a géniuszok anyagából kelt életre..."gergo9 írta: Egyébként Guti passzán azóta is röhögök mármint hogy mekkora ügyet csináltak belőle odaát("hálát adok az égnek hogy maradonát nem láthattam játszani de gutit igen"![]()
meg hasonlók).
![]()
![]()
A vicc az, hogy elvileg ezért kaphatott volna ám sárgát!Sanama írta:
A legviccesebb az lett volna, ha Pepe kap egy pirosat a rúgásért![]()
![]()
Ez az sarkazós passz volt?Robcsyy írta:"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak,mint a klasszis,a kreativitás,a bátorság és a higgadtság mintapéldájára.A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg.Kivételes játékos,aki a géniuszok anyagából kelt életre..."gergo9 írta: Egyébként Guti passzán azóta is röhögök mármint hogy mekkora ügyet csináltak belőle odaát("hálát adok az égnek hogy maradonát nem láthattam játszani de gutit igen"![]()
meg hasonlók).
![]()
![]()
Látszik mennyire értitek a játékot, de akkor csak istenítsétek Xavit, hol van ő Gutihoz képest?Robcsyy írta:"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak,mint a klasszis,a kreativitás,a bátorság és a higgadtság mintapéldájára.A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg.Kivételes játékos,aki a géniuszok anyagából kelt életre..."gergo9 írta: Egyébként Guti passzán azóta is röhögök mármint hogy mekkora ügyet csináltak belőle odaát("hálát adok az égnek hogy maradonát nem láthattam játszani de gutit igen"![]()
meg hasonlók).
![]()
![]()
"Guti passzára 30 év múlva is emlékezni fognak,mint a klasszis,a kreativitás,a bátorság és a higgadtság mintapéldájára.A zsenialitás feledhetetlen szikráját gyújtotta meg.Kivételes játékos,aki a géniuszok anyagából kelt életre..."gergo9 írta: Egyébként Guti passzán azóta is röhögök mármint hogy mekkora ügyet csináltak belőle odaát("hálát adok az égnek hogy maradonát nem láthattam játszani de gutit igen"![]()
meg hasonlók).
ez kellett így negyed 2korgergo9 írta: Egyébként Guti passzán azóta is röhögök mármint hogy mekkora ügyet csináltak belőle odaát("hálát adok az égnek hogy maradonát nem láthattam játszani de gutit igen"![]()
meg hasonlók).
Ez nem arcoskodás, hanem egyszerűen máshogy nincs értelme számolni. Ha ott nem verjük meg őket, akkor nem is érdemeljük meg a bajnoki címet. Rajtunk kívül még van hátra 5 meccsük. Ezeken úgyse fognak még 4 pontot veszíteni. Szóval ha akár csak döntetlen is lesz Barcelona-ban, akkor felesleges a további számolgatás, a Madrid a bajnok. Ennyit nekünk kötelességünk hozzátenni a bajnoki címért folytatott küzdelemhez. Nincs értelme máshogy számolgatni...papek89 írta:Én inkább azt mondom reménykedjünk, ne arcoskodjunk, hogy leverjük őket a Camp Nouban, mert lehet akármi. Ők már azzal arcoskodtak, hogy a Vamp Nouban állunk nekik sorfalat és a sors visszavágott... Reménykedjünk és akkor hátha sikerül.
Áhh, az utóbbi idők legjobb hsz-e, amit olvastam.Renesans írta: A bajnokság még a Madrid kezében van, de kb. annyira mint a kupa volt Ramos kezében a busz tetején.