az a madrid, amely az első 27 fordulóban összesen 8 pontot veszített, az utóbbi 5 fordulóban elbukott 6-ot.
nos, felvázolom én is, ahogy látom.
bajnokságot szinte biztosan csak akkor nyerünk, ha behúzzuk a clasicót.
bár ha a többit nyerjük, az x lenne, és a madrid 2x még x-el (ami nem reális, de vannak csodák) azzal is mi lennénk a bajnokok, de kétlem, hogy ekkora dráma lenne a forgatókönyvben.
szóval az alap, hogy nyerni kell, muszáj 3 ponttal számolni, másképp szinte értelme sincs.
a madridnak pedig a gijon,mallorca,am,bilbao,granada,sevilla hatos ellen a 18-ból 16-ot szabadna ez esetben megszereznie.
ez abszolút benne van a pakliban, a realnak is lesz meccse még, ahol rosszul játszik / az ellenfél parádés / az ellenfél makker / a bíró ellenük van.
ekkora nyomás alatt, és ilyen, papíron jó ellenfelek ellen (főleg, hogy a gijon és a granada a kiesés elől fognak valszeg menekülni) abszolút benne van, hogy buknak két pontot.
nem beszélve arról, hogy látványosan fásult a keretük (főleg az egész évben erőltetett 15-16 alapember) és most jön a szerda-szombat ritmus, két bayern elleni meccsel megspékelve.
szóval szvsz ez a feltétel érvényesülhet.
na de ami legalább ilyen necces, az az, hogy a mustwin clasicón kívül nekünk sem szabad pontot hullajtani.
nekünk is szerda szombat, folyamatosan vannak sérültjeink, a támadóink messin kívül nem igazán hatékonyak, plusz a chelsea elleni oda-visszavágó nagyon leterhelő lesz mind fizikailag, mind szellemileg.
summa, az én véleményem az, hogy ha a barcelona az összes meccsét, beleértve a clasicót is, megnyeri, bajnok lesz.
de amúgy úgy vagyok vele, hogy bár bántana, ha ilyen forgatókönyv után csak a madrid örülne, ha a bl-t és kupát megnyerjük, nincs miről beszélni.
főleg, ha a bajnoki clasicót is megnyernénk/nem kapnánk ki.