Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez nem arcoskodás, hanem egyszerűen máshogy nincs értelme számolni. Ha ott nem verjük meg őket, akkor nem is érdemeljük meg a bajnoki címet. Rajtunk kívül még van hátra 5 meccsük. Ezeken úgyse fognak még 4 pontot veszíteni. Szóval ha akár csak döntetlen is lesz Barcelona-ban, akkor felesleges a további számolgatás, a Madrid a bajnok. Ennyit nekünk kötelességünk hozzátenni a bajnoki címért folytatott küzdelemhez. Nincs értelme máshogy számolgatni...papek89 írta:Én inkább azt mondom reménykedjünk, ne arcoskodjunk, hogy leverjük őket a Camp Nouban, mert lehet akármi. Ők már azzal arcoskodtak, hogy a Vamp Nouban állunk nekik sorfalat és a sors visszavágott... Reménykedjünk és akkor hátha sikerül.
Áhh, az utóbbi idők legjobb hsz-e, amit olvastam.Renesans írta: A bajnokság még a Madrid kezében van, de kb. annyira mint a kupa volt Ramos kezében a busz tetején.
A mai meccsük után, azért annyira nem reménykedek abban, hogy pont az ATMA lesz az, akik egyáltalán pontot vennének el az RM-től. Persze lehetséges a pontszerzés, de az utóbbi meccseiken nem ez volt a jellemző...ozsimiki írta:Falcao! Harcra fel!
Á L L A T
Hát igen. Ez két dolgot jelenthet. Vagy annyira szűkült tudatállapotban játssza végig a meccseket, hogy már a színeket sem ismeri fel, vagy úgy érezte, hogy saját csapattársával, Arbeolával szemben is van törleszteni valója.G.Gabe írta:ha jól láttam a lassítást, mielőtt belerúgott volna, felnézett rá.sziryboy írta:Guaita elött le a kalappal, nagyon magabiztosan védett. Madridi szimulálásokon meg jót mosolyogtamElmebeteg Pepécskének meg már az ellenfél kaszabolása is kevés, már a saját csapattársát is rugdossa
ha jól láttam a lassítást, mielőtt belerúgott volna, felnézett rá.sziryboy írta:Guaita elött le a kalappal, nagyon magabiztosan védett. Madridi szimulálásokon meg jót mosolyogtamElmebeteg Pepécskének meg már az ellenfél kaszabolása is kevés, már a saját csapattársát is rugdossa
kapjon a clasico előtt egy sárgát, és hagyja ki azt a meccsetTobias88 írta:Ha nem nyer a Madrid, figyeljétek meg hogy megy majd a bírózás a semmire. Özilnek és Ronaldonak is kijárt volna a sárga. Ronaldo szörszálaihoz ha esetleg hozzá is értek, akkor esik el, mikor elpattan tőle a labda. Jogos sárga és az Atletico ellen nem játszott volna