Sziasztok!
Rövid leszek, de néhány dolog miatt írnék:
1.: Mindkét oldal (eurobarca és madridista) ugyanolyan elfogult, mint a másik. Ti minket csalóztok, mi titeket. Ti úgy vélekedtek, hogy minket tolnak a bírók, mi úgy, hogy Titeket. Én is a részese vagyok - mostanában (de ennek oka van) - ennek a túloldalon.
2.: Bevallottan megvetem a MAI Barcelonát, ugyanis nekem ez egyáltalán nem tetszik, hogy minden apróbb kontakt után hármat pörögnek a földön a játékosok, valamint az sem, hogy a bíróhoz 5-8 ember odarohan egy-egy kiélezett meccsen számtalan ítéletnél. Igen, nálunk is dobálja magát adott esetben Di María és C. Ronaldo, ahogy Titeket is zavarhat sok egyéb dolog a mai (és korábbi) Real Madriddal kapcsolatban. Mindamellett, hogy sokszor gyönyörű dolgokra képesek, ezek nekem antipatikussá teszik a mostani klubot. A régiekkel nem volt ilyen bajom. Most az, hogy ez a sikereknek tudható be, vagy csak szimplán idegesít, azt nem tudom.
3.: Személy szerint engem bánt, hogy a Barcelona és Messi angyalként van elkönyvelve a médiában, míg a Real Madrid és Ronaldo ördögként. SZERINTEM egyik klub sem jobb a másiknál, mindkettőnek (és mindkét játékosnak) megvannak a maguk kis csúnya húzásai, ami a másik oldalt idegesíti.
4.: Pep Guardiola és José Mourinho: ugyanazt érzékelem. Mourinho igaz, hogy képes hatalmas baromságokra, csúnya húzásokra, de róla Ti is tudjátok, hogy szerepet játszik, hogy a csapatát védje. Nyilván ezt csak azon csapat szurkolói (és ott sem mindenki) tudják elviselni, ahol dolgozik, de egyre inkább úgy vélem, hogy Guardiola sem az az úriember, aminek mutatja magát a médiában. Kicsit álszentnek érzem.
5.: ...és lényegében ez a legfontosabb. Ti jobban ismeritek ezt a közösséget, így a segítségetekre lenne szükségem: tudnátok mondani nekem egy olyan FÓRUMOZÓT közületek, aki NAGYSZÁJÚ, de NEM FERDÍT, picit talán PROVOKATÍV, emellett pedig TISZTELI a Real Madridot és RÉGÓTA Barcelona szimpatizáns?
+1: nyilván a fenti pontokkal nem fogtok egyetérteni, mivel véditek a saját szeretett klubotokat, ami rendben is van. Egy bizonyos határig.