Barça vs. Real - El Clásico
- shutterisland
- Director del Fútbol
én olyanokat is ismerek, akik a saját fenn sincsenek, csak az ellenoldalon.
a madridistán is vannak páran (pl. lesliejr) vagy itt az eb-n daffy.
a madridistán is vannak páran (pl. lesliejr) vagy itt az eb-n daffy.
- visca el barca
- Presidente del Barça
shutterisland írta:a két fórumot nem tudom összehasonlítani objektíven, mivel azt sokkal jobban ismerem, mint ezt

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Naaaaa, ne legyünk gonoszak, a spanyol kis csapatok zömét a madrid látja el játékosokkal.visca el barca írta:én is benéztem és megláttam egy ilyen topicot: utánpótlás 2 perce ezen röhögök... minek nekik olyan?

Tényleg volt egy ilyen felmérés anno, hogy a spanyol klubok focistáinak legnagyobb százaléka Real nevelés...
- shutterisland
- Director del Fútbol
semmi baj nem lenne avval a fórummal amúgy, csak az "év fórumozója" + mourinho demagóg tanai hatnak sok embernél.
kapásból vita van, ha a barca szóba kerül, tök mindegy, milyen szempontból hozza fel, és hogy ki hozza fel.
de én jó pár embert csipázok onnan, és a barcás témáktól eltekintve majdnem annyria "be vagyok illeszkedve", mint pl. ide ferni.
a két fórumot nem tudom összehasonlítani objektíven, mivel azt sokkal jobban ismerem, mint ezt, viszont a divatdrukker itt (érthető okokból) több, ott pedig kicsit nagyobb arroganciát érzek, és az elmúlt évek eredményei alapján "ár/érték" arányban nagyobb arcot.
amiben viszont biztos vagyok, hogy a két fórum legértelmesebb embereiből (mondjuk 30-30 legjobb, legkorrektebb fórumozó) magyarország egyik, ha nem a legszínvonalasabb focis fóruma jönne ki.
idióták, gyökerek, provokátorok, über elfogult arcok meg mindehol vannak.
kapásból vita van, ha a barca szóba kerül, tök mindegy, milyen szempontból hozza fel, és hogy ki hozza fel.
de én jó pár embert csipázok onnan, és a barcás témáktól eltekintve majdnem annyria "be vagyok illeszkedve", mint pl. ide ferni.
a két fórumot nem tudom összehasonlítani objektíven, mivel azt sokkal jobban ismerem, mint ezt, viszont a divatdrukker itt (érthető okokból) több, ott pedig kicsit nagyobb arroganciát érzek, és az elmúlt évek eredményei alapján "ár/érték" arányban nagyobb arcot.
amiben viszont biztos vagyok, hogy a két fórum legértelmesebb embereiből (mondjuk 30-30 legjobb, legkorrektebb fórumozó) magyarország egyik, ha nem a legszínvonalasabb focis fóruma jönne ki.
idióták, gyökerek, provokátorok, über elfogult arcok meg mindehol vannak.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én is benéztem és megláttam egy ilyen topicot: utánpótlásshutterisland írta:mind a két oldal a másikat tartja szánalmasnak.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- shutterisland
- Director del Fútbol
mind a két oldal a másikat tartja szánalmasnak. 

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Madridisták is olvassák a mi oldalunkat, nem fogok csalni mint a csapatunk,
HenkeLarsson néven regisztráltam.
A mahitoo-t valamiért nem fogadta el.
Egyik legjobb barátom is a Realnak szurkol kb 20 éve, úgyhogy nem fogok általánosítani, hogy minden madridista hülye.Nálunk sem mindenki komplett.
Vagy esetleg 10 éves szegényem, a Real elverte a FIFA-ban, és ki akar mindenkit irtani mintha a Postallal játszana.
A szurkolók ilyenek, ezt el kell fogadni.
Amit nem muszáj, és én nem is fogok elfogadni, az a csapatok alkalmazásában álló emberek viselkedése, nyilatkozatai.
minyi-monyi: igen, ezt élvezzük ki,mert ki tudja 10 év múlva ki lesz az elnök, az edző, és kik játszanak nálunk.A régi, és normális madridistákat sajnálom, hogy ezt kapják az arcukba.Remélem, ők soha nem fognak engem sajnálni.

Egyik legjobb barátom is a Realnak szurkol kb 20 éve, úgyhogy nem fogok általánosítani, hogy minden madridista hülye.Nálunk sem mindenki komplett.

Amit nem muszáj, és én nem is fogok elfogadni, az a csapatok alkalmazásában álló emberek viselkedése, nyilatkozatai.
minyi-monyi: igen, ezt élvezzük ki,mert ki tudja 10 év múlva ki lesz az elnök, az edző, és kik játszanak nálunk.A régi, és normális madridistákat sajnálom, hogy ezt kapják az arcukba.Remélem, ők soha nem fognak engem sajnálni.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

-
- Barça C
De milyenek legyenek a szurkolóik, ha ilyenek a vezetőik. Áldhatjuk az eget, hogy a mi csapatunkat Pep vezeti. Rosellben amúgy ott bújkál néha a gonosz, meg a marketinge brigádban is , de szerintem ezeket Pep néha helyre teszi. Amúgy létezik egy nagy csomó normális madridista, de már kikoptak a fórumból. Pont azért, mert normálisak.
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Akkor már tudom, hogy milyen néven nyomulsz.mahitoo írta: Nem érzem hibának.Kíváncsi voltam a véleményükre, megkaptam.Nem vitatkoztam velük, inkább csak kérdéseket tettem fel.Egy pozitív tapasztalat, valaki elküldött vissza ide, nagyon csúnyákat nem is írt, de a modik törölték a hozzászólását.
Bár ha úgy vesszük, ez is az igazság meghamisítása, mert igenis volt olyan hozzászólás...
![]()
Én nem akarom bántani a madridistákat, se a klubot, csak azokat a maximálisan nem odavaló embereket, akik jelenleg ott vannak náluk.

Olvastam a hsz-aidat. Érdekes dolgokat feszegetsz, pláne ott. Kb. 1 ember volt, aki korrekt választ tudott adni, de azért vele is tudnék vitatkozni.

A válaszok többségén, csak röhögtem.
Amúgy lehet többen is elküldtek már, esetleg durvábban is, csak azok is törölve lettek.

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Hát el is vettük!minyi-monyi írta:A sötét oldalon olyan "emberek" fórumoznak, mint akiknek 4, azaz négy éve elvették a játékát!!

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

-
- Barça C
Nem lennék a helyükben.
-
- Barça C
A sötét oldalon olyan "emberek" fórumoznak, mint akiknek 4, azaz négy éve elvették a játékát!!
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Nem érzem hibának.Donny írta:Nagy hiba volt.mahitoo írta:Hát én beregisztráltam oda.![]()
![]()
![]()
Rendszeresen olvasom a sötét oldalt, jókat szoktam röhögni, de vitába nem szállnék velük, teljesen elborult mindenki.
Mondjuk nem csak a szurkolók, már az oldal szerkesztői is átvették Mou stílusát.

Én nem akarom bántani a madridistákat, se a klubot, csak azokat a maximálisan nem odavaló embereket, akik jelenleg ott vannak náluk.

-
- Llegenda del Barça
nem csípem azt, h a madrid staffjánál evidencia a barcelona csalózása. nagyon hülyén jön ki, h ez már fontosabb része a taktikának, mint a focival kapcsolatos dolgok.
kár, h ez a gyökér a 3400 milliárdból elért sikerei mellett, ezt is behozta a képbe.
kár, h ez a gyökér a 3400 milliárdból elért sikerei mellett, ezt is behozta a képbe.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nagy hiba volt.mahitoo írta:Hát én beregisztráltam oda.![]()

Rendszeresen olvasom a sötét oldalt, jókat szoktam röhögni, de vitába nem szállnék velük, teljesen elborult mindenki.
Mondjuk nem csak a szurkolók, már az oldal szerkesztői is átvették Mou stílusát.
- balinteer
- Capitá del Barça
Benéztem a madridistára,életemben először,de hatalmas hiba volt. Eszméletlen madarak vannak ott.
Ugye megkaptuk a tizenegyest,de ezek az emberek tudják,hogy nem volt jogos,közben nem is nézik a meccset,de az UEFA-zás,a bírózás az megy.
Az ilyen lelkiszegény embereknek ajánlom a 3 évi El Classico [auto_cenzúra] visszanézését
Ugye megkaptuk a tizenegyest,de ezek az emberek tudják,hogy nem volt jogos,közben nem is nézik a meccset,de az UEFA-zás,a bírózás az megy.
Az ilyen lelkiszegény embereknek ajánlom a 3 évi El Classico [auto_cenzúra] visszanézését

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nekem nagy kedvencem Alfredo Martinez, főleg ez alapján:Barcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?v=moIWHY3- ... ure=relmfu
Imádom a spanyol kommentátorokat!Köszönöm, h Barcásnal születtem.
http://www.youtube.com/watch?v=AwUQKtQi7EI
Mióta megtaláltam ezt a videót, a nagyobb meccsek előtti perceket azzal töltöm, hogy megnézem. Teljesen bele tudom élni magamat, mintha nem tudnám, hogy mi történt valójában...
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Hát én beregisztráltam oda.
Teljesen normális hangnemben beszélgettem velük, ki sem tiltottak.Természetesen ott is vannak normális "userek", de aki nem 100%-ban utasította el a felvetéseimet, azt nem szerették.
Sajnálom, hogy egy porugál idióta és a sleppje teljesen meg tud vezetni egy egész szurkolótábort, sőt más csapatok szurkolóit is. 
Mindegy végülis, ha még sokáig mi leszünk a "legunszimpatikusabb csapat", az sok címet fog jelenteni.
Irigykedjenek csak, de ha majd letaszít valaki minket a trónról, és legalább 2 évig elverik a világot, könnyezve fogok röhögni, hogy az addigi "nagy cimborák" őket fogják ugyanúgy szidni, mint minket.

Mindegy végülis, ha még sokáig mi leszünk a "legunszimpatikusabb csapat", az sok címet fog jelenteni.

- visca el barca
- Presidente del Barça
holnap lehet szurkolin a valenciának, de sztem lazán kitömik őket 

Mit vártok Mordor sötétjétől?
- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Pont ezt akartam írni. Olvasgattam a túloldalt, de feladtam.kistotti írta:Ennyi buta realos emberrt, jézusom.
A 4:1 ellenére megy megint a bírózás meg az uefázás. Hihetetlen de tényleg...
Nézik a meccsünket és hergelik azokat a gyíkokat, akik nem nézik.

Várom már nagyon az classicot, remélem csúnyán kitömjük őket.
-
- Barça B
Ezek a túloldalon nem normálisak komolyan mondom!Nem látnak a szemüktől vagy mi?? Nekünk hátszél UEGA stb, meg a futballtörténelem legunszimpatikusabb csapata?? Néztek ezek már tükörbe pfffffffffffffff