Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egy rakás focista bulizik, cigizik, nem ezen múlik. Az más kérdés, h kell ő nekünk vagy sem.Deus írta:Sanama írta: "excuse me?!" Ezt komolyan mondtad?![]()
Mi? Reggel túl korán kel fel? Vagy sok húst eszik, vagy keveset mozog?
kovetem ot a facebookon, es sokat bulizik, sot enekel is... fellepett valami koncertre cameo -kent, enekelve azt a szamot amit nyomatta a palyan is. Ilyet nem csinal egy komoly focista. Neymar tul laza...
ugye, ronnie is ezert lett lecseszve, mert bulizos lett nalunk...
Bitch please,tib072 írta:NEYMAR HELYETT IGAZOLJUK LE TÖKÖLIT!! PARÁDÉZOTT MA A VASAS ELLEN!

Sanama írta: "excuse me?!" Ezt komolyan mondtad?![]()
Mi? Reggel túl korán kel fel? Vagy sok húst eszik, vagy keveset mozog?

"excuse me?!" Ezt komolyan mondtad?nem illik a csapatunkba az eletmodja miatt.
Messidona10 írta:Én úgy vagyok vele, hogy így egyre jobban érdekelne a Neymaros dolog...

Pedig eddig csak Tellonak meg Cuencának nem passzolt...Sanama írta:És ez már ma is a 2. ilyen alkalom volt.Messa írta:Messi megint tehette volna Alexisnek a szélre, senki nem volt rajta, ehelyett inkább belőtte középre 6 védő közé a kapusnak...
És ez már ma is a 2. ilyen alkalom volt.Messa írta:Messi megint tehette volna Alexisnek a szélre, senki nem volt rajta, ehelyett inkább belőtte középre 6 védő közé a kapusnak...

nem, én sem 'legyintésből' írtam. láttam, hogy komolyan fáj neki, de nem láttam mitől. megijedtem, hogy baj van.szajko írta:most azért nem színészkedett... telibe kapta elég keményen a labda.Messa írta:Jaj Dani, csak nehogy..