Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

majd ha Alexisnek passzol vagy 5ször 1hónapban és elszerencsétlenkedi, akkor aláírom.amúgy meg lehet nem passzol mindig amikor kellene,de amikor igen,az zseniális,de a társak hihetetlen hogy elszerencsétlenkedik....megértem ha legtöbbször inkább önző.

"Leo Messi ebben az idényben eddig 58 találatot jelez az összes eddig lejátszott találkozókat figyelembe véve, ami már önmagában véve is hihetetlen szám. Ám ez a szám legalább 12-vel több kéne, hogy legyen, csakhogy ennyi találattól megfosztották az argentin csodacsatárt."

Ne feledjük a 22 gólpasszt sem.S.Agüero írta:Ha minden jól megy akkor még 12 meccsünk van az idényből.
Most 58 gólnál tart.
Ha minden meccsen betalál akkor meglenne a 70 gól.![]()
Tippem a 66 gól.
És akkor mivan? Bement? Igen. Problem? Nincssjd írta:Nekem meg száz kéz sem lenne elég ahhoz, hogy megszámoljam hányszor rúgta gyengén, oldal közepére (aminek 90%a bement). Viszont ez a kettő végre sarokra helyezett, jól meglőtt büntető voltMihu írta:Megtanult büntetőt rúgni?![]()
![]()
Szerintem egy kezem elég lenne ahhoz, hogy megszámoljam hányat hagyott ki pályafutása során
![]()
shutterisland írta:én még mindig ott tartok, hogy abszolút csőziccerben 3 méterről vissza akarta passzolni xavinakazt még pont, hogy éppen xavi, vagy mondjuk iniesta, akik a világ legönzetlenebb játékosai közé tartoznak is elvállalta volna
és nem 5-0-nál volt az eset, hanem 0-0-nál.
nem tudom mi ütött ott leoba, szerencsére jól jöttünk ki belőle.
Nekem meg száz kéz sem lenne elég ahhoz, hogy megszámoljam hányszor rúgta gyengén, oldal közepére (aminek 90%a bement). Viszont ez a kettő végre sarokra helyezett, jól meglőtt büntető voltMihu írta:Megtanult büntetőt rúgni?sjd írta:Legmagasabban a pulzusom a két tizenegyese előtt volt, de úgy néz ki megtanult büntetőt rúgni![]()
![]()
Szerintem egy kezem elég lenne ahhoz, hogy megszámoljam hányat hagyott ki pályafutása során
![]()

Inkább lőjön 1-et és azzal menjenek tovább. Messi pedig verjen még néhányat a Chelsea-nek.fcbarca78 írta:kiegyeznék azzal ha két meccs múlva Gomez neve mellett 18 lenne és így fosztaná meg messit az elsőségtől
Talán pont azok a HSZ-ek ütöttek Leóba, akik arról fröcsögnek, hogy mennyire önző....shutterisland írta:én még mindig ott tartok, hogy abszolút csőziccerben 3 méterről vissza akarta passzolni xavinakazt még pont, hogy éppen xavi, vagy mondjuk iniesta, akik a világ legönzetlenebb játékosai közé tartoznak is elvállalta volna
és nem 5-0-nál volt az eset, hanem 0-0-nál.
nem tudom mi ütött ott leoba, szerencsére jól jöttünk ki belőle.