Többször mondtam már, ha meg tudnám fizetni, felvenném marketingesnek a cégembe. Nagyszerű érzéke van hozzá.sjd írta:Na, úgy néz ki José elkezdte kommunikálni a szurkolók felé a BL-vereséget, nem mondom, elkezdte időben, alapos ember lehet![]()

Többször mondtam már, ha meg tudnám fizetni, felvenném marketingesnek a cégembe. Nagyszerű érzéke van hozzá.sjd írta:Na, úgy néz ki José elkezdte kommunikálni a szurkolók felé a BL-vereséget, nem mondom, elkezdte időben, alapos ember lehet![]()
Real Madrid, mint szellemiség, hagyományok. Perezről beszélgettek elég sokat. Csak a nagyon vak madridisták gondolom ezt az adást nem nézték, amikor kicsit kinyílhatott volna a csipájuk.bali 15 írta:Miről volt szó?Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába. Wink
Miről volt szó?Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába. Wink
Nem értek egyet. Nagyon is foglalkozni kellene vele. De nem nekünk.Gali írta:Így van, ezzel az idiótával nem kell foglalkozni.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
mi pedig megtesszük neki a szívességet, hogy tovább terjesztjük a baromságait.
Így van, ezzel az idiótával nem kell foglalkozni.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
A vereségeket vhogy magyarázni kell. De az is primitívségre vall, hogy egy olyan ember nyilatkozik a Real-Barca párharcról, akinek sztem semmi hozzáértése nincs a futballhoz. A Realosoknak tudom ajánlani az eheti Real Madrid TV-t. Most volt csak időm megnézni, sztem nagyon tanulságos, főleg a Mou-Perez duó felé elvakultak irányába.Andris írta:A szóvivő twitteren ismét ostorozza a Barcát.
...
Egyértelműen a legjobb kommentátor ma Magyarországon. Jó hallgatni, ahogy beszél és nem nagyon lehet belőle bármilyen elfogultságot hallani. Ugyanúgy üvölt egy Messi gólnál, mint egy Ronaldóénál, vagy akárki más góljánál. Csak így tovább.umek írta:Sziasztok!
Nem szeretnék az itt zajló vitákba belefolyni, csak egy írásomat szeretném veletek megosztani.
Real Madrid szurkolóként volt szerencsém Farkas Norberttel, a Sport TV kommentátorával beszélgetni. Az interjú célja az, hogy a szurkolók jobban megismerjék a kommentátorokat.
Azért linkelem be ide, mert egyáltalán nem csak a Real szurkolóinak lehet érdekes a dolog, hiszen a ti meccseiteknek is nagyjából felét ő közvetíti.
Az interjú első része ide kattintva elolvasható.
A további részekben lesz még szó a Barcelonáról is, remek sztorikat mesélt Norbert például Guardioláról, Iniestáról vagy Kubaláról.
Sziasztok!![]()
umek
erősen kétlem,bár megjósolhatatlan ez a párharc.visca el barca írta:oda-vissza madridi gyozelem lesz, sőt sztem már az első meccsen eldől a tj. sorsa..)
Pláne, hogy hazai pálya lenne nekik a döntő. Ha esetleg vki szerint ez nem jelent olyan sokat, gondoljon bele fordítva, BL döntő a Nou Camp-ban a Bayern ellen. Hát nem sok pénzt tennék a németekre.sjd írta:Azért azt mindenki kalkulálja bele, hogy az a Bayern, amelyik le tudja győzni a Realt, nem lenne könnyű ellenfél nekünk semvisca el barca írta:az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
visca el barca írta:ha bayern véletlenül kiveri a realt akkor is az unicef lesz a hibás mert megakadályozta a classicot....TrogAir írta:Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............Hajrá München!
Azért azt mindenki kalkulálja bele, hogy az a Bayern, amelyik le tudja győzni a Realt, nem lenne könnyű ellenfél nekünk semvisca el barca írta:az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
ha bayern véletlenül kiveri a realt akkor is az unicef lesz a hibás mert megakadályozta a classicot....TrogAir írta:Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............Hajrá München!
Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............