Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Erre ennyit tudok írni: DETTÓBarcaman1993 írta:Ma lesz egy kis EL. Jó lenne, ha ez a 4 csapat menne tovább: Metaliszt, Bilbao, Atletico, Valencia. Majd a végén Bilbao győzelemmel. És akkor emellé egy Barcelona BL és bajnoki cím.Te jó ég, szép is lenne, elég kicsi rá az esély. Reménykedek még...
Nekem nincs más kívánságom a szezon hátralévő részének alakulását illetően, mint hogy augusztusban 3-szor kelljen a Bilbaoval játszanunkBarcaman1993 írta:Ma lesz egy kis EL. Jó lenne, ha ez a 4 csapat menne tovább: Metaliszt, Bilbao, Atletico, Valencia. Majd a végén Bilbao győzelemmel. És akkor emellé egy Barcelona BL és bajnoki cím.Te jó ég, szép is lenne, elég kicsi rá az esély. Reménykedek még...
És még Napoli elleni visszavágót nem is említetted.ozsimiki írta:Hát legalább annyira fújtak nekik, (sőőőt) mint nekünk a 2. 11esnél.Andris írta:Miért, milyennel?Mikaos írta:A tesiből felmentett sajtósok miért nem pattognak most azon mindenhol, hogy a Chelsea milyen bírói segítséggel jutott tovább?
Csak nekik Liszabonban is kedvezményeztek.
(Terry egyértelmű kezezésére nem adott 11est a Benficának, nekünk Alexis buktatásánál nem kaptunk.)
majd jött mindkét csapat hazai meccse, mi kaptunk egy könnyebb síppal befújt büntetőt, és máris csaló brigádnak vagyunk feltüntetve, míg a Chelsea akkora hazai pályát kapott mint a ház, + ugye az előzmények az első meccsről.
szóval az oda és visszavágókat is vizsgálva, ha vkiket ki kellene kezdeni bírói szempontból,az a Chelsea lenne.
De persze nem ők vannak majdnem non stop csúcson 3-4 éve, így a kutyát se érdekli, amíg a világ legjobbjain lehet mocskolódni. :S
Te meg megjegyezted nekik a Baselt, meg a Benficát miMessidona10 írta:Engem is úgy fogadtak tegnap, hogy Uefalona-Milan 3-1... Meg természetesen kamu volt a második tizenegyes. Mondták ezt Arsenal és MU drukkerekBiztos nem az irigység beszél belőlük...
Sajnos ezzel együtt kell élni, de inkább legyen így, hiszen ez azt bizonyítja, hogy valóban ez a világ legjobb csapata.
Teszem azt ok nélkül. AZ, hogy a madridisták utálnak minket azt már megszokhattuk, mert mi is utáljuk őket. De amikor a suliban azt mondják, hogy csicska Barca, vagy nagyképű társaság, úgy hogy 1 Barca meccset nem láttak attól felforr az agyvizem. Viszont annak örülök, amikor Barca meccset nézek, akkor azt látom, hogy a csapatom 90 percig szórakoztat és örömet okoznak a játékukkal. Aki egy MU, vagy Chelsea meccset néz nem tudom milyen örömet láthat, max. annyit, hogy nyer a csapata, de hogy a kis csapatok rendre lefutbalozzák a nagyokat sztem ez gáz. Aztán jönnek osztani észt. Az agyam el tudnám dobni...visca el barca írta:bár már 1-2 évvel ezelőtt is lehetett látni a jeleit, de idén vált óriási divattá utálni a barcát..

Hát legalább annyira fújtak nekik, (sőőőt) mint nekünk a 2. 11esnél.Andris írta:Miért, milyennel?Mikaos írta:A tesiből felmentett sajtósok miért nem pattognak most azon mindenhol, hogy a Chelsea milyen bírói segítséggel jutott tovább?

Rosszak az információid!Deus írta:Nagyon, nagyon bízok Bayern -ben!![]()
Már tűkön ülök... ápr. 18-19 -én van az elődöntő.
Már ne is haragudj, de ezen hatalmasat nevettemnoname írta:Ezért is sajnálom h Mou csapata nem fogott ki egy MU-t, ami alaposan megleckéztette volna őket.
Miért, milyennel?Mikaos írta:A tesiből felmentett sajtósok miért nem pattognak most azon mindenhol, hogy a Chelsea milyen bírói segítséggel jutott tovább?
Láttál te arról lassítást??recrea írta:Öööö...lehet, hogy tényleg nem volt tizenegyes?startland írta:Sziasztok!
Ti láttatok már olyat, hogy az 5. játékvezető bármi másra használta volna a karját, mint a nadrág simogatására? Csak mert kíváncsi lennék egy statisztikára a ténykedésükről. Az első meccsen a Sanchez-buktatás pl. konkrétan az orra előtt történt, mégsem szólt semmit. Vagy nemis ezt figyelik??![]()
A szöglet szitunál 100-ból egyet fújnak be, ez volt az az egy, befújták, mert mi vagyunk a Barcelona...ezért kárognak, vergődnek a sötét oldalon, meg minden ellenfél. Engem ez nem zavar, sőt szinte szeretem olvasni/hallani a keserűségüket. A Milannak meg nem fújták be, ugyanazért az okért, amiért nekünk igen: mert mi vagyunk a Barcelona. Ezért sokat tettünk, élvezzük is a gyümölcsét...ebben a Bl szezonban sem lesz ez másként.
El kell fogadni, a bíró a pálya tartozéka, mint a kapufa, a szögletzászló, a hátvéd: szerencsét/pechet hozhat, tévedhet és hibázhat, bepattanhat róla a labda, utálhatja Pepét, szeretheti Messit. Akinek emiatt napokig, hónapokig, évekig (Övrebö) 200 a vérnyomása, nézzen sakkot vagy szinkronúszást.
Pont ez fog rossz szájízt adni az elődöntőnek előzetesen,h ezek a régi szép idők csodásan fel lesznek idézve.Lehet megint Övrebrözni meg kakival dobálni minket,kiegészítve a Milan elleni friss élménnyel...socio66 írta:
de nem baj,így van ez megírva,a cselzi nagy öregjei még egyszer összekapják magukat,és vérüket adják a revánsért.
a régi szép időket idéző párharc lesz ez,függetlenül attól hogy kik lesznek a pályán.
Felőlem ez maradhat így...Deus írta:A Chelsea ebben a szezonban még nem szenvedett hazai pályán vereséget a Bajnokok Ligájában.

Öööö...lehet, hogy tényleg nem volt tizenegyes?startland írta:Sziasztok!
Ti láttatok már olyat, hogy az 5. játékvezető bármi másra használta volna a karját, mint a nadrág simogatására? Csak mert kíváncsi lennék egy statisztikára a ténykedésükről. Az első meccsen a Sanchez-buktatás pl. konkrétan az orra előtt történt, mégsem szólt semmit. Vagy nemis ezt figyelik??