Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyértelműen a legjobb kommentátor ma Magyarországon. Jó hallgatni, ahogy beszél és nem nagyon lehet belőle bármilyen elfogultságot hallani. Ugyanúgy üvölt egy Messi gólnál, mint egy Ronaldóénál, vagy akárki más góljánál. Csak így tovább.umek írta:Sziasztok!
Nem szeretnék az itt zajló vitákba belefolyni, csak egy írásomat szeretném veletek megosztani.
Real Madrid szurkolóként volt szerencsém Farkas Norberttel, a Sport TV kommentátorával beszélgetni. Az interjú célja az, hogy a szurkolók jobban megismerjék a kommentátorokat.
Azért linkelem be ide, mert egyáltalán nem csak a Real szurkolóinak lehet érdekes a dolog, hiszen a ti meccseiteknek is nagyjából felét ő közvetíti.
Az interjú első része ide kattintva elolvasható.
A további részekben lesz még szó a Barcelonáról is, remek sztorikat mesélt Norbert például Guardioláról, Iniestáról vagy Kubaláról.
Sziasztok!![]()
umek
erősen kétlem,bár megjósolhatatlan ez a párharc.visca el barca írta:oda-vissza madridi gyozelem lesz, sőt sztem már az első meccsen eldől a tj. sorsa..)
Pláne, hogy hazai pálya lenne nekik a döntő. Ha esetleg vki szerint ez nem jelent olyan sokat, gondoljon bele fordítva, BL döntő a Nou Camp-ban a Bayern ellen. Hát nem sok pénzt tennék a németekre.sjd írta:Azért azt mindenki kalkulálja bele, hogy az a Bayern, amelyik le tudja győzni a Realt, nem lenne könnyű ellenfél nekünk semvisca el barca írta:az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
visca el barca írta:ha bayern véletlenül kiveri a realt akkor is az unicef lesz a hibás mert megakadályozta a classicot....TrogAir írta:Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............Hajrá München!
Azért azt mindenki kalkulálja bele, hogy az a Bayern, amelyik le tudja győzni a Realt, nem lenne könnyű ellenfél nekünk semvisca el barca írta:az lenne alegjobb ha a döntőben elkennénk, de nagyon durván a szájukat. azért én inkább a bayernnel játszanék ha lehet, gyengébb csapat.
ha bayern véletlenül kiveri a realt akkor is az unicef lesz a hibás mert megakadályozta a classicot....TrogAir írta:Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............Hajrá München!
Nagy pofon lenne az "óriási, felülmúlhatatlan" Realnak ez a vereség, és kiesés. Ha ez összejön...márpedig ahogy mondod tényleg van esélye!davidvilla007 írta:Szerintem a Bayernnel döntőzünk,foggal körömmel fognak hajtani,német mentalitásukkal a hazai döntőért, és a Realnak nem CSKA vagy APOEL lesz a Bayern,én azt mondom h kapnak a blancok!! Ha mondjuk classico a döntőben,azt nem tudnám most megjósolni mi lenne............
Én is élvezném ezt a vergődést, de olyan hatással van ez sok paraszt nyilatkozata mindenkire, hogy lassan tényként kezelik azt, amit mond. A saját szurkolói mindenképpen, de lassan már mások is. Pl. Ibra nyilatkozata a Milan meccs után, na azon besz.rtam.recrea írta: Most komolyan, csak én élvezem a vergődését?
Ezek alapján felesleges elutazniuk majd kétszer(?) Münchenbe, ha a végén úgyis a Barca nyer.
Most komolyan, csak én élvezem a vergődését?Donny írta:Ez mekkora népmuvészeti cserépedény.Laudrup írta:A "Special One" ezután rátért hátralévő meccs(ek)re: "Óriási lesz a Bayer elleni elődöntő, a Barcelona már ott van a fináléban, már csak az a kérdés, ki lesz az ellenfele."
Remélem a Bayern összekapja magát és kiütik a Blánkókat, de ha nem sikerül úgyis elkapjuk őket. Most a bekkelés sem fog segíteni, na meg, mint tudjuk a bírók is nekünk fújnak...
Ez mekkora népművészeti cserépedény.Laudrup írta:A "Special One" ezután rátért hátralévő meccs(ek)re: "Óriási lesz a Bayer elleni elődöntő, a Barcelona már ott van a fináléban, már csak az a kérdés, ki lesz az ellenfele."
Én meg nagyon remélem, hogy nem velük játszunk majd. Persze nem semmi élmény lenne őket kiütni, de vhogy nagyobb esélyt éreznék az ő győzelmükre (nem tudom miért, talán Mou), mint a miénkre, pedig klasszisokkal jobb csapatnak tartom a miénket. Viszont, ha nem nyernénk a döntőben, akkor inkább a Bayern húzza be, mint ezek. V agy inkább nyerjük meg miLaudrup írta:A "Special One" ezután rátért hátralévő meccs(ek)re: "Óriási lesz a Bayer elleni elődöntő, a Barcelona már ott van a fináléban, már csak az a kérdés, ki lesz az ellenfele."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
remélem is és a döntőben remélem 2 kamu 11-l nyerünk a Real ellen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=DHTto3ytXSITT írta:melyik cr gólról beszélünk?