Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Róla kaptuk a gólt,szóval jó az úgy.Gareth Tello írta:Csak én érzem úgy, hogy Mascheranónak kevés ez a 7-es?
Azt kell tudni róla, hogy a sport, marca, stb. cikkeit fordítja előszeretettel angolra és alapvetően olasz illetőségű oldal. Azt hiszem mindent elmondtam.fcbarca78 írta:jaja, ne kattintsatok a cikkre mert ez csak növeli az idióta cikkek olvasottságát
egyébként mit kell tudni erről a goal.com-ról?
Rossz helyre kattintasz!samy85 írta:Csak erre regálok most... Azért mert már dühítő hogy az ember akárhova kattint, mindenhol m1 az Unicef, Platini, Uefalona, bunda, Kö...g bíro, nyomják őket... No ezek a címszavak!!! ezzel már nem lehet nem törődni. JM agymosása sikeresnek mondható!Bob_Marley írta:Ellen oldallal meg továbbra sem értem mit kell annyit foglalkozni, ilyenből láttunk 100at hogy befújtak, meg még 100at hogy nem!Befújták, berúgtuk, továbbmentünk, thats all!
Amúgy tényleg gyengék voltunk önmagunkhoz képest! a 2. tizi meg kamu volt. viszont az első meccsen alexis esete.... mondjuk azt visszakaptunk valamit!:)
Szerk.: most már ott tartunk, hogy nincsenek "csapatok szurkolói" helyette vannak a Barca szimpatizánsok, és az őket gyűlölők!

Ezért kár volt regisztrálni, vagy ha már megtetted, akkor meg lehetett volna említeni a hszben, hogy a Chelsea elleni első meccsen miért nem kaptunk tizit, a visszavágó elején miért nem kaptunk tizit stb.Salgado írta:Barcelona's Champions League referee controversies

Esetleg ha Nesta nem tépte volna meg... Főleg nem akkor, mikor még nem is ért oda a labda. Lehet bírózni, de Nestának is annyi esze volt, mint egy kutyának...visca el barca írta:nekem a tegnapi büntető kapcsán egy dolog ötlött fel (azt továbbra is tartom, h ezért sehol nem fujnak semmit).
nekem nagyon ugy tűnt a labda tekeredéséből, és a játékosok mozgázásából, hogyha nesta nem kapja lenne busi, akkor ő találkozott volna a lasztival először, ráadásul tök üresen. ami abszolut golhelyzet onnan.
ha a a hátsóbb régioban történik ilyen, mondjuk a 16-os tuslo végén, biztos h nem fujja be...

Csak erre regálok most... Azért mert már dühítő hogy az ember akárhova kattint, mindenhol m1 az Unicef, Platini, Uefalona, bunda, Kö...g bíro, nyomják őket... No ezek a címszavak!!! ezzel már nem lehet nem törődni. JM agymosása sikeresnek mondható!Bob_Marley írta:Ellen oldallal meg továbbra sem értem mit kell annyit foglalkozni, ilyenből láttunk 100at hogy befújtak, meg még 100at hogy nem!Befújták, berúgtuk, továbbmentünk, thats all!

És kielemezte, hogy a Puyol volt a szabálytalan, mert feltartotta a védőt.salas9 írta:Bánki Jóska a digin megmondta, hogy azért kaptuk ezt a kamu tizenegyest -a másodikat- mert Milánóban kettőt nem kaptunk meg, amiket a nyilatkozatokban említettünk sokat és ezek eljutottak az UEFA elöljáróihoz és így kompenzálták az ott elmaradt büntetőket!Mikaos írta:A második 11-es teljesen jogos volt - inkább az a baj, hogy a bírók rendre elfelejtik ezeket megítélni. Pedig milyen az, amikor egy védő játékos több másodpercen keresztül szakítja le a támadó játékos mezét? Ezek egyáltalán nem focipályára való jelenetek.
Most nagyon szakadok![]()
![]()
Már úgy vagyok ezzel, hogy ki nem tojja le. Nevetséges az egész... Rá kell nézni a Milan kapura lövéseire 3 (1). Ennyi az egész. Sokkal jobbak voltunk még jobban is megüthettük volna őket, ha nem állunk le és berúgjuk a ziccereinket. Már alig várom ezt a hulla gyönge Chelsea-t, hogy oda-vissza alázzuk őket. Finom lesz. Egyébként a büntetőszituációról. Szándékosan fönt maradtam és meghallgattam Pro4-es és a Digis véleményeket, meg a Digis összefoglalót. Bozsik azt mondta, hogy megadható volt, a Digisek hatalmas tévedésnek tartják, akik közül Bánki Dodó mindig szakértője a Real Madrid TV-nek, Szántó Dávid pedig korábban antifutballnak nevezte a Barca játékát... Nézem az összefoglalót. A kommentátor unottan kommentálja a Barca gólokat, majd Nocerino góljánál úgy üvölt, mint a fába szorult féreg. Akkor most miről is beszélünk? De az is érdekes, hogy amikor az Inter kipottyantott minket, vagy amikor a Real megvert minket a kupadöntőben, akkor érdekes senki sem pofázott az ellenből... De hát ez a vesztesek sportja...skadi írta:a második 11est teljesen feleslegesen fújta be a bíró.
oké, hogy nesta szabálytalan volt, de ha ez 11es, akkor gyakorlatilag minden szögletnél és szabadrugásnál ítélhetett volna egyet...
arról nem is beszélve, hogy enélkül is simán nyert volna a csapat, mi meg megint hallgathatjuk orrvérzésig, hogy csicskaszar csapat a miénk, és a bírók nélkül sehol se lennénk... mert személy szerint én ezt már nagyon unom...
Ez a játék nekem sem tetszett, Fabregast pl. nagyon ritkán találták meg a társak, Iniestától sem láttunk sok 1-1-ezést. Az odavágón csak Messi mert cselezni, nehogy leindítsanak egy kontrából. Szerintem ezt a 3-4-3-at a BL-re el kell felejteni. Alves helyét nem látom ebben a felállásban pl.Barcaman14 írta:Nekem inkább a játék miatt van hiányérzetem.Eleve sokkal többet vártam a párharctól. A Milan megérdemelte hogy kiesett, ezzel a teljesítménnyel nem lehetett továbbjutni. Viszont a részünkről is kevés volt ez. Nem hiszem hogy tartalékoltunk. Talán nem sikerült kellően felpörögni sem az odavágón, sem a visszavágón, de ez is eléggé sandít. Egyszerűen nem játszottunk jól, nem tudtuk be rúgni a helyzeteinket, és szinte végig a tanácstalanságot éreztem elől. Nyilván ebben a Milan érdemei is benne vannak, igazságtalanság lenne elvitatni ezeket. De nagyobb részben inkább azt mondanám hogy mi játszottunk rosszul.
A Chelsea pedig keményebb dió lesz. Ha ott sem lövünk idegenben gólt, sokkal nehezebb helyzetben leszünk. A Chelsea játéka egyszerűen nem fekszik nekünk. Tördelni fogják a játékot, erőfoci stb... Nem fogják könnyen adni magukat Drogbáék, főleg a 2009-es elődöntő után...Attól félek hogy ez a teljesítmény kevés lesz, remélem koncentráltabbak leszünk és komolyabban vesszük az elődöntőt, és az is jó lenne ha nem a bíróról szólna mert már nagyon unalmas.Azokkal a véleményekkel fölösleges foglalkozni akik vitatják hogy megérdemelt-e a továbbjutásunk. Az viszont már tényleg idegesítő, hogy a bírói teljesítmény jobban előtérbe kerül mint maga a meccs vagy a sikerünk.
A Chelsea továbbjutását finoman azért megelőlegeztem, otthon nem fognak kiesni a Benfica ellen 1 gólos előnyről.