A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
A konyvben inkabb csak utalnak erre, es amugy is csak kesobb lesz egyertelmu a dolog. Sztem a filmesek mar az elejen tisztazni akartak, hogy a kesobbiekben vilagosabbak legyenek a tortenesek.sjd írta:
Az első könyv kapcsán is hallottam pár dologról, ami csak a sorozatban kapott hangsúlyos szerepet Lord Renly buzulása pl., ezért gondoltam, hogy ez most is így van
Egyébként én sem mondom azt. hogy filler epizódok lennének, csak néhány szálon mintha nem történne semmi, főleg ahhoz képest, amilyen események folynak elvileg a háttérben
puszta tippem az, hogy TyrionTim írta:Nincsenek "lényegtelen apróságok". Minden egyes beszélgetésnek,találkozásnak,eseménynek jelentősége van. Itt nincsenek filler epizódok. Aki nem olvasta a könyveket,az rengetegszer pofára fog esni,ez erre az évadra is igaz,de a következőkre hatványozottan az.sjd írta:
Csak én érzem úgy, hogy csomó szálon csak lényegtelen apróságokkal van teli a sorozat?
Az a baj hogy nehéz úgy írni hogy ne áruljak el lényeges dolgokat..![]()
Puszta kíváncsiságból kérdem:szerintetek ki veszi feleségül Sansát?
Várom a tippeket
Az első könyv kapcsán is hallottam pár dologról, ami csak a sorozatban kapott hangsúlyos szerepet Lord Renly buzulása pl., ezért gondoltam, hogy ez most is így vanTim írta: Nincsenek "lényegtelen apróságok". Minden egyes beszélgetésnek,találkozásnak,eseménynek jelentősége van. Itt nincsenek filler epizódok.
De majd ne mond el, h kinek lesz igaza, ha valaki eltalálja.Tim írta:
Várom a tippeket
Egész pontosan a letöltési linkeken keresztül,kivárva a perceket.De ha letöltesz hozzá egy jdownloader nevű okosságot,az majd kivárogatja helyetted a perceket és egymás után leszedegeti neked,miután beírogatod a kódokat,amiket kértomabence írta:
Innen mégis hogy a FRANCBA kell letölteni??Nagyon vak vagyok esküszöm.
Szerk.: Be kell másolni azt a millió linket egyessével és megvárni a perceket, hogy free-be tölthessek?
Innen mégis hogy a FRANCBA kell letölteni??miihii írta:ITT találodtomabence írta:Srácok tudtok nekem segíteni??
Valahonnan meg szeretném a Dragon Ball Z - sorozatot. Beload és Ncore acc-om van csak, de ott nem találtam számomra megfelelőt mivel csak 80GB-os winchesterem van. ( kb 40 GB szabad ) Tudtok valami internetes oldalt vagy valami jó ötletet a segítségemre???
Nincsenek "lényegtelen apróságok". Minden egyes beszélgetésnek,találkozásnak,eseménynek jelentősége van. Itt nincsenek filler epizódok. Aki nem olvasta a könyveket,az rengetegszer pofára fog esni,ez erre az évadra is igaz,de a következőkre hatványozottan az.sjd írta:
Csak én érzem úgy, hogy csomó szálon csak lényegtelen apróságokkal van teli a sorozat?

Valamiért én úgy éreztem, hogy az első évad azért pörgősebb volt (mondjuk ott már a nyitóepizódban is volt mit feldolgozni), meg ott azért voltak akciók is. Most meg szó szoros értelmében vett harc nem is volt idáig az évadbankanty írta: Igen. Nem nagyon haladnak előre az események. Az első évadnál is az volt az érzésem, h majd aztán jön valami elképesztő(kisebb jött is), s itt a második évadot sem így képzeltem el.Arra számítottam, h egyből belecsapnak a lecsóba és jön a harc, majd aztán megjelennek a Falon túlról a halottak és az évad vége azzal zárul, h össze kell fogjanak. Ez utóbbira van még esély, csak kevés, ha ilyen tempóban haladnak.
Mondom mindezt úgy, h a könyvet nem olvastam, nem tudom, h minek kell következnie.
ITT regelsz,tomabence írta:Srácok tudtok nekem segíteni??
Valahonnan meg szeretném a Dragon Ball Z - sorozatot. Beload és Ncore acc-om van csak, de ott nem találtam számomra megfelelőt mivel csak 80GB-os winchesterem van. ( kb 40 GB szabad ) Tudtok valami internetes oldalt vagy valami jó ötletet a segítségemre???
Igen. Nem nagyon haladnak előre az események. Az első évadnál is az volt az érzésem, h majd aztán jön valami elképesztő(kisebb jött is), s itt a második évadot sem így képzeltem el.Arra számítottam, h egyből belecsapnak a lecsóba és jön a harc, majd aztán megjelennek a Falon túlról a halottak és az évad vége azzal zárul, h össze kell fogjanak. Ez utóbbira van még esély, csak kevés, ha ilyen tempóban haladnak.sjd írta:Csak én érzem úgy, hogy csomó szálon csak lényegtelen apróságokkal van teli a sorozat?Sanama írta:GoT s2e2
Daenerys kapott összesen a két részben kb. 5 percet, ami arról szólt, h rohadt szomjasak a sivatagban. Aztán Snow-féle sztori se volt valami nagy eresztés a cliffhangerig ebben az epizódban (szerencsére nem arról szólt az egész rész számukra, h akkor most megszöktetik-e a csajt), a Kisujj-féle qrvavigasztalásnak sem láttam sok értelmét
Csak azért érdekes, mert elég sokat mondogatták, hogy nem tudják, hogy a könyv hogyan fog beleférni 10 részbe, de így a regény ismerete nélkül nem igazán érzem, hogy lemaradnék valamiről
Csak én érzem úgy, hogy csomó szálon csak lényegtelen apróságokkal van teli a sorozat?Sanama írta:GoT s2e2
Bob_Marley írta:akkor már jó benne vagy a sztoribanvisca el barca írta:haha![]()
![]()
![]()
![]()
twin peaksmulder ügynök első (?) filmes szerepe egy kőkemény transzvesztita fbi ügynök
Az ha jól emlékszem már a vége felé volt!
És utánanéztem tényleg a fater ölte meg, s megszállta Bob
De elég zavaros volt a sztori, meg a befejezés is!
Egyébként hogy tetszik? Én majd egyszer elkezdem megint, mert csak foszlányok vannak meg, de ahogy olvasgattam meg 1-2 jelenetet megnéztem, azért jó visszagondolni a karakterekrejönnek vissza az emlékek!:D

akkor már jó benne vagy a sztoribanvisca el barca írta:haha![]()
![]()
![]()
![]()
twin peaksmulder ügynök első (?) filmes szerepe egy kőkemény transzvesztita fbi ügynök

feliratok.info-t nézegesdDeus írta:Van már hozzá magyar felirat?Elküldenétek nekem PÜ -ben?
Angollal néztem én is, de olvastam, h estére(most) már kellene magyar felirat is legyen.Deus írta:Van már hozzá magyar felirat?Elküldenétek nekem PÜ -ben?
Felirattal adják.(kevesebb mint 24óra alatt gyors lett volna a szinkronCumbee írta:Ne nagyon szenvedjetek felirattal. Ma este 10-től a HBO leadja magyarul és elvileg kódolatlan lesz az adás, magyarul akinek nincs előfizetése, az is tudja fogni.
szerk.: Most nézem az HBO oldalán, hogy tán feliratosan fogják adni. A szinkront akkor csak behaluztam valszeg.
Én angollal néztem, de holnap már gondolom leszDeus írta:Van már hozzá magyar felirat?Elküldenétek nekem PÜ -ben?