Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Pontosan én is így voltam vele. Azért Robinho arca nc volt, mint aki be van ...-va...fcbarca0827 írta:bl.tv2.hu-n nézem a meccs előtti bemelegítést. Eddig csak a Milan játékosai voltak a pályán, őket mutatták, majd hirtelen felhördült a közönség.Alig volt egyértelmű, hogy fiaink kifutottak a gyepre.
![]()
![]()
Áhh, nagyon kész vagyok. Hatalmas meccs lesz.
Hát annak nagy híre lenne. De legyen igazadszajko írta:ha meg rúg 2 gólt ő lesz az isten... -.-soadroli írta:Cuenca?!

ha meg rúg 2 gólt ő lesz az isten... -.-soadroli írta:Cuenca?!

Meglepett hogy Alexis padozik, és Cuenca kezd helyetteS.Agüero írta:Valdés; Alves, Mascherano, Piqué, Puyol; Busquets, Xavi, Iniesta; Cesc, Messi y Cuenca
?!
Pad: Pinto, Adriano, Alexis, Keita, Thiago, Pedro y Tello

Abszolút igazad van, bennem csak van egy ilyen lovagi eszmény ebben az agyontaktikázott fociban, hogy ha már nincs esélyünk, akkor haljunk meg méltó módon. Hozzáteszem, így a szégyent nem a játék milyensége nem a játékstílus jelenti (egy Rubin Kazanytól pl. teljesen oké), hanem az, hogy méltatlannak tartom nagynak kikiáltott csapatokhoz, pl. amikor nagy Milan- meg Real-fanok jönnek, hogy mennyire kiegyenlített volt a meccs, akkor ezt elsősorban játékban szeretném látni, nem eredményben (bár a Real periódusokra már játékban is fel tudott nőni)Bob_Marley írta: Becsülendő az Osasuna vagy az Espanyol játéka, s lehet felvállalhatná több csapat is, hogy ahogy itt szokás írni "megpróbál" focizni, de többet lehet bukni mint nyerni!
Engem még mindig Scholes meg Essien védhetetlen bombái kísérnek és az utána bemutatott impotens támadójáték, ezért mondom azt, hogy ha a Milan gólt lő, azt valószínűleg semmilyen módon nem tudjuk majd megakadályozni. De a lényeg, hogy az elején rövidre kell zárni a meccset (mondjuk egy Messi mesterötössel), és akkor nincs bajBob_Marley írta:Persze nem egész meccsen kellene, én így kezdenék, de lehet úgy ahogy írtad, meg teljesen van benne ráció, hogy végül is nekünk nyerni kell ha tovább akarunk menni, előre kell erősíteni, deNem mindegy, hogy 1:0ról kell nyerni vagy 0:1ről!Ergo ha mi kapjuk az elsőt, loholhatunk előre mint a meszes, s max tudunk frissíteni mondjuk egy Telloval vagy Thiagoval, de majdhogynem cseszhetjük 0:1 után!